Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H74Bo
újonc
válasz
deathcrow42
üzenetére
Nekem DF64 van 3.5 éve. A világon semmi bajom nincs vele csak a mizériás posztolóknak van akik állandóan túlokoskodják az egész kávéval kapcsolatos dolgokat. Én flair58-al, barátom robottal használjuk és maximálisan megfelel (eszünkben sincs az őrlő árával megegyező csuda késekre cserélni a késeket, ez is csak egy túl dimenzionálás). Nem fordulatszabályzós, olyat legközelebb sem vennék. Amíg ezek nem jöttek a köztudatba addig meg semmit nem tudtak ajánlani elfogadható áron presszóra esetleg kézit ami megint csak zsákutca mert mindenki meg fogja unni a hajkurászást-csak a mazzert vagy mit ajánlgatták nyakra főre de ők már rég nem használják eladták vagy eltették ereklyének. Ugyanolyan mint most a gaggiát ajánlgatják amitől isten mentsen, aki dógozni akar az vegye meg az ajánlgatók meg már azt is eladták kb 3 éve, tömve volt a hirdetésükkel a frászbuk is. Aki nem dógozni akar hanem egyszerűen jó kávét inni messze kerülje el a gaggiákat is.
-
H74Bo
újonc
-
H74Bo
újonc
válasz
phain
üzenetére
Szia.
Barátomnak robotja van nekem fler58. Én vettem először, több mint 3 éves. Miután nálam kávézott sokszor a robotja megvásárlása előtt, ő is szeretett volna fler58-at de nem futotta a keret.
Nos, már neki is 3 éves a robot mint az én flerem és sűrűn itt kávézva még most is a flert preferálja. Még, hogy világosabbra való?! Én kimondottan köz.sötét, sötét kávékat iszom ő meg az ellenkezőjét mégis neki is a fler tetszik jobban.Vigyázz, mert 1-2 megmondó emberke véleménye könnyen félrevisz és ez így kevés is a döntéshez mert elég drága cucc.
Szerintem valahol érdemes volna kipróbálnod mindkettőt mind folyamatra mind írzre stb is.
Van aki iderohan és berebegi, hogy a fler hibája a robottal szemben az, hogy lötyögős nos, neki tartózkodtam válaszolni mert ő már menthetetlen.Szóval mindkettővel szuper kávét lehet rittyenteni.
(szerintem a robot is és a fler58 is az élmezőnybe tartozik, mi sem bizonyítja jobban mint mikor ezen 2 készülék több mint három éve kezdett elterjedni, a gaggiák azon nyomban szinte mind eladó sorba kerültek, a neten szerte úton útfélen hírdették vagy egyesek megtartottá relikviának stb)
-
H74Bo
újonc
Ez lemaradt: aki éhgyomorra iszik kávét megérdemli amit kap tőle!
-
H74Bo
újonc
Elképesztő marhaságok vannak itt leírva a kotyogó kv-főzéssel és tisztítással kapcsolatban. Még, hogy évente vesz új kotyeszt?! Lefőzni a kávékat és mosogatóba öntözni?! Stb, stb, stb. Külön kotyesz tisztítás miatt stresszelni?! A legegyszerűbb kávéfőzőt így halálra ragozni?! És még írhatnám napestig.
Tudomásul kéne venni, főleg a bukott Gc-seknek ez nem gaggia, nincs rejtett könyök teli kávézsír-trutymóval, nincs randa bojler, nincs 3 járatú, stb stb.Látszik az ami az egész kemény kávés topikra jellemző: rengeteg emberkének nincs saját véleménye, Hoffmannal fekszenek Hoffmannal kelnek. Persze, már minden könyvét is meg vették és ennek nyomán valami égi csodákat húznak.
Nos, én és barátaim valljuk, hogy jó kávét iszunk Hoffmann nélkül is. Robottal, Flair-rel és van aki kotyesszal, stb, stb. -
H74Bo
újonc
Szép napot.
Még egyszer a tamperről: itt hallgattam valakire évekkel ezelőtt megvettem és azóta vallom, a maroktampernek nincs párja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest