Hirdetés
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Én vettem hozzá táskát, gondolván, hogy a két zacskóba belekötnének. Kérdés, ha esős időben én lerakom a táskát a földre, hogy bele tudjam rakni a rollert, ami ugye sokkal nagyobb felületen fog találkozni a koszos viacolor-ral, az miért jobb, mintha csak a két kerék “koszolja” össze a vonatot? Ami mellesleg kisebb felület, mint az egy pár cipő, ami a lábamon van.
Mávdirekt azt mondta, a felszállás előtt már becsomagolva kell lennie a rollernek, tehát a vonaton becsomagolás nem opció. 🫠
-
törölt tag
Ez is kalauz függő lehet... A szennyezés is érdekes, mert én még kerékpárt sem becsomagolva, sem kerékre rárakva nem láttam, nem is túl életszerű, normál esetben nincs sár.
Esős időben egyébként sem tesz jót neki nem, ha használva van, hiába van némi védettsége, gondolok pl egy zivatarra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automobilista 2
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Tudományos Pandémia Klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest