Hirdetés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cat30
csendes tag
válasz
Gery0505
üzenetére
Ajánlottak közé sorolnám még a Coffeein pörkölőt is, már többször rendeltem tőlük és mindig frissen pörkölt és csomagbontás után kellemsen illatos kávét kaptam. Pörkölnek külön filterhez is ami nekem külön jó, mert mostanában azt jobban preferálom. A Kubai kávéjuk meg presszónak nagyon ütős.

-
Cat30
csendes tag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Comandante MK III kézidaráló valójában mennyire espresso képes?
-
Cat30
csendes tag
Az még oké, hogy szuper a géppark, de az a gyönyörű szép macska senkinek sem szúrt szemet!

-
Cat30
csendes tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Köszi a segítséget! Holnap megpróbálom megcsinálni!
-
Cat30
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Gaggia Baby Twin-em tetején véletlenül túltekertem a gőzgombot és most gőzölni sem tudok, de víz sem jön a gőzölőcsövön. Járt már így más is? Itthon tudok vele valamit csinálni vagy muszáj szerelőhöz vinni?
-
Cat30
csendes tag
Sziasztok! A fórumon belül valaki van Miskolc környékéről? Olyan aki ért a Gaggia Baby Twin-hez?
-
Cat30
csendes tag
Sziasztok Fórumozók!
Már nagyjából végigolvastam a topicot és szeretnék venni egy Gaggia kávéfőzőt.
Kinéztem magamnak egyet az ebay-en, kiváncsi lennék hozzá értő szemmel mi lenne róla a véleményetek? Meg mernétek venni? Köszi a válaszokat!
http://www.ebay.com/itm/MACCHINA-CAFFE-COFFEE-GAGGIA-/281613444307?pt=Modernariato&hash=item41917824d3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Crimson Desert
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Blu ray írás és írási hiba
- Padavan firmware
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kíváncsi leszek nagyon!