Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
-
tr00p3r
addikt
szerintem, az e-mail dolog fiókbeállítás kérdése. ha úgy van beállítva a fiókod, hogy maradjon másolat a szerveren, akkor jut a Tbird-nek és a szifonnak is egyaránt. ha előbb szifonnal szeded le és a fiókod nem a fentiek szerint van beállítva, akkor ha Tbird-del leszeded, attól még nem törlődik a szifon-ról
-
kiszu
senior tag
Na ez a téma az amit szintén végigszenvedtem csak bluetooh headsettel.
Nokiákkal (többet kipróbálva),ugyanez volt a gond mint neked.
Aztán kaptam egy tippet,hogy a Motorolákat nagyon jól kezeli, és tényleg.
Headsetből egy H710-et használok amit újonnan a Vaterán a 6e vettem,kollégám meg egy h700-at ,. Ő 4.5e ért vette töltővel és hibátlan kapcsolódás,lekapcsolódás,hangminőség.Kihangosítóból is bejöhet a Motorola. Próbálj ki valahogy egyet. Tipp volt még annó PLANTRONICS márka. Nem próbáltam,de több helyen is dicsérték.
-
sgery
őstag
Nekem opel vectra b-m van, van bent egy transmiter, somogyi márkájú, nem olcsó darab, de az jack dugós és fathér, azzal teljesen jól szól a rádión, kivéve ha alagút vagy valami zavaró van, de az ritkaság. Mivel nincs nagy hifi benne, sima gyári 8hangszórós bénaság, ezért nem érdekel a minőség annyira. Ha bedobom a hifit azt úgyis jackel rádugom és akkor a kör bezárult..
De addig is 3-ért ha jó, akkor megveszem..
-
"Elég csak a hálózatra fellépni de,ha kártyát cserél akkor bukta van sztem,de ez nem biztos majd az okosabbak megmondjak mi az igaz."
Meg is mondom, hogy súlyos tévedésben vagy: a hálózatra belépéskor a telefon felküldi az IMEI (International Mobile Equipment Identity) és az IMSI (International Mobile Subscriber Identity) számokat egyaránt. Az első a telefonodba van "égetve" (azaz illegális módosítani), ezt használják a telefon keresésekor. A SIM kártyán lévő IMSI tényleg elvész, ha elhajítod a SIM kártyát, és másikkal használod a lopott telefont, de az IMEI alapján akkor is megtalálnak, de legalábbis letiltják alólad a telefont.
nuvola: Annyit tehetsz, hogy leltárba veszed az összes iPhone IMEI számát. Csak ez alapján tudsz feljelentést tenni, ha bármi történne.
-
cilo9
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 3G 8GB-os változatot készülők vásárolni és használtat, mert anyagilag ez van elérhető áron számomra. Nem nagyon ismerem az Iphone különleges dolgait (nem a kezelésre gondolok, hanem a zárt rendszerre) és gőzöm sincs milyet szabad venni. Mindenképp független darabot szeretnék, mert Pannon-os kártyával (előfizus) fogom használni, amibe fizetek fix összegért 100MB forgalmat (ezt elsősorban böngészésre használnám az Iphone-nál is).
Mire kell figyelnem vásárlásnál, vagy hogyan tudom elkerülni, hogy egy olyan készüléket adjanak el nekem, amit letilthatnak ha például nem fizetik a T-s előfizetést, mert anno úgy lett vásárolva.Előre is köszönöm a segítséget!
-
soulburn
tag
Köszi aki segített... az iphone CONSOLE ban a su után alpine az alapjelszó
Valakinek nincs beg igy .DEB fileba a MCOOLPHONE CRACK? mert igy csak 3napig lehet használni... van egy cydia source aol fent van de mivel rossz a teló alja nem tudok keresni és nem tudom leszedni azt...
ELŐRE IS KÖSZI!! PÜBEN KÉRNÉK SEGÍTŐ VÁLASZT!!!
vagy ide -
-
RenegadeC2
aktív tag
-
Cyber_Bird
senior tag
semmi nagy cucc, csak:
1. Jailbreakeled a 2.2 előtti firmwarrel működő iphonet a szokásos módon
ez fontos lépés, nem szabad kihagyni.2. leszeded a szifon.comról a megfelelő 2.2 firmwaret amire rá is van írva hogy baseband nélküli verzió, de turbosimeshez, t-mobileoshoz gyári függetlenhez más és más kell.
de le van írva
aztán shift + restore gombra kattintva az itunesban, kiválasztod ezt a firmwaret és rárakja neked a telcsire. ennyi
(természetesen win-en megy így)
Enjoy -
Cyber_Bird
senior tag
De-de mondja, vagyis írja, igaz kézzel kell váltanod az utasítások között
Szerkkorábbi postra : itt van egy oldal ahol országonként és szolgáltatónként meg tudod nézni a 3g lefedettséget : ;) http://www.gsmworld.com/roaming/gsminfo/index.shtml
-
DroneZ^
őstag
Kérdés az, hogy ha egyszer bevan tervezve az útvonal, végigtud-e vezetni ha már útközben nincs wifi? Azaz csak wifi-s helyröl tudunk elindulni ha utvonaltervet akarunk, vagy még annyit se?
Ez az utvonaltervező részprogram semmibe sem kerültne az Apple-nek..
Komolyan mondom, néha olyan egy sz@rrágó társaság... Lásd Firefox... Az ember esze megáll... Kb a sz@r-nak adtak pofont... minek 3g? mikor még elöl sincs kamera? már a 20e forintos olcso sonyericsson-on is van 2 kamera és lehet vele telefonálni, persze hogy 20e ért van benne 3G és jobb a kamera is... minek GPS, ha gyakorlatilag nem lehet használni? komolyan a GPS arra jó hogy megnézzem hol van a meki ahol épp ingyen lopom a netet.... Vagy ha otthon van wifi, megtudok bizonyosodni róla, hogy hol lakom... vagy vegyük a bluetooth-t, komolyan mondom viccnek is rossz... meg az is irritálo hogy a tetején van a jack csatlakozó, ipod touchnál olyan jo volt alul. miért kellett elrontani? kicsit felhúzott... de amugy remek kis ketyere, szép a kijelző, high-tech -
DroneZ^
őstag
Szóval hogyan vegyük hasznát az iPhone-ban rejlő GPS-nek WiFi nélkül:
Elöször töltsük le Cydia-ról az Offlinemaps nevű programot!
1: Töltsd le: Global Map Download Tool
Ez nemcsak google, hanem microsoft és egyéb térképeket is tud letölteni, de nekünk a googlemap kell, ne nyúljunk semmihez2: Kitömörítés után futtassuk a programot, az alábbi helyről: GMDL/bin/DebugGlobal Map Download Tool.exe
3: Keressük meg a Google map segítségével azt a helyet amelyről szeretnénk térképet készíteni. (Én esetemben egész Budapest és Csepel-sziget volt)
4: Fent a Preview 1x és Preview 2x gombbal egy kb képet kapunk, hogy hogyan fog kinézni a térkép, amiböl kivágjuk a számunkra értékes részeket!
5: Miután megtaláltuk a helyet és eltaláltuk a megfelő nagyítást, Download The Map gomb! (Érdemes kicsit nagy térképet csinálni, hogy minden beleférjen, ami nemkell, később úgyis levágjuk!)
6: Asztalra kreáljunk egy új mappát ami maximum 4 karakterböl áll és alsóvonással kezdődik! Pl: _bp
7: Ezután megjelenik berácsozva a térképrészletünk. Szedjük le a pipát arról a helyről ami nem kell! A részletesség csökkentésével a térkép mérete csökkenthető, amit ki is ír a jobb felső sarokban MB-okban! Ugyanitt csökkenthetünk a részletességen, 1-2-4-8-16 -os szorzók! (Szerintem ne szedjetek le pipát.)
Ha minden oké, akkor mehet a nagy gomb fent: Uncheck any tiles which...
Töltögetni fog egy kicsit. Egy GPS akármi ablakkal végződik, OK gomb!8: Ezután jön a trükk! Amit az angol lap kifelejtett és ezért nem ment nekem a GPS-el együtt! Fent találunk ilyen gombokat: ->GPSFS <-GPSFS ->iPhone. Ugyanebben a sorrendben nyomjuk végig őket, az iPhone-os gombal befejezve! A felugró új ablakban a Process (click here, and wait) gomb. Többet nem lesz szükségünk erre a programra.
9: A DiskAid programmal fogjuk az elkészített térképet feltölteni: Futtatás után győződjünk meg arról hogy a Media mappában vagyunk. A bal alsó sarokban a fülön Media Folder szerepeljen! Maps mappában hozzunk létre egy olyan mappát, mint az elöző programmal! Ugyanazzal a névvel, tehát az én esetemben _bp. IDE másoljuk be a az asztalon, a térkép letöltő program által létrehozott iphone_map mappában találhatő fájlokat: com.apple.Maps.plist és MapTiles.sqlitedb
10: Az iPhone-on az utolsó lépés következik, indítsuk el az Offlinemaps programot, ha felugrik az info-ablak, csak okézzuk le! Megjelenik a "_bp X MB" térképünk. Katt rá, majd LINK és Maps a felugró ablakban. Ezentúl már a gyári Maps programban lesz végleg a térkép! A bal alsó sarokban a kis célkeresztre kattintva, szabad ég alatt, megmutatja (jobb esetben) a telefonunk hol vagyunk.. Kell pár perc neki, rohangáljunk pár száz métert és ha jó irányba mozdult el a kék pötty, akkor jó munkát végeztünk!
Ha nem megy, akkor talán igényel egy reset-et az iPhone.
-
macikos
addikt
-
RenegadeC2
aktív tag
Wifitoggle. Elég puritán, rátapicskolsz, visszaszámol háromtól, és bekapcsolja a wifit. Ennyi. Cydia-n fent van.
Call forwarding fix-et én nem raktam fel, nálam nem ugrik fel semmilyen ablak. Lehet hogy összakad valamiért a két csomag, nincs tapasztalatom róluk.
Magyarítást én is feltettem, de a legutóbbi frissítés óta nálam (is) hektikusan működik.
Aztán belegondoltam, hogy mekkora baromság az egész: az alapfunkciókon kívül minden angol marad, mert ugye magyar nyelvű alkalmazások nem nagyon jönnek, akkor meg minek az egész? Vissza is állítottam angolra... -
macikos
addikt
-
tibz03
őstag
Nyugi, megértem angolul is.
Csak jobban szeretném magyarul, hiszen magyar vagyok.
Egyébként nézegettem a magyar árakat, és érdekelne, hogy ezek gyárilag független, új készülékek, amiket ezeken a helyeken lehet kapni? Csak mert úgy tudtam, hogy Magyarországon csak a T-mobile forgalmazhatja, és nem is lesz egy ideig gyárilag függetlenül.
-
Nowika
csendes tag
Megnézem bár ennek egy kicsivel korábbi verzioja megvan és abban nincs feliratkezelés... hátha ebben már igen
más ötlet??
más kérdés .. volt olyan másvalakinek is hogy a telepitett alkalmazások egyszerüen nem müködtek?? rányomok és max elekzdeni inditani és kiugrik.. az összes általam letöltött cumo ilyen lett..
nyomtam is neki egy restoret..megint más.. a múltkor egy progiba belefagyott.. pedig appstorebol szedtem le.
hogy lehet ilyenkor resetelni a telot?? egyáltalán lehet?? én végül addig nyomkodtam a power és a home gombot hogy csak leállt.. de ez elég idegesitő egy pár napos telonál.. mitől lehet???thx
-
RenegadeC2
aktív tag
Tuti
Esetleg használhatsz reedem kódot. Bankkártyára megveszed, majd beváltod AppStore-ban. Én nem használom, szóval ennek pontos menetét majd az okosabbak leírják.
Más: Valaki nem tudja esetleg, hogy idegen gépen, iTunes-t miként tudnám megtanítani arra, hogy lejátssza a telóról a zenéket?
Tehát adott egy frissen telepített iTunes, beállításokban bejelölöm a "Disable automatic syncing for iPhones and iPods", majd nyomom a Summary fülön a "Manually manage music and videos"-t. Ha rányomok az Apply-ra, akkor kiírja, az "erase and sync" blabla kérdést. Holott én csak azt akarom, hogy a telefonon lévő zenére kattintva le tudjam azt játszani, nem akarom törölni a telóm tartalmát, de 'ez a beteg' azt akarja -
Csigger
őstag
hogy lehet-e függetleníteni hivatalosan azt nem tudom, szerintem nagy valószínűséggel nem, mer erre van a húségnyilatkozat!
viszont ilyet már mintha próbáltam volna az egyik ismerősömmel! nekik angol vodafonos telójuk volt, raktak bele itthon egy vodás kártyát és asszem ment!
a T-Mobile szntem ausztriába is ugyanúgy T-Mobile szóval elvileg osztrák vagy magyar T-s kártya mindegy neki! de ez is csak egy tipp!
Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest