- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Homorú pöcke van valakinek? Rendelnék ebayről, de csak több darabot lehet, ahogy nézem, hátha rendelt már valaki, és maradt.
Jobb oldali. -
Chaser
legenda
válasz barnam_ #98602 üzenetére
Azert teszi, h a pillanatnyi kilengeseket is gond nelkul elviselje, ha 90-es tappal hasznalod mar nem lesz ilyen gond - elvileg -
Szerk:
FoxiestFox
Ha nem surgos majd megnezem, masik varosban van ha van, elvileg maradt par zacsko sapka, ha pesti faluban at tudod venni egy sport szeletert oda adom[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
-
katzy86
csendes tag
Udv!
T420 es a T430s docking portja azonos vagy kulonbozik? -
feketekkrcsn
csendes tag
Sziasztok!
T420si-be keresek megbízható akkumulátort, de úgy látom, hogy a gyári már elérhetetlen. Utángyártottal mik a tapasztalataitok? Érdemes vesződni velük, ha a cél 4 h-s üzemidő lenne kis terhelés (terminál és böngésző) mellett? A rendszerakkut cserélném és az Ultrabay-t is beáldoznám, ha ez elérhető lenne. -
Tim82
félisten
robita fórumtársnak köszönhetően pénteken meg tudtuk nézni mindkét akkut másik X240-ben, azok jók, így az én gépemmel (alaplap? BIOS?) van probléma, most már nem hajlandó a külső akkuról sem bekapcsolni, csak töltőről.
Kijelzővel kapcsolatban:
ez a rendelt kijelző, egészen pontosan a leírásban látható 2. képen lévő változatot kértem (és írta meg, hogy van, rendelhetem) és ezt kaptam.[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MrSealRD
veterán
-
darvinya
titán
eBay leveleztetek, akkor egyértelműen rosszat küldött.
Indítani kell visszaküldést és visszafizetést, utána újból venni.Töltő és táp elektronikával lesz gond.
Párszor még tápról elindul, de egy lehet már arról sem.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #98612 üzenetére
X240-nek van az alaplap hátoldalán egy reset gombja, asszem, erre a célra. Azt igen.
darvinya: az lesz valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MrSealRD
veterán
Ez eddig nem úgy tűni, hogy sikersztori lesz a vége. Esetlege egy load bios defaults művelet... Ha jól értem akkor most nem csak, hogy nem tölti az akkukat, de még be sem kapcsol velük?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
tothjozsi96
addikt
Létezik olyan T-s gép ami PWM-free?
-
donjohnson
addikt
válasz tothjozsi96 #98616 üzenetére
létezik, például t460 ebben a tesztben: [link]
de egy típuson belül is lehetnek eltérések a kijlezők között. tehát egyszerűbb ha megmondod milyen T típust keresel és akkor annál meg lehet keresni, hogy volt-e hozzá pwm-mentes kijelző gyárilag vagy nem.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
tothjozsi96
addikt
válasz donjohnson #98617 üzenetére
T560-ból néztem ezt, nem tudom hogy ebbe pwm mentes van-e, kerestem a neten de egyértelmű leírást nem találtam sehol.
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #98615 üzenetére
De, feltölteni feltöltötte őket. Csak akkuról önmagában nem kapcsol be és ha a belső akku rá van dugva, akkor töltőről sem.
Felismerni akkor ismeri fel a belsőt, ha azt töltőről bekapcsolom és utána dugom rá az alaplapra.
A BIOS-szal még nem volt időm szórakozni, de valószínűleg igen, Load defaults..., CMOS elem lehúzás, ill. BIOS frissítés lesz a vége, amit még érdemes meglépni (2.42-n van, annál van frissebb).
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Akkuval kapcsolatban az Alin képbe került ez a bolt, elég jó értékelések vannak, és az árak se nagyon durvák.
[link]
Valaki vett már innen?"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
MrSealRD
veterán
Igaz más típus, X260...de pár hónapja játszottam vele ilyen belső akkus bővítést és elsőre ment minden gond nélkül. Bár még előtte jóval úgy futottam neki, hogy frissítettem alapból mindent amit csak lehet.
Elég különös a hibajelenség mert nem egy következetesen használhatatlan állapotot ad... Legalább lenne teljesen rossz. Az legalább tiszta helyzet... De így... KÍvázjáték az egész.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
válasz Digitalpimp #98620 üzenetére
Jó áron van az X220t akku is. Lehet, behúzok egyet.
-
donjohnson
addikt
válasz tothjozsi96 #98618 üzenetére
sajnos azt hittem, hogy a t560 parts list alapján ki tudom majd keresni neked, de tévedtem. annyit tudok segíteni, hogy az egyik full ips biztosan pwm-es a t560-nál, mert a tesztben írják: [link]
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
tothjozsi96
addikt
válasz donjohnson #98623 üzenetére
Köszönöm azért a segítséget!
Most néztem 25%-on volt a T520-on a fényerő, olvastam hogy minél alacsonyabb a fényerő annál jobban kijön ez a probléma. Feljebb állítottam 50%-ra most, meglátjuk.
Annyira nem akarok új gépet, de ha megszüntetné ezt a szemelfáradásos dolgot a T560 akkor nekem megérné az árát.
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz tothjozsi96 #98624 üzenetére
ha a notebookcheck tesztben lévő változatot veszed, akkor az nem fogja:
Screen flickering / PWM detected 220 Hz ≤ 50 % brightness setting
a többiről meg sajnos nincs infóm.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Chaser
legenda
válasz tothjozsi96 #98624 üzenetére
megfogod a telefont, bekapcsolod a kamerát és azon keresztül megnézed a képet... így kell ellenőrizni legmegbízhatóbban, nem feltétlen alacsonyabb fényerőn lesz nagyobb a hullámzás, sőt, maxon viszont jellemzően egyik gépnél sincs
én már rég meguntam ezt a hülyeséget tp-éknél, ezért váltottam pár éve 8570-re, ips közeli kijelző ami pwm mentes, ezt nem sikerült akkoriban összehoznia a lenovonak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
storm3
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy W530-at az nrd.hu-ról(még nem jött meg ), viszont érdeklődni szeretnék,hogy milyen dokkoló "való" hozzá és mi a különbség a különböző típusok között?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok! X220/230 hűtés beszerzésére lenne esetleg valakinek javaslata?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Dhampir #98628 üzenetére
mivel ez hosszútávú megoldás volt, így nem érint zbook ips panelje értelmes azt tudom, maguk a gépek már nem tetszenek, remélem még pár évig eldöcög a 8570, alaplapom van hozzá meg egy doboznyi egyéb alkatrész is
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
madle
őstag
válasz azbest #98593 üzenetére
Köszönöm a segítséget a T60-as kérdésemmel kapcsolatban, az volt a probléma amit mondtál. Hiába volt benne SSD és az T7200-as proci 3GB RAM-mal, ha nem volt benne az akksi tápról, akkor nem hajtotta úgy a procit ahogy kellene, és minden akadozott. Érdekes, mert attól függetlenül tápról ment, de ha betettem az akksit, minden mintha új gépem lenne, nagyon penge SSD-vel.
Többieknek is köszönöm az ötleteket!
-
darvinya
titán
Ha már telefon/Tab/tv-be tudnak jó panelt rakni, akkor ezekbe miért nem?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
azbest
félisten
válasz darvinya #98635 üzenetére
Ár? Mert esetleg nem ugyanolyan megoldást használnak, más igénybevételre van felkészítve. A laptopokban talán több hajlékonyság kell, nem üvegre vannak felvíve, mert az ott könnyen törne. De csak tippelek. Sok tabletnél, telefonnál úgy láttam, hogy interlaced képfrissítést használnak. De presze ez lehet csak energia spórolás miatt van, nem feltétlen kell máshogy működnie a képernyőnek (max a vezérlőnek).
A méret sem mindegy, lehet jobb kihozatala van a kis képernyőknek gyártáskor. Mégha nagyobb is a felbontásuk.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz azbest #98637 üzenetére
Gyártói oldalról itt én max tizendollárokról mernék beszélni. De az tizenpár dolcsi. Alapból megy a szutyok, ha kell a jobb, fizess mondjuk 200 dolcsival többet. Hoppácsak, milyen jól járt...a cég
Ügyes ez, na.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
magellan2600
tag
Sziasztok!
Lehet nagy marhaságot fogok kérdezni, de megkérdezem. Van egy T400-as Lenovom. Eddig 2 db 500 GB-os vinyó volt benne. Egy rendszervinyó, egy pedig az ODD helyén.
Nemrég az ODD helyén lévő vinyót kicseréltem egy 1 TB-osra. Fel is ismerte, minden rendben volt. Pár nappal később az az ma, volt egy majdnem egész napos áramszünet, én nem voltam itthon, az akksi pedig nem tudta ilyen sokáig tartani a gépet, és kikapcsolt. (Hozzá kell tenni, hogy a laptop szinte 0-24-ben megy, nagyon ritkán van kikapcsolva. Most este, amikor kapcsolnám be, HDD hibát jelez, és a rendszervinyó fura hangokat ad. Nem kattog, hanem amolyan zümmögő hangot. Kivettem, beletettem egy külső rackbe, és hallom, hogy az elektronika megadta magát. Na most ez egy régi vinyó, cca 1200+ napot futott.A kérdésem az lenne, hogy lehetséges esetleg olyan, hogy a gép nem tudja megfelelően ellátni mindkét merevlemezt árammal, ezáltal kinyírja a vinyót? Ha jól látom, a terásnak valamivel több kakaó kell, mint az 500-asnak. 0,55, és 0,85A. Vagy csak véletlen egybeesés, és a vinyó kora miatt tette le a lantot? Hozzá kell tenni, hogy az opticaddy már évek óta benne van, és az 500-as merevlemezzel nem volt semmi gondom.
-
RoboGuru
tag
válasz magellan2600 #98641 üzenetére
Az 1200+ nap még annyira nem is sok, tekintve hogy az én 1TB-os vinyóm már 3329 napja (több mint 9 éve) fut. Persze mára már minden lemezművelet kinlódás szegénynek. Sok éve smart hibás is lehet, de másodlagosként használva ez nem jelent problémát.
www.rendszerguru.hu
-
félisten
-
thgergo
tag
válasz FoxiestFox #98643 üzenetére
FN+F8 alatti gomb nem jó erre?
Ubuntu linuxon ez vált 3 mód közül (T420):
1) Trackpoint + érintő
2) csak trackpoint
3) csak érintő
Feltételezem megfelelő driverrel windows alatt is ez lenne a funkciója. Vagy ez csak win7-alatt supportált?[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
SMartin-HU
tag
Azt mitől csinálhatja, hogy a töltési határérték fölé tölti magát a gép?
Egy hétig működött annak és módja szerint, ma fogta magát és feltolta 100%-ig...
Már régen megtanultam, hogy a lehetetlen szót csak a legnagyobb körültekintéssel szabad használni. „Wernher Von Braun”
-
azbest
félisten
válasz SMartin-HU #98646 üzenetére
ha áramtalanítod és kiveszed az akkut, akkor lehet elfelejti.
-
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz SMartin-HU #98646 üzenetére
Más gép is csinálja ezt. Lehet, hogy rossz szempont, de annyiban örvendetes, hogy legalább 100-ig felmegy, megvan a teljes életciklus.
-
aignac
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit bizonytalan vagyok T400-asba megfelel a következő RAM:
Samsung M471B5773CHS-CH9?Ha nem, kérlek ajánljatok bele nekem RAM-ot, bár most vettem bele egy új 120 Gigás SSD-t és ismét használható, sőt kiválóvá vált internetezésre és az office használatához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell Precision 7550 Tervező/GAMER Laptop 15,6" i7-10875H 32/500 Quadro T1000 4GB FHD
- HP Pavilion GAMING15-RYZEN 5-15.6"FHD,IPS-16G DDR4-256G SSD-GTX1050+Radeon Vega8-szuper Akku-Olcsón!
- Lenovo Legion gamer laptop
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell Latutide E5440 i5 4310U, 16GB RAM, 240gb ssd -vel eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest