- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Kész, beszereltem az új tápot, remélhetőleg most már megoldódnak a gondok. Szerelés közben majdnem infarktust kaptam, mert mikor összeraktam, és megpróbáltam bekapcsolni, csak egy pittyenést lehetett hallani, semmi mást. Jobban megnézve láttam, hogy a fő táp zsinór, amit elvileg 20 lyukkal terveztek, 24 lyukat tartalmaz. Gondolom ez az ATX 2.0 támogatás miatt van. De a két szélső lyukpárt le lehett kapcsolni, mert műanyag szegecsek tartották a többi mellett. Miután azokat lekapcsoltam, be tudott boot-olni a gépem. Ezt adjátok össze. Most mintegy 15 perce hibamentes a gépemSajnos nincs erőm most kipróbálni játszani meg egyéb dolgokkal tesztelni, de holnap megteszem. Ha valami hiba lenne, akkor jelentkezem újra. Addig készítsétek a gondolataitokat, hogy hogyan segítenétek - akkor már a táphiba nem lesz lehetőség
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Elértem némi pozitív változást. Megfogtam a videókártyámat, és baromira nem volt hideg (értsd állatira meleg volt), méghozzá a rézzel borított memóriáknál. Fogtam egy ventillátort, és ráirányítottam a meleg területre, majd megpróbáltam lefuttattni a 3dMark.ot. Ezúttal elindult, és végig is futott, közben néztem, és a GPU hőmérséklet sem volt túl magas (60 fok). Remélem, hogy tényleg csak ennyi a baja, hogy túlmelegedett. Ha valakinek egyébb ötlete van, szívesen veszem. -
andriscs
aktív tag
Hi!
Csak hogy folytassam a monológomat, mára már nagyon rossz a helyzet. Felraktam a 3dMark 2003-at, hogy teszteljem a gépet, előtte pedig eltüntettem a lapozófile-t. A gép már akkor kék halált dob, amikor megpróbálja betölteni a legelső tesztet. Most azonban nem írja ki, hogy milyen hiba volt, csak dob egy 0x000000F4 kódot. Szóval hogyan győződhetek meg arról, hogy nem a videókártya a hibás (azt az pociót, hogy tegyek be másikat, sajnos nem tudom kipróbálni, ugyanis a haverjaim és én sem szoktam 2-3 videókártyával vegetálni.) Tudtok ajánlani valami tesztet, ami mondjuk a videó RAM-ot teszteli? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Olvastam egy német fórumban, hogy másoknak is volt ilyen hibájuk, és nekik azt tanácsolták, hogy cseréljék le az ATAPI driver-üket, mivel az atapi.sys okozza a problémát. Gondoltam, hogy én is lecserélem, de sehol nem találtam Pioneer DVR-107D-hez atapi driver-t. Ha valaki tud valami jó helyet, az legyen szíves, ossza meg velem is. Köszi! -
andriscs
aktív tag
Hi!
Kipróbáltam a Ram Idle Professional nevű ram tisztító progit. Beállítottam, hogy a cél 600 MB legyen, most tudjátok mi történik? Megpróbálja 600 MB felett tartani a szabad memórát, emiatt FOLYAMATOSAN swappeli a vinyót, és így ugrál a szabad memória mérete: 615-635-603-640-77-666 szóval állandóan üzemben van. Remélem, hogy a vinyóm ''elégetése'' megakadályozza a kék halálokat. A modern technika vívmányai... -
Vangelis
félisten
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- Energiaital topic
- Anime filmek és sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest