- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg is jött a Bambino Plus.
Sajnos 8 sikertelen presszó próbálkozás után (nagyon gyorsan lefőttek) kénytelen voltam megpróbálni a dupla fenekű szűrővel, amivel egy számomra kifejezetten iható végeredmény született. Sőt, ez már most sokkal ihatóbb, mint a philips automata. -
válasz
RetepNyaraB #8683 üzenetére
Köszi!
Tizedpontos mérleg mindenképp fog kelleni? Egy tizedpontos kanálmérleget már rendeltem, de a sima konyhai mérlegünk csak grammpontos és nem feltételnül akarom lecserélni. Továbbá lehet hülye kérdés, de ezeken az örlőkön (SAGE BCG600) be lehet állítani mekkora adagot őröljön vagy
1. szemmérték
2. csak előre kimért kv kerüljön az inputba? -
Jó kérdések. Ugyan ezt a settet rendeltem most a Mall-ról, így külön öröm hogy nem nekem kell őket feltenni.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a kapott örlőt érdemes-e alá vetni egy bejáratási procedúrának? Van itthon 1 kiló anyóstól kapott tchibo milano stlye, ami valószínűleg erre a célra tökéletes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- India és az AI a McDonald's jövője?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest