Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Vágom, hogy ott miért nulláztad úgy, de akkor is felesleges.
Appendelni később is tudsz, miután sima text()-tel felülírtad az ott lévő szöveget.
Ja, valóban, egy zárójellel elnéztem (megmondom őszintén, csak átpörgettem a kódodat), és nem az .each-ben van a függvénydefiníciód, hanem a .click() eseménykezelőben, az sem sokkal jobb...
Egyébként sztem ez annyira nem volt jó példa arra, hogy a jQuery-ben kevesebb kóddal is meg lehet oldani a dolgot, mert Te meg jQuery-ben írattál ki sok olyan infót, ami igazából indokolatlan, mint pl. a "Legnagyobb páratlan szám", "\n\nÖsszegük" és a többi statikus szöveg.
Itt a korábbi plain JS-kódot lehetett volna úgy is módosítani, hogy rövidebb és jóval szebb legyen.
Persze félre ne érts, azért jó, hogy mutattál alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Appendelni később is tudsz, miután sima text()-tel felülírtad az ott lévő szöveget.
Itt a