- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
-
Jano
senior tag
Az érdekes mert én kibróbáltam hogy áttettem az egyik 256-os modult is a kékbe (mindkettő kékbe volt) és azt írta ki hogy Single Channel ráadásul nem ismerte fel az egyik modult mert csak 256 MB RAM-ot írt ki, lehetséges hogy rossz az alaplapom vagy rosszak a RAM-ok, vagy nem jól érintkezett?
-
Jano
senior tag
Na meg van az új lapom hogy kellene a dual channel-t össze hozni(memóriák melyik foglalatokba? BIOS beállítás? Jumper?), ha két 256 MB-s modulom van?
-
Jano
senior tag
Amúgy valószínűleg így fog kinézni a konfigom: Asus P4C800 Deluxe, 2.4C BOXos, 2x 256 MB márkás RAM.
-
Jano
senior tag
És az MSI-ről kinek mi a véleménye?
-
Jano
senior tag
És akkor dualhoz két oldalas modul kell?
-
Jano
senior tag
Tehát akkor mindegyik alaplap jó majd az ár dönt.
-
Jano
senior tag
válasz
GigabyteFan #109 üzenetére
Lehet hogy jó a Gigabyte csak azért 65e Ft sokallok egy lapért.
-
Jano
senior tag
Az Asus P4C800 Deluxe meg a sima között az különbség hogy a simán nincs FW 1 PATA + 2 SATA esetleg még valam? Először kérdezek mielőtt szétnézek.
-
Jano
senior tag
''Én inkább tuningabb memóriát vennék, de az alaplapból nem engednék.''
Ezt nem értem, azt akartad mondani hogy kevésbé tuning memót vennél cserébe jobb alaplap, vagy kevésbé jó alaplap és tuning memó, vagy vmi más? Egyébként a sima P4C800 és a Deluxe között mi a különbség? -
Jano
senior tag
Alaplap + proci + RAM + proci hűtő ha nem lenne a procival, de lehet hogy lesz belőle 125-130e is.
-
Jano
senior tag
Az lapja lenne bár lehet hogy vkinek több is van egyszerre.
-
Jano
senior tag
Tapasztalatok gyűjtök még tehát, akiknek van 865/875 chipsetes lapjai.
-
Jano
senior tag
Mi a különbség P4C800 Deluxe és P4C800-E Deluxe között?
-
Jano
senior tag
Tehát azt hiszem mindegy hogy Abit Asus vagy Gigabyte ha Full Extrás akkor drága mind.
-
Jano
senior tag
Ugye az Abitnál BIOS gondok sincsenek? Amúgy elég olcsók ezek az Abitok, úgyhogy így lehet maradna pénzem tuning RAM-ra, először megilyedtem hogy csak SATA van az alapon kívül de ha adnak átalakítót akkor no problem.
-
Jano
senior tag
Hát ja tuningrammal lenne az igaz nekem is az új gép csak az dupla annyiba kerül mint egy samsung.
-
Jano
senior tag
Ja és bocsi ha van már ilyen topic, de a keresőt nem tudom használni.
-
Jano
senior tag
Ja még valami az Asus-tól meg ez bizonytalanít el:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40[/L] -
Jano
senior tag
Tehát a proci meg van P4 2.4C vagyis 800 MHz FSB-s, ehhez kéne valamilyen 865/875-ös lap eddig Asus P4P800/P4C800 Deluxe-ra gondoltam, de mást is ajánlhattok az a lényeg hogy a lapon legyen 3 db vinyónak + 2 CD-nek hely legyen rajta hangchip SATA, lehetőleg 1000-es LAN, FW, és nem árt ha tuningot is bírja a RAM 2db 256Mb-s lenne a Dual channel miatt márkát nem tudom eddig Samsung-ra gondoltam de olvastam itt a PH-n hogy mostanában nem túl jók, de nem kell hogy tuning RAM legyen az túl drága hát ennyi, ja és működni fog-e az új lapban az INNO3D Tornado Geforce2 MX400 32 Mb-s kártyám (azt majd később cserélem)?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest