Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz tomboy0013 #18 üzenetére
Térerő, wifi jelerosseg és átviteli sebesség, folyamatosan langyos volt a telefon, gyors merülés.
-
novinyul
veterán
-
Dare2Live
félisten
válasz tomboy0013 #28 üzenetére
A Pixel 6 a G1el volt agyonszidva de nálunk az első félév ujjlenyomat/volte gondon kívül semmi nem volt. OK ha videozunk tüző napon 10perc után közli, hogy túlmelegedett de ez egyszer fordult elő 3év alatt.
Közben most lesz 3éves aksi 92%on, bőven bírja 5h SOT, 2-3óra teasm meeting mellett az 1napot.
Kamerában, gyerekfotóban meg nekem 2024ben is legjobbak közt van.Most kellene +egy a csládba és PRO a tele miatt. De ezek az árak falhozverősek. PRO XL 128GB hol fog nyitni? 550.000Ft?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz tomboy0013 #40 üzenetére
A 8 PRO utóda a 9 PRO XL. Ami ilyen alapon 650en. És ez euros árat nézve simán.
Ezen árak még nyon is meredekek...Nem gondoltam volna, hogy eljön az az idő amikor az iphone ár/értékben leveri a Pixel vonalat mint vak a poharat.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
janeszgol
félisten
válasz tomboy0013 #28 üzenetére
"Térerő meg wifi jel erősség szempontjából nekem eddig a Pixel bizonyult a legjobbnak, az előző snapi 865-ös telómnál ahol nem fogta a wifit illetve azokon a helyeken ahol mobilnetet sem mutatott már, a Pixellel gond nélkül ment a net."
Kétlem.
-
janeszgol
félisten
válasz tomboy0013 #58 üzenetére
Amikor konkrétan megnevezel telefont, azt sokkal jobban elfogadom, mint ha csak az SoC-t nevezed meg (ha azt használja több telefon), mert így akkor azt lehet érteni, hogy minden SD865-ös teló szar.
Annyian írjátok már ezt nekem, hogy nincs tapasztalatom, hogy gyakorlatilag nem is érdekel már. Megjegyeztétek a nickem és mindenki ezzel jön, ha a Pixelt szóba hozom. Holott nem is én fikáztam, hanem egy másik kolléga, de ezt fel se fogjátok.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz tomboy0013 #61 üzenetére
Parallaxis után nálam a tulaj=kétkedés nélkül elfogadom a véleményét dolog megbukott. Ő volt az, aki éveken át fikázta a Samsungot, soha, SOHA nem írt jót róla, csak rosszat, ellenben az Apple-t állandóan, mondom ÁLLANDÓAN védte úgy, hogy Samsung telója volt, és nem volt almája valami kis hiányosság miatt, ami megvolt a Samsungban.
De amit írtál elfogadom, mivel az árukeresőn sem írtak nagyon rosszat a hetes és a nyolcas szériáról, pedig ott aztán a fika megy ezerrel, ha valami nem jó.
Csak nem látlak sem téged, sem bedibazsat azokban a hír topicokban, akkor mondjuk szerepel a Tensor, és ilyeneket olvasok, hogy mivel a Samsung csinálja ezért szar. Lehet az az oka, hogy nem én írom ezeket. -
janeszgol
félisten
válasz tomboy0013 #64 üzenetére
De lehet részlehajlás. Máshol sem, azaz sehol sem szeretem azt, amikor valaki negatív véleményére rögtön azt írják, hogy hibás a készüléke. Ez legfőképp a Samsung és iPhone készülékeknél jön elő.
Mivel sem tabletet, sem i16-ot nem akarok venni, kb 200k a Pixel 8, lehet ősszel rálépek. Vodával használnám, tudom hogy ez a szolgáltató bajos. Meglátjuk. -
Dare2Live
félisten
válasz tomboy0013 #75 üzenetére
A hosszú megtartással gátja a Pixel 6 5éve után szerintem már az aksi és nem hogy 6 vagy 7év támogatás van rá. Persze megoldható az aksi de lineage is van...
2027től EU előírás lesz a könnyen cserélhető aksi. Onnan 7év support mellett tényleg eljön ebből a szempontból a "kánaán".
Feleségem ~3éves Pixel 6ot használ. Aksira nagyon vigyázva (adaptiv töltés), 5Ws töltő... nem kizárt kihuzza 5évig a support végéig. De az átlag 99%nak ez fogyóeszköz, legyen mindig minnél gyorsabban 100% az aksi és fő gond/hátrány topikban, hogy nincs "100wattos" gyorstöltés.
-
Quqesz
nagyúr
válasz tomboy0013 #75 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy aki régebbi modelt vesz (főleg használtan) és 4-5 évig akarja megtartani, azt már nem nagyon érdekli a support, vagy azt sem tudja mi az.... Persze kivétel mindig van. Persze ez szubjektív.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Dare2Live
félisten
válasz tomboy0013 #77 üzenetére
5+év után androidon nem cserélik. Kuka az aksi = napközben is töltik majd kuka a telefon vesznek újat. Ez még a vásárlót se zavarja.
Ezen ld lejjebb az EUs szabályzás segíthet 2027től. Meg ha nem lesz part pairing mert ha igen majd 50.000Ft lesz egy aksi.SW oldalon rakás készülékre van lineage. Mégis még te is kikelsz, hogy lehet csak 6év support. Nem tudom mióta használsz mobilt miután kifutott az SW support mindig raktál lineaget? Még te sem?
-
Dare2Live
félisten
válasz tomboy0013 #80 üzenetére
Az aksi is szívás. Senki se garantálja utána a vízállóságot.
Szerintem is baromi jó dolog az 5-7év valós támogatás. Főleg avval kombinálva, hogy 2027ben kötelezően könnyen cserélhetőnek kell lennie az aksinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest