Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustangjones
csendes tag
Persze, nem várok csodákat, csak kiváncsi voltam, érdemes-e szétkapni a gépet egy pasztázásért. Ha nem éri meg, nem vesződök vele. Tudom, h kellene egy hűtő, de egyrészt olcsó hűtővel szart se érek, legalább egy U8, v egy ninja kellene. de ezek drágák, és nem éri meg azért a +4-500 MHz-ért. kicsit hozzádobok, és veszek egy 6300-ast.
-
Mustangjones
csendes tag
Hali!
Abszolút láma kérdés. van egy 805D-m a hozzáadott gyári hűtéssel használom, amin az a remek gyurmaszerű hővezető anyag van. Feltettem, úgy ahogy volt.
Ez a gyurma mennyire jó hővezető? Érdemes lecserélnem ezüstpasztára? Ha szépen eldolgozom, javulhat vmennyit a hűtési teljesítmény? Mert így alapból 44 fok a proci (3,4-en), de orthos(ok)kal terhelve könnyen 70 fok fölé szalad.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest