Hirdetés
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Ezeket csak hirtelen felindulásból írtad, én biztos vagyok benne.
Erősebb vagy te ennél.
És ha már ugyanarról a folyóról szólsz: akkor legyen ugyanaz a folyó: gyógyuljon meg ő is.Kitartást neki és neked is.
A többieknek pedig: ne baszogassátok, elég szarul érezheti magát így is. -
>egghead</
csendes tag
[''Nem tud valamelyikőtök valamilyen immunerősítő szert? Én persze nem hiszek a teákban és egyéb főzetekben, de ha tudtok valamilyen hatásos szerről természetes anyagokból, akkor ne habozzatok'' superman ]
Ja én is nagyon sajnálom ami történt anyukáddal és jó, hogy feltetted ezt a kérdést! Tudok egy gyógyszert amit ugyan magyarországon nem forgalmaznak, vannak olyan cégek amik direkt ilyenekkel foglalkoznak.
Szoval a gyogyser nevét hirtelen nemtudom, mert távolabb van tőlem, de a lényeg az: Hogy amikor az én nagymamámnak rosszindulatú daganata volt, megszereztük neki ezt az IMMUNERŐSíTŐ gyógyszert. és mikor elkezdte szedni, kb. egy hét mulva mondta, hogy határozottan jobban érzi magát. nem mondom, persze nem is lehetne lehetséges, hogy ettől gyógyult meg mert ugyebár ki kellet venni a rákos sejteket, de nagyban hozzájárult a gyógyulásához.
Szal majd nemsokára mondom a gyógyszer nevét és télleg egy tuti tipp!
És jobbulást kívánok!! -
localhost
Közösségépítő
Superman! Hát én is megszólalok e témában, sokáig gondolkodtam rajta, hogy hogyan és miként is biztassalak. Ha megpróbálnám felidézni, hogy én miket írtam volna, azzal nem sokat segíthettem volna rajtad, inkább magam iránti sajnálkozás lehetett volna belőle.
A tény: a dolgok jobbra fognak fordulni! Ebben bíznod kell!
Én ehhez kívánok Neked sok akaraterőt és szerencsét, kitartást!
Együttérző jószándékkal: localhost -
Dende
csendes tag
-
GeorgeTerror
senior tag
Lehet hogy már hallottál róla. Béres csepp nevű cucc. Szerintem nagyon jó ugyanis csak ásványi anyagok meg vitamin van benne. Sok jó dolgot mondtak róla. Megpróbálni meg lehet, ártani biztosan nem fox vele.
Csak biztatni tudlak ismét. Legyél anyukáddal sokat, beszélgess vele, meséld el, hogy mennyien szorítanak érte. -
-
authenticDViD
tag
Bár talán nem a legjobb kifejezés ilyenkor, de teljes részvétem. (Sajnos) valamennyire együtt tudok veled érezni, én anno testvéremet vesztettem el... ;( Nagyon remélem, rendbe jön édesanyád, Te meg próbálj meg nem idegeskedni, hiszen attól nem lesz jobb semmi. Tudom, nem kell mondanom, de ilyenkor a legjobb minél többet a szerettünkkel lenni... Hát, nem is tudok többet mondani, csak reménykedem, hogy helyre jönnek a dolgok!
Bye, és minden jót! (már amennyire lehet... :( )
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Dogee V20pro
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Google Chromecast topic
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest