- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Ujra kellett raknom a rendszert de az Itunes cuccokat nem mentettem el szoval nem mukodik a synch, olvasom hogy nem nagyon lehet megoldani a masolast Iphone-rol az Itunes-ba, de mivel a dokuments and settings konyvtar egy masik hard drive-on van abban megvan minden ami kell. Mit tehetek?
-
ndruboy
csendes tag
sziasztok! a kérdésem az lenne, h az normális h a gyári fülesével, mp3 ak hallgatása közben nem tudok léptetni számot mg semmit? hiába nomkodom rajta a + - jeleket nem történik semmi. köszönöm a segítséget!
-
Mr.Grincs
veterán
Van olyan opció a telefonban hogy külön tudom megnézni a kimenő és a bejövő hívások összeségét? Mert alapból sajnos csak egyben látom a beszélgetési időimet Esetleg valami free progi az apple storeból?
Kikapcsolt állapotban miértnem ébreszt a telefonom?
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
<NewL>
addikt
válasz ndruboy #18952 üzenetére
nem tudsz leptetni.
ha lockscreen-en megnyomod ketszer a hame gombot akkor bejon az ipod. igy legalabb latod ,h mit hallgatsz.enjoy :
a dockot ,h tudom atvarialni. van most egy olyanom ,h 5-6 ikont tudok odarakni,lattam olyat ,h mintha egymasra ralogtak volna. remelem ertheto vagy azok csak temakban vannak?
There's an app for that
-
Enjoy
addikt
válasz ndruboy #18960 üzenetére
Nem megy?
Elindítod a zenét iPod-ban, lezárod a telót, majd kétszer gyorsan megnyomod a szürke (középső) headset gombot, majd utána gyorsan pl. a + jelet. Ekkor előre kéne ugrania egy számot..
Zenébe beletekerni én nem tudok, nem lehet. De mintha valaki írt volna már olyat, hogy ő meg csak azt tud, számot váltani nem.
Elvileg azt is úgy kell, hogy 2x gyorsan a szürke középső gomb, majd + vagy - jel hosszan nyomva...<NewL>: Ahhoz, hogy menjen a Headset, nem kell behozni az iPod felületet.
Csak azért írtam, hogy zárja le, mert én az előbb direkt kipróbáltam, s úgy is megy. Nah, mind1 2-kor már tompulnak az agysejtek.[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
Nordik
őstag
Lehet beletekerni is. Meg kell nyomni egyszer középen a headsetet, majd utána egyszerre hosszan nyomni.
-
OliApa
aktív tag
Sziasztok!
Lecseréltem a több, mint egy éves 3G-s telómat - már az asszonykámat boldogítja - egy 32 GB-os 3GS-re. Mivel e régit sokat nyúztam, leírok néhány dolgot, amit megtapasztaltam.
Az első - mily' meglepő - a gyorsaság. Minden program kb. fele annyi idő alatt, vagy még hamarabb betöltődik. Én a Navigont használom, ég és föld a két telefon között a különbség. Nem késik a jel, folyamatos a görgetés, nem késik a hang, fél perc helyett 8-10 mp alatt betöltődik, akár hívás után is.
Az üveg maszat elleni különleges bevonata jól dolgozik, szinte alig látszik rajta az ujjlenyomat és nagyon könnyen tisztítható. Ennek viszont ára van: a kijelző picit halványabb és melegebb színtónusú azonos fényerőnél. Jól látható a különbség, ha egymás mellet van a két telefon.
A 2 gramm + súlykülönbséget nem érzékeltem, nyilván úgy van, nem mértem le.
Az akkumulátor így, újonnan is, úgy tűnik gyengébben muzsikál. Bár ha jól emlékszem, a régi telefonnál pár hét után, és egy push alkalmazásból adódó felmelegedés során - olyan meleg volt a teló, hogy kiolvadt az üveg alatt a ragasztó, fogpiszkálóval szedtem ki a "felesleget" - észhez tért az akksi.
Összegezve: a gyorsaság minden (céges pénzt megér... Valahogy' ezzel a sebességgel kell működnie egy korszerű telefonnak.http://velemmivan.blogspot.com/
-
OliApa
aktív tag
És még egy javaslat azoknak, akik csupaszon használják a telefont: egy itteni kollégától vettem iMat bőrtokot, néhány tized mm vastag, öntapadós, valódi bőr. Azóta nem ejtettem le a telefont - azelőtt 3 x - és az akkori ára, ha jól emlékezem, 1.800.- HUF volt...
http://velemmivan.blogspot.com/
-
OliApa
aktív tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy milyen progival tudnám szinkronizálni az iPhone naptárbejegyzéseit a google naptárral oda-vissza? Vagy legalább a telefonról lementeni és ha szükséges, restore-al visszatenni.
-
migabi24
nagyúr
válasz Onderon #18938 üzenetére
Én nem csak a hívásértesítésről beszélek, hanem arról hogy ismerőseim számtalanszor beszámoltak arról, hogy nem vagyok elérhető, holott egésznap full térerő van és nálam van a teló, sőt már én is töbször rajtakaptam, másik telomról rácsörögtem az iphonera, és előfizető nem kapcsolható duma fogadott, ez mi ha nem a készülék hibája, a visszhangról már nem is beszélve szóval a teló GSM részén még van mit csiszolni.
-
migabi24
nagyúr
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz OliApa #18967 üzenetére
OliApa: Nemtudom ERRE gondoltál-e!?
-
Ceko
senior tag
válasz OliApa #18967 üzenetére
Ezt probáld : google.com/support/mobile/bin/answer.py?topic=14252&answer=138740&&hl=en Nekem tökéletesen mükődik oda-vissza.
Bocs a béna linkelésért,de nekem nem ugrik elő a paste,ha rányomok alul a link gombra.Nektek?
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Enjoy
addikt
-
Luser2000
addikt
Valahogy így jöttek a gépek:
ZX81 --> Primo (ezt kitt-ben vettük) --> Commodore VIC20 --> Commodore +4 --> Enterprise128 --> ez állt később sokat a szekrényben, majd ... --> Intel486DLC --> AMD5x86 --> IntelPIII --> és itt bejött a notebook korszak ... --> valami bumzli HP --> valami NEC cucc --> egy "újabb" HP --> aztán a díjnyertes LG S1 --> valami 12"-os MSI --> AcerTM6292 --> AcerAS2920 --> ThinkPad X301
(és mindeközben elfogyasztottam 3 netbookot is, EEE 8,9 --> EEE 10,1 --> Acer AO150)
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
migabi24
nagyúr
válasz manchester85 #18975 üzenetére
Előkerestem a gari papírt és tényleg 1 év van rá
-
migabi24
nagyúr
válasz Luser2000 #18978 üzenetére
Ne fűzz, semmivel se lesz jobb, egyébként nekem a 3G vevője jobbnak tünt, a GS csinál olyat hogy visszaugrik egy kicsit, a navigonnal jobbnak fog tűnni, mert a navigon csalással kiküszöbőlte a pozició kését, viszont engem párszor már elvitt fölöslegesen kocsikázni azóta az iGO-t használom, tervezésbe sokkal jobb, egyébként az iGO-nak csak 1 trükkje van, nem szabad 3D nézetbe használni, 2D-be közeli nagyítással sokkal pontosabb
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Rövidesen elérhető lesz az iBluetooth 2.0 már teszt fázisban van és pozitívak az eredmények, én már nagyon várom, nekem hiányzik a fájlküldés
-
Enjoy
addikt
válasz dirty.yakuza #18981 üzenetére
Huhh, sry azt nem is néztem, hogy 3.0 felett már nem működik a történet.
migabi24: Jó hírek
► més que un club ◄
-
-
adise
őstag
3.1.2 óta pedig belelehet tekerni a számokba a headsettel.
-
atirag
őstag
Ha repedezett a hátlap akkor csak a hátlapot cserélik vagy az az egészet?Mert akkor már az újat kapnám ami nem túl jó.
-
OliApa
aktív tag
válasz dirty.yakuza #18972 üzenetére
Sajna nem jó. Elfelejtettem leírni, hogy a készülék gyári állapotú...
-
D@niel
addikt
Új sw és 3G-s hívás (Skype etc.) mikorra várható ?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Szecsy
aktív tag
mégegyszer kéne nekem az a oldal amit anno küldtetek hogy a laptopot tudom wifi mondenként használni és tudok telefonnal csatlakozni rá.
ebben kéne a segitség
-
OliApa
aktív tag
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest