Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Jó vastagon fogott az a ceruza. Vajon már a rögtön megjelenés után kiadott Android 15 is beleszámít a vállalt frissítési ütemtervbe?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bedibazsa
senior tag
1 hónap után megvágja a Google Store az árakat, ahogy mindig is tette.
-
joelke HU
senior tag
Bele sem merek gondolni, hogy itthon ez mennyibe fog kerülni. Pedig a képek alapján a sima 9 nagyon bejön. Azt hiszem be kell érni a 8 vagy 8a-val, bár az utóbbi a kávák miatt ritka csúnya.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
edward2
addikt
Na ez is "rekord" eladásokat fog produkálni ilyen ár mellett.
Nexus 5 óta felejtős a google vonal.
-
tms+
aktív tag
Elég magasak az indulóárak, na meg így a 7 főverzió már csak 6 évet jelent, nem mintha az kevés lenne.
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
spawn21
veterán
ezek az árak valami csodásak
s24U+15p
-
floratm
senior tag
Amugy nem olyan vészes árak ezek, csak mi vagyunk az EU legszegényebb országa, erröl nem a Google tehet
-
Krend
csendes tag
Ilyen árak mellett már nem is zavar ha soha nem lesz hivatalosan kapható nálunk.
-
dzsóbácsi82
lelkes újonc
És így már el is kummantottak egy évet/főverziót a támogatásból...
"Eram quod es; eris quod sum."
-
dragon1993
őstag
válasz dzsóbácsi82 #11 üzenetére
Én úgy tudom 7 év biztonsági és főverzió.
Nincs limitáció, hogy egy évben csak egy főverziót fog kapni. -
dzsóbácsi82
lelkes újonc
válasz dragon1993 #12 üzenetére
Egy évben többnyire egy főverzió jön. De ha 14-es androiddal jön, akkor a 15 már az első főverzió frissítés rajta. Ergo sum...
De lehet én tévedek. Minden esetre a 6 év is elég hosszú."Eram quod es; eris quod sum."
-
őstag
És jó drágán mérik a plusz tárhelyet mint a Apple.
-
válasz dzsóbácsi82 #13 üzenetére
Nyilván Android 15-el fog kijönni. Legfeljebb nem a végleges Android 15. A saját készüléken csak kitudnak egy használható változatot adni.
Az ár értelmezése attól is függ mit fognak ajándékba adni, a bevezető akció keretében.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Vikooo
addikt
Először úgy volt, hogy Pixel 9 -et megvárom de egyelőre jó, hogy nem tettem főleg, hogy a Tensor G4 nem tér el sokban a G3 -tol ami egy retek sz@r volt.
-
dzsóbácsi82
lelkes újonc
válasz Hieronymus #15 üzenetére
A cikkből nekem az jött le, hogy megelőzi a Pixel 9 széria az Android 15-öt. Ebből vezettem le.
Benéztem valamit?"Eram quod es; eris quod sum."
-
novinyul
veterán
Esetleg a G1, az tényleg szar volt. A G2 már sokat javult a G3 meg szépen elketyeg minden probléma nélkül. Ebben a kellemes melegben bizonyíthatott, GPS, kamera, net, hívás. Egyszer nem hisztizett hogy melege lenne Persze egy Snapi Gen.2 jobb volt minden téren(Xiaomi 13) Ettől függetlenül nincs panaszom a G3-ra.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
válasz dzsóbácsi82 #17 üzenetére
A cikk ezt sugallja. De nem gondolom, hogy régi Androiddal adnák ki.
A GSMarena egyértelműen Android 15-nek jelzi. Inkább nekik hiszek.
És a Google-nak.Az gondolom tiszta, a saját kiadásra váró Pixel telefonokra fejlesztik az Androidot. Utána kapják meg a többiek és a többi gyártó.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Vikooo
addikt
válasz tomboy0013 #18 üzenetére
Térerő, wifi jelerosseg és átviteli sebesség, folyamatosan langyos volt a telefon, gyors merülés.
-
dzsóbácsi82
lelkes újonc
-
addikt
Huhh ezek nem gyenge árak.
Elvileg a kamera hardver semmit nem változik, a proci jó esetben gondolom a 8 gen 2-t éri el.
Nem tudom, de szerintem egy picit túl lett lőve az árazás, mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
dragon1993
őstag
válasz dzsóbácsi82 #13 üzenetére
Kifejtve hipotetikusan.
7 év szoftver támogatást kap.Holnap megjelenik (2024) Android 14-en.
Két hónap múlva megkapja az Android 15-t. (2024)
2025 => Android 16
2026 => Android 17
2027 => Android 18
2028 => Android 19
2029 => Android 20
2030 => Android 21A Pixel-t mint referenci a telefon használja a pixel, itt nem egy év egy főverziót releaseelünk hanem kb ezzel van fejlesztve alapból az Android.
-
Cranberries
aktív tag
A Pixel 9 Pro Fold-ok tárhely méretei kimaradtak a cikkből!
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Én ezeket már a G2-nél sem tapasztaltam. Lehet valami szoftveres bug lehetett nálad.
Térerő meg wifi jel erősség szempontjából nekem eddig a Pixel bizonyult a legjobbnak, az előző snapi 865-ös telómnál ahol nem fogta a wifit illetve azokon a helyeken ahol mobilnetet sem mutatott már, a Pixellel gond nélkül ment a net.[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
-
Wesiz
tag
mire elért hozzánk is a pixel addigra mocsok drága lett. kár, mert régebb lett volna rá itthon is kereslet, ilyen árak mellett viszont kétlem hogy sokan rohannának pixelt venni.
-
vacs
veterán
Pixel 8A/9/9 Pro/9 Pro XL lesz a Yettel-nél!
(^)(>.<)(^)
-
Dare2Live
félisten
válasz tomboy0013 #28 üzenetére
A Pixel 6 a G1el volt agyonszidva de nálunk az első félév ujjlenyomat/volte gondon kívül semmi nem volt. OK ha videozunk tüző napon 10perc után közli, hogy túlmelegedett de ez egyszer fordult elő 3év alatt.
Közben most lesz 3éves aksi 92%on, bőven bírja 5h SOT, 2-3óra teasm meeting mellett az 1napot.
Kamerában, gyerekfotóban meg nekem 2024ben is legjobbak közt van.Most kellene +egy a csládba és PRO a tele miatt. De ezek az árak falhozverősek. PRO XL 128GB hol fog nyitni? 550.000Ft?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
dzsóbácsi82
lelkes újonc
válasz dragon1993 #26 üzenetére
Én is így számoltam. 7 főverzió de csak 6 év...
"Eram quod es; eris quod sum."
-
dragon1993
őstag
válasz dzsóbácsi82 #38 üzenetére
Akkor elszámoltam. 2031 és Android 22
Kétlem, hogy ezzel a hardverrel mennyi köszönet lesz benne.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz tomboy0013 #40 üzenetére
A 8 PRO utóda a 9 PRO XL. Ami ilyen alapon 650en. És ez euros árat nézve simán.
Ezen árak még nyon is meredekek...Nem gondoltam volna, hogy eljön az az idő amikor az iphone ár/értékben leveri a Pixel vonalat mint vak a poharat.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Bazsi84
aktív tag
Idén viszont nem jár ajándék előrendelésnél,hanem automatikusan a 128-as helyett 256-ost küldenek.256/512-es rendelésnél pedig -100 az árból.Illetve lesz 150,pro modelleknel 200 eur trade-in.
[ Szerkesztve ]
-
Ganzer
aktív tag
És ezekből mi lesz a Yettelnél? Lesz náluk pro is, vagy ezt még nem lehet tudni?
-
janeszgol
félisten
válasz tomboy0013 #28 üzenetére
"Térerő meg wifi jel erősség szempontjából nekem eddig a Pixel bizonyult a legjobbnak, az előző snapi 865-ös telómnál ahol nem fogta a wifit illetve azokon a helyeken ahol mobilnetet sem mutatott már, a Pixellel gond nélkül ment a net."
Kétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest