- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
válasz Hardver Arc #73177 üzenetére
Az akksi ugyanolyan maradt, az üzemidő lett jobb. De ezt is naponta kell töltened. Egyszerűen az akksik nem feljődtek annyit, mint amennyivel nőtt a kijelző, cpu energiafelhasználása. Viszont gyorsabbnak gyorsabb lesz.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
legenda
válasz Hardver Arc #73177 üzenetére
szia,
megváltás lesz, sebesség tekintetében garantáltan.
4s alatt (is) gyengébb lett kicsivel az akkumulátoros üzemidő 7.1 alatt (link), viszont olyan hibák lettek javítva a korábbi ios 7 verziókhoz képest, amik miatt érdemes frissíteni.
4 - 5 óra 3g net...stb mellett a 4s-t is naponta tölteni fogod, sőt...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rage47
veterán
válasz Hardver Arc #73180 üzenetére
sok ilyen cikk volt már, egyik sem valósult meg
nekem is 4s van és 7.1, nem látom, hogy változott volna az üzemidő
-
legenda
válasz Hardver Arc #73182 üzenetére
kinek mi az átlagfelhasználás, de ártól függetlenül sem jellemző, hogy a mai okostelefonok több napig bírnák, ha komolyan használva vannak.
igaz, nekem régebben volt 4s, de nagyon szerettem, amit az is bizonyít, hogy csak egy év használat után adtam el, pedig jellemzően sűrűbben cserélgetem a telefonjaimat.
jelenleg 5s-em van, ez jóval többet bír akkumulátoros üzemidőben is, mint a 4s, de még erre is mondhatja az ember, hogy az árához képes tovább is bírhatná az akkumulátor - persze ne legyünk telhetetlenek...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nederlanden
senior tag
válasz Hardver Arc #73182 üzenetére
Az 5s lazán bír 2napot 6-7h használattal 7.1-el is.
(Ja,,7.1 óta bekapcsolt mozgáscsökkentéssel akár 6-8h-val többet bír /5s/)[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz Hardver Arc #73197 üzenetére
Nekem volt sima 5 is,de igazából 4s-ről váltottam az 5s-re potom 140e ráfizetéssel amit a mai napíg bánok mert (várnom kellett volna 2-3hónapot)rengeteg pénz azért a "többletért" és nagyon jó telefon a 4s,viszont az 5 és 5s közötti ÁR különbség már azon a szinten (120e-160e)nagyon csekély szerintem,szóval én úgy vagyok vele, h vagy 4s vagy 5s.(a 4s a sima 4-nél fényévekkel jobb,ott van különbség igazából)
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
TheMarci
addikt
válasz Hardver Arc #73268 üzenetére
Igen, konkrétan nincsen kezdőkép, vagy az ikonok vannak, vagy a lezárt képernyő.
Do You Dream?
-
atirag
őstag
válasz Hardver Arc #73271 üzenetére
De tudsz csinálni üres kezdő oldalt ha szeretnél. Minden ikon a következő oldalra pakolsz és akkor lesz egy üres kezdő oldalad.
-
legenda
válasz Hardver Arc #73719 üzenetére
szia,
a 4s nem lte képes.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
norbi2010
őstag
válasz Hardver Arc #73719 üzenetére
Csak 3G.
-
legenda
válasz Hardver Arc #73722 üzenetére
igen, a gyártói leírások szerint is, illetve én is így tapasztaltam egy év alatt, több típusú telefonnal is.
Chereiose; az i5 4g/lte képes, a telenornál adott is a 4g, de megfelelő sim kártya és előfizetés kell hozzá, illetve azt passzolom, hogy iphone esetén elérhetővé tették-e már alapban az lte háló használatát, mert régebben nem működött, illetve az lte kapcsoló csak trükközéssel volt elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz Hardver Arc #76897 üzenetére
Azért nem kapni, mert az 5C vette át a helyét.
-
Ragnar95
félisten
válasz Hardver Arc #76897 üzenetére
Az nem rossz ár érte, de még ha 5-10ezret lealkudsz belőle, akkor kifejezetten jó ár lesz
Csak a fekete kerete kopik, más színűek egyáltalán nem és a hátlap se karcolódik könnyen.
Eladás előtt a tulaj kikapcsolja az iPhone keresését, majd nyom egy restore-t és te a saját SIM kártyáddal beaktiválod, így olyan állapotban lesz a teló szoftveresen, mintha vadi új lenne.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kommy
veterán
válasz Hardver Arc #76901 üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz Hardver Arc #76903 üzenetére
Rossz konstrukció sajna a fekete színű modell és az anodizált alumínium miatt a festék magától is lepattog elég könnyen.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tikakukac
titán
válasz Hardver Arc #76903 üzenetére
Alura elég nehéz festéket rárakni tartósan. Nos, ezt nem tudták Almáék és a fekete az úgy dobja a festéket, mintha muszáj lenne. Van dédelgetve itt most is egy 1 méterre tőlem és az éleken már nyomokban van csak festék.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Ragnar95
félisten
válasz Hardver Arc #76909 üzenetére
Teljes mértékben hülyeség, az összes fekete i5 kopik.
-
TheMarci
addikt
-
törölt tag
válasz Hardver Arc #76911 üzenetére
Nalam nem kopott kulonosebben az i5, egy tok es kesz. Az alatt is kopik persze minimalisan, de sztem tok korrekt alapotban volt a telo mikor eladtam.
-
ittakary
nagyúr
válasz Hardver Arc #76917 üzenetére
*unják
-
Ragnar95
félisten
válasz Hardver Arc #76920 üzenetére
3év múlva már 50-60k-t nem fog érni az 5, max 30-at, mivel a 3GS is annyit ér most, ami 3 évvel idősebb az 5-nél.
-
ittakary
nagyúr
válasz Hardver Arc #76925 üzenetére
A fehér nem kopik.
-
heidrich
senior tag
válasz Hardver Arc #76928 üzenetére
iPhone 5-ből fekete van és fehér, 5S-ből van space gray ami jóval világosabb szürke mint az iPhone 5.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
ittakary
nagyúr
válasz Hardver Arc #76928 üzenetére
silver a fehér, így van
spacegray a fekete - tök logikus nem?!
-
bigdady
nagyúr
-
SkyS1gn
félisten
-
Arcképgyáros
válasz Hardver Arc #76947 üzenetére
Vagy párszor végighúzod az aszfalton.
-
bull84ghia
őstag
válasz Hardver Arc #76947 üzenetére
P2000 vagy p3000 papír. Olyan lesz mint a 4S kerete. Ismerősnek megcsináltuk pár hónapja, igaz ő később lefényeztette.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
bull84ghia
őstag
válasz Hardver Arc #76957 üzenetére
Olyan lett csiszolás után mint a szálcsiszolt alu. Mindig csak egy irányba szabad húzni a papírt és akkor szép lesz. A munkahelyén lett festve, valami féle porfestési eljárással de nagyon szép lett( vaj színű). Nem mondtam volna meg hogy nem gyári
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
bigdady
nagyúr
válasz Hardver Arc #77144 üzenetére
Irj adasvetelit akkor,nem fog bemenni letiltani tuti
-
arkades
senior tag
válasz Hardver Arc #77146 üzenetére
Biztos van a neten pár minta. Aztán aláírjátok szig számmal és annyi. Ha lenne két tanú, az sem lenne baj.
Каждый дрочит как он хочет.
-
Ragnar95
félisten
válasz Hardver Arc #77146 üzenetére
Nem, van neten csomó előre megírt telefonos adásvételi, letöltesz egyet, kitöltöd a megfelelő adatokkkal, helyszínen ti + 2 tanú aláírja és onnantól a te tulajdonod hivatalosan is a teló.
-
nord_
veterán
válasz Hardver Arc #77151 üzenetére
A két tanúra épp azért van szükség, hogy az aláírásukkal bizonyítsák: a kérdéses okiratot a két szerződő fél előttük írta alá.
-
nord_
veterán
válasz Hardver Arc #77154 üzenetére
Másvalaki jogszabálysértő gyakorlata nem jogosít fel senkit hasonló dolgokra.
-
Ragnar95
félisten
válasz Hardver Arc #77154 üzenetére
Akkor azt a szerződést simán meg lehet támadni bíróságon, mivel jogilag nem érvényes....Persze 99%, h soha nem lesz rá szükség, de ha pont beüt az az 1%, akkor kellemetlen ilyenen elbukni az ügyet.
-
mondomén
őstag
válasz Hardver Arc #77157 üzenetére
szerintem nem. 125k körül újat kapsz 3 hó garival.
-
heidrich
senior tag
válasz Hardver Arc #77159 üzenetére
160-180?! 150-155ért van gariban cserélt, vadiúj 5S... hol nézed te?
125-130 között van a vadiúj, 0 perces, gariban cserélt iPhone 5 Hardverapron...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
TheMarci
addikt
válasz Hardver Arc #78923 üzenetére
Semmilyen oldal nem írja ki neked, hogy részletre vett -e a teló, vagy nem, meg hogy mennyit kellene még befizetnie az árából, vagy esetleg független -e. Mutass képet a papírokról, akkor tudunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
Ragnar95
félisten
válasz Hardver Arc #78923 üzenetére
IMEIt sehova, sorozatszámot kell ide beírnod, de mivel gari már nincs rá, így nem sok infót tudsz meg innen, csak annyit fogsz látni,h valid purchase date és a gari és telefonos support lejárt.
-
Ragnar95
félisten
válasz Hardver Arc #78926 üzenetére
Hogyha már nincs rá hűség és minden részletet kifizettek, amit igazolni is tud az eladó, akkor nincs gond.
-
legenda
válasz Hardver Arc #78926 üzenetére
hiába fizette ki a részleteket, amennyiben a kapcsolódó előfizetésre még van hűség, és azon intervallumban elmarad a számlákkal, akkor is tiltható a készülék (is), tehát 2 év hűség esetén 2 évig rizikós lehet a vásárlás.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Hardver Arc #132614 üzenetére
Kontaktot tudsz küldeni csak meg jegyzetet. JB-vel talán más is megoldható.
-
Arcképgyáros
válasz Hardver Arc #132620 üzenetére
Mit akarsz egyébként küldeni?
-
adika4444
addikt
válasz Hardver Arc #132852 üzenetére
Nem tudod simán törölni mint a más képeket?
Ha gépre kötöd is többnek látszik?üdv, adika4444
-
univerzita
addikt
válasz Hardver Arc #132852 üzenetére
Csak egy tipp. A Beállítások -Fotók és kamera -Letöltés és erdetik megőrzése van bepipálva?
-
univerzita
addikt
válasz Hardver Arc #132855 üzenetére
Lehet ez okozta ( de nem biztos) Nálam a fölötte lévő Az iPhone tárolójának optimalizása van kijelölve. Ha felmész a iCloud.com-ra ott a fiókokból törülheted.
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz Hardver Arc #132860 üzenetére
Igaz nekem iPaden de az mindegy. Beállítások - Fotók és kamera -Az iPad( nálad iPhone) tárolójának optimalizása.
-
univerzita
addikt
válasz Hardver Arc #132864 üzenetére
Igazad van,megnéztem a én iPhone 4-en és nincs ilyen opció ( 7.2van rajta)
-
solties
tag
válasz Hardver Arc #133367 üzenetére
Igen! I6-on nekem is megduplázta a képeket az albumokat frissítés után. Syncios-sal leszedtem a felesleget és kész. Amelyik album mellé az van írva, hogy "képek a számítógépemről" onnan nem tudsz törölni semmit, csak gépen keresztül! Én mindig syncios-sal csinálom, iTunes nálam nem játszik. Ha nem figyel az ember összekutyul mindent!
-
Arcképgyáros
válasz Hardver Arc #134159 üzenetére
Én egyszer próbáltam csak az Earpodsot de mivel a basszus szerelmese vagyok így semmi pénzért sem cserélném le a Pistont.
Na meg van akinek nem marad meg a fülében az Earpods vagy akár az agyba dugós...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest