- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
mondjuk ez alig gaz. Ma reggel nagy szuksegem lett volna a www.toyota.hu-n a keresore, hat johettem haza megnezni, mert termeszetesen adobe flash kellene. A hibauzenet alapjan az Adobe szivesen tamogatna, csak az Apple buzizik. Hogy birnak Flash nelkul elni a Mac-esek? Vagy Macen van? Mondjuk utalom a flasht, de nagyon elterjedt sajnos.
-
Morcego
csendes tag
üdv.
van egy nagy gondom. letöröltem a magyarítást a 3GS-emről és most nem indul a cydia. valami ötlet? -
Enjoy
addikt
válasz Morcego #18152 üzenetére
Mindenképpen ajánlott egy Restore, de ha csak a Cydiát akarod visszahozni akkor a következőt próbáld ki:
Settings-General-International-Language: English ill. Region Format: EnglishDe ajánlott egy Restore, és utána nem felpakolni a magyarítást
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
zH.
senior tag
Nemtudom lelőtték már -e a poént ,de aki akar egy kis karácsonyi hangulatot az töltse le Cydia-bol a "Falling Snow"-ot.
Nekem nagyon tetszik ,de a 3G-t nagyon megakasztja.( A képen nem látszik - netről van - de ha felrakod esik a hó. )
[ Szerkesztve ]
just be
-
Enjoy
addikt
válasz dirty.yakuza #18158 üzenetére
Ha-ha
Inkább azt mondtad volna, hogy helyesírási hiba@zH. : Köszi, akkor szerintem ki sem próbálom.
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
<NewL>
addikt
kettéfejeled tőle az angyalkát a fa tetején kb olyan lassú lesz tőle.
tegnap továbbvittem a Shiftet,csak sikerült végigdriftelnem. elég jóra sikeredett ez a játék,annyira ,hogy tegnap 100%-tól 17%-ra meritettem le a szifont. már megszereztem a Chalangert
There's an app for that
-
Enjoy
addikt
válasz <NewL> #18161 üzenetére
Én végigvittem a Career-t, de nincs meg az összes kocsi.
Ugyanis csak a BMW-t akartam megszerezni, azt pedig megkaptam a World Tour utolsó küldetésének végigvitelével.
Aztán eladtam a Pagani Zonda F-et, s max-ra tuningoltam a BMW-t
Bár max speed-je kisebb, mint a Zonda-é, de sokkal jobban irányítható.► més que un club ◄
-
<NewL>
addikt
kockaaa
lehet én is végigvittem volna már,de volt olyan pálya hol 6x is végigmentem,10K$-ért,így van most 3 full tuningos verdám
én is bömbire hajtok,este megleszkülön nincs olyan topic a mobilarénán ahol az iPhone játékokról lehetne csevegni? van jópár
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
dirty.yakuza
aktív tag
-
Enjoy
addikt
válasz <NewL> #18163 üzenetére
Tegnap ráértem rendesen igaz könnyű dolga van az embernek, ha a vizsgaidőszak első hetében már lerakta az összes vizsgát sikeresen 4.0-ás átlaggal
Na jah, például Spikey-ban segítettem én is egyik kollegának végigvinni az utolsó pályát
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
sztara
aktív tag
kérdés:
iPhone zsebben mennyire kényelmesen fér el? ha veszek akkor nincs kedvem tokban külön hordozgatni
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
<NewL>
addikt
válasz sztara #18169 üzenetére
Sokkal kényelmesebb mint az eddigi telefonjaim zsebben,adatlapomon megnézheted milyenek voltak. (E71-el vetekszik,az valamivel kisebb) De a "tégla" formályú N95-től jobb lesz mindenképpen,ha nem a farmer gyújtózsebében akarod hordani
(Talán azért is kényelmes mert a súlya is egyenletesen van elosztva. Hétvégén nézegettem haverom E52-jét,az se egy nehéz telefon,de a gombok nyomogatása közben ki akart esni a kezemből,"orrnehéz")Kipróbáltam a ProSwitcher-t. Ez is egy task program,olyan mint a Backgrounder+Kirikae páros. Nekem valahogy jobban adja a Kirikae,főleg ,hogy most már csak ki kell ikszelni az appokat,az előző verzsönnél néha befagyott. A mostanival még egyszer sem.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Szecsy
aktív tag
közületek ki az akinek van eladó dokkoloja?
-
Csabee.
nagyúr
Szecsy Lehet rám gondolsz, nekem voltak , de elfogyott.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Misi1979
őstag
válasz lugosibela #18173 üzenetére
Nem ismerem a xilisoft programját, hogy tölti fel?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
a000
őstag
válasz Coyote2000 #18151 üzenetére
szerintem van flash a mac-eken
-
Misi1979
őstag
válasz lugosibela #18177 üzenetére
..próbáld ki úgy, hogy átkonvertálod a filmet iphone-kompatibilis mp4-re, majd egérrel a fájlt behúzod az itunes Movies-részébe. Majd szinkronizálsz.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
lugosibela
csendes tag
válasz Misi1979 #18178 üzenetére
Any Video Converterrel már megtörtént, azt pakoltam fel Xilisofttal, és azt nem látta az iTunes... sebaj, de nem akarok az agyadra menni, köszönöm az eddigi tippeket, lehet, hogy iTunes-szal kellen közelebbi barátságot kötnöm. Egyébkétn nincs vele gondom, csak az átkonvertált DVD-t nem tudtam az iTunes-ból synckelni, akkor jött a Xili
-
Nems
tag
Hali
olyan kérdésem lenne, hogy egy MP3 hangot szeretnék sms üzenet jelzőnek de nem tudom, hogy lehet betenni az üzenet hangok közé. A hangok "új üzenet" az alap hangjai közé nem tudom betenni. Ötlet valakinek? köszia lelkes amatőr
-
Nems
tag
Letöltöttem egy AnyRing nevü progit de az ott átalakított hangokat külön nevekhez kell rendelni. Én az általánoshoz szeretnék egy jót tenni.
a lelkes amatőr
-
-
a000
őstag
Valaki régen kereste azt a progit, amivel hangyák mászkálnak a kijelzőn.
ez a neve: Screen Ants -
zsolidodd
senior tag
Nem gondoltam volna, de nagyon kevés a 16 giga! A zenék miatt már nincs hely a videóknak. Amúgy ITunest kezdem megszeretni, sokkal jobb így zenéket pakolászni (és 8 giga zene másolása után nincs még 10-15 perc lejátszásilista frissítés, mint Symbiannál.)
-
szokeherceg
aktív tag
Sziasztok, van egy problémám az iphone-om, az egészen rövid üzeneteket is több részletben küldeni el. Mi lenne ennek az oka, hogy tudnám orvosolni? 3g-röl van szó 3.1.2JB szoftal.
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
tikshow
addikt
válasz szokeherceg #18188 üzenetére
a telefonodon szedi szét külön üzenetekre vagy aki fogadja az kapja meg többe? am lehet amiatt, mert speckó karaktereket használsz pl az ékezetes betűk is 2-3 karakternek számítanak(minden telefonnál már egy jó ideje), idézőjel(") stb-stb a ' egy karakternek számolja
[ Szerkesztve ]
-
Quaresma
aktív tag
És próbálta már valaki az AVATAR játékot? Most néztem meg a filmet és még a hatása alatt vagyok (Tudom ajánlani 3D-ben hihetetlen szép ) szóval ha valaki játszott már vele ossza meg az élményeit
Ps: brunorbert
-
szokeherceg
aktív tag
Es ezt a karakter tamogatast hol tudom bekapcsolni?
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
Csapi007
veterán
válasz szokeherceg #18197 üzenetére
Hy
Ha a karakterszámolóra gondolsz akkor az nincs a gyári progiban."Csak úgy mondom"
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest