- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
-
FireShadow
senior tag
hi
nekem is volt a napokban egy ilyenem:S
ugy kezdödik a sztori hogy adott egy 2éves 420as chieftec táp iszonyat hangokat ad ki nagyobb áramfelvételnél szalmikor bootolok vagy odd-t hasznalok
rengeteg kékhalál volt(nagyon vegyes hibaüzikkel:
PAGE FAULT IN NONPAGED AREA
IRQL NOT LESS OR EQUAL
BAD POOL CALLER
PFN LIST CORRUPT
BAD POOL HEADER
MEMORY MANAGEMENT)
ujraraktam wint és vettem egy uj vinyot
aztán a kékhalálokat feketehalálok, ujraindulások váltották fel
arra gyanakodtam hogy uj winyot nem birja az amugy is szar táp
botor modon a régi xp particiojat partition magiccal hozzá akartam csapni a fö particiohoz, eközben ujraindult a gép ezzel 1napnyi getdatabackforNTFS-el való mókát okozva nekem
amugy talált 2db bad sectort a progi, de amikor a végén formáztam a vinyot immár 1db particioval akkor mar az iylen chkdsk meg hasonlók nem találtak semmi hibát.
vettem egy uj tápot, elsöre nem indult a gép, csak a ventiszabáylzora kötött ventik bugtak fel meg asszem a vinyók
alaplap nem kapott áramot... megmozgattam azt a nagy vastag kábelt amit az alaplapba kell dugni, hát az alaplapi hálokari led-je meg a status led vagy mi iylen zöld szar hol kigyulladt hol elaludt attol függöen hogy hogy mozgattam a kábelt
aztán eltaláltam a jo állást be is indult a gép, tökéletesség, kicsit hangos a táp de asszem önszabályzos és lehalkul ha nincs akkora rpm-re szüksége a ventijénekmind1.
aztán jött ez a kékhalál (uj windowsnak ez volt az első és eddig utolsó - KERNEL DATA INPAGE ERROR) egy elég durva semminemmozdul-effekt után.
aztán be se bootolt a gép, ide vinyok keresésénél megáltt a bootfolyamat. megmozgatam a kábelt, újra minden jó. mostanság vanank oylanok hogy filmnézés közben mondjuk seekelésnél megakad a gép, valamelyik venti elkezd hangosabban búgni, és a gép nem válaszol semmire, és csak a restart segit. nem várom meg hogy kékhalál jöjjön
azóta volt egy oylan hogy kimentem a szobábol és mire visszajöttem egy frissen indult win fogadott. visszatért volna az ujraindulgatás? most akkor az alaplappal van valami gond?
bocsi hogy félig off volt a hozzaszolasom de lehet hogy a jelenlegi esethez lehet belöle meriteni valami okosságot, meg a topik cimröl eszembe jutott az én kis történetem, ha valaki elolvassa kommentálhatná kicsit hogy most mégis kb mi van a gépemmel
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest