- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlashMate
csendes tag
válasz
paramparya #838 üzenetére
előszöris leellenőrzil, hogy amit megadott az adott felhasználó, az jó e (sql kérés ilyenforma: SELECT * FROM felahsznalok WHERE nev='''.$_POST[nev].''' AND jelszo='md5(''.$_POST[jelszo].'')' ) ezután az értéket leellenőrizve ha jó beállít néhány sessiont, ha nem, akkor:
...
else {
echo ''<script language=javascript>alert('Nem jó név, és/vagy jelszó!')</script>'';
}
... -
SlashMate
csendes tag
Hello mindenki.
Lenne egy nagyon egyszerű, de nekem mégis gondot okozó kérdésem.
Tehát: Van egy kis egyszerű php bejelentkezős scriptem (nem a php-vel van a gond), és abban az esetben, ha rossz név, ill jelszó párost ad meg, hibaüzenetként egy javascriptet állítottam be, amit az alert() el íratok ki. Kérdésem: Hogyan lehet megcsinálni, hogy az alert ablak ''leokézásától'' függetlenül a lap betöltése (képek, sql kérések, stb.) folytatódjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest