- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
sztanozs #6194 üzenetére
Igen, arra gondoltam, hogy a céloldalt kell lennie egy headernek. Ez lehet php kóddal is megoldva.
Esetleg azt lehetne még megcsinálni, hogy egy php kódot felrakok a webszerveremre, amivel beállítom a headert, majd iframeelem a felhőt. Bár ez marha nagy macera lenne (konkrétan az, hogy a js kódnak kellő weblap címet küldjem az iframebe) és nem biztos, h menne is...
Yt alatt igazából pl egy 480-as videó direkt linkig szeretnék eljutni. Ez elvileg benne van a linkem kimenetében, de nekem a kódolás miatt nem sikerült kihámoznom. Konkrét linket nem tudok írni, mert az mindig más...
Pl most találtam egy ilyet [link]. Node-dal futtatva megy is, látom a consolebam a linkeket! De ha mobilon futtatom, ott már nem fut le, debuggolni ott nem tudom, egyetlen esépyem lenne, ha vágnám a kódot és átnézném pl alertekkel, hogy meddig jut el a dolog, de első ránézésre nem sok jött le a kódból. Nekem valami egyszerűbb kéne, functionok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest