Keresés

Aktív témák

• FireShadow

senior tag

válasz eXodus #28 üzenetére

gondoltam h ezt le kéne irnom:)

ati 9800xt
    amd 3200+ (nem 64es) 50 fokon szokott menni
    2x512 geil ram 400as ddr
    asus a7n8x-e deluxe lap
    thermaltake 500as tap
    4 vinyo 2 sata 2 ide 1-1maxtor/1-1seagate 30-40fok között vannak
    revoltec uv aktiv IDE kör kabel (uv csö eltört :U )

• FireShadow

senior tag

hi

nekem is volt a napokban egy ilyenem:S

ugy kezdödik a sztori hogy adott egy 2éves 420as chieftec táp iszonyat hangokat ad ki nagyobb áramfelvételnél szalmikor bootolok vagy odd-t hasznalok

rengeteg kékhalál volt(nagyon vegyes hibaüzikkel:
    PAGE FAULT IN NONPAGED AREA
    IRQL NOT LESS OR EQUAL
    BAD POOL CALLER
    PFN LIST CORRUPT
    BAD POOL HEADER
    MEMORY MANAGEMENT)
    ujraraktam wint és vettem egy uj vinyot
    aztán a kékhalálokat feketehalálok, ujraindulások váltották fel
    arra gyanakodtam hogy uj winyot nem birja az amugy is szar táp

botor modon a régi xp particiojat partition magiccal hozzá akartam csapni a fö particiohoz, eközben ujraindult a gép ezzel 1napnyi getdatabackforNTFS-el való mókát okozva nekem
    amugy talált 2db bad sectort a progi, de amikor a végén formáztam a vinyot immár 1db particioval akkor mar az iylen chkdsk meg hasonlók nem találtak semmi hibát.

vettem egy uj tápot, elsöre nem indult a gép, csak a ventiszabáylzora kötött ventik bugtak fel meg asszem a vinyók
    alaplap nem kapott áramot... megmozgattam azt a nagy vastag kábelt amit az alaplapba kell dugni, hát az alaplapi hálokari led-je meg a status led vagy mi iylen zöld szar hol kigyulladt hol elaludt attol függöen hogy hogy mozgattam a kábelt
    aztán eltaláltam a jo állást be is indult a gép, tökéletesség, kicsit hangos a táp de asszem önszabályzos és lehalkul ha nincs akkora rpm-re szüksége a ventijének :F mind1.

aztán jött ez a kékhalál (uj windowsnak ez volt az első és eddig utolsó - KERNEL DATA INPAGE ERROR) egy elég durva semminemmozdul-effekt után.
    aztán be se bootolt a gép, ide vinyok keresésénél megáltt a bootfolyamat. megmozgatam a kábelt, újra minden jó. mostanság vanank oylanok hogy filmnézés közben mondjuk seekelésnél megakad a gép, valamelyik venti elkezd hangosabban búgni, és a gép nem válaszol semmire, és csak a restart segit. nem várom meg hogy kékhalál jöjjön :U

azóta volt egy oylan hogy kimentem a szobábol és mire visszajöttem egy frissen indult win fogadott. visszatért volna az ujraindulgatás? most akkor az alaplappal van valami gond?

bocsi hogy félig off volt a hozzaszolasom de lehet hogy a jelenlegi esethez lehet belöle meriteni valami okosságot, meg a topik cimröl eszembe jutott az én kis történetem, ha valaki elolvassa kommentálhatná kicsit hogy most mégis kb mi van a gépemmel :))

[Szerkesztve]

Aktív témák