- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
A T410 recovery lemezei géphez kötöttek, vagy másik ugyanolyan géphez használhatók?
Én készítettem recovery lemezeket, működtek is rendesen az én gépemen. Viszont egy ismerősöm vett egy ugyanilyen gépet használtan, windows matrica van rajta, de az oprendszer kalóz. Vissza szeretné állítani a gyári állapotot, lehetséges ez az én recovery lemezeimmel?
köszi,
Petya[ Szerkesztve ]
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
-
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Problémám lenne egy R61-el Quadro vga-s verzió és nemrég elkezdett fagyogatni, kiderült hogy bekapcsolás után a GPU alapból 80-90en fokos és emiatt áll le a gép, újrapasztáztam a vganál lévő hűtőt de nem segített, mi lehet vele a baj
előre is köszi!
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Francia91
veterán
válasz animatrix11 #62057 üzenetére
A hőcsöveket érdemes megnézni, nem-e sérültek véletlen. Egy normális pasztával nem kéne, csak 45-60 fok között működnie... /T61-nél legalábbis ebben a tartományban szokott lenni/
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
rgeorge
addikt
válasz animatrix11 #62057 üzenetére
Ha 2008.08 előtti gyártású a gép, akkor csak óvatosan a teszteléssel.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz Tikakukac #62060 üzenetére
Persze, de ott egy kis teszteléstől, próbálgatástól kevésbé kell félteni a vasat, mint egy eleve halódó, hőre lágyuló kukajelöltnél.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Gondwana
addikt
válasz buca84 #62063 üzenetére
Miért, a géphez màr van egy 170W-osod, nem? Akkut bekorlàtozod 30-70%, a 135W-ost meg bevàgod a gép mellé hordozòsnak, ha rajta van az akku, a kisebb töltő nem jàr teljesìtménykorlàtozással. (dokkon màs a helyzet, ràadàsul ha olyan a dokkolò, amin van LPT/rs232, tàpeltűnéskor sìmàn lekapcsol, ha biosban Enable legacy on dock van beàllìtva, 1ébként csak undockol)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok.
Ma FAN error-ral nem kapcsolt be párom T410-e. Vmi fura módon akku ki-be után jó lett és egész nap ment.
Szerintetek döglik a ventilátor?
Ez jó ár egy ventilátorért?Köszi
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
félisten
válasz CharlieDrop #62065 üzenetére
Simán lehet, hogy csak rátekeredett valami szösz. Tisztítsd ki, ha nem garanciális már.
-
xcds
őstag
Mennyiért kellene adnia, hogy ne kérdezd meg
-
vicces
addikt
a ventilátor viszonylag egyszerű eszköz, már-már majdnem mint egy szög. ha forog nem lehet nagy baja. lehet csak a gép érzékelte hibásan az inditásnál. amig megy, szerintem felesleges újat venni.
:)
-
Tikakukac
titán
válasz CharlieDrop #62068 üzenetére
Volt már olyan ventim x200-ban amiről ha nem tudtam volna, hogy életében nem volt szedve és céges volt, azt mondtam volna utángyártottat raktak bele. Aztán jött még pár ilyen. Tuti módszer erre tényleg csak az ha láttál már vagy százat aztán ismeretlen a fogása...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
Ha ez komplett hűtő hibátlan ventivel ajándék ár
Én vettem bayről gyári ventit T60-ba, kb hibátlan feedbackes eladótól. 4k körül volt az ára. Jóval később lett beépítve. Sorjásak voltak a lapátok, működött kb fél évet...szóval ki kell fogni. Egy haverom azt mondta 1-2k ugy. is lehet simán jó. persze ugyanúgy lehet rossz is._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Poo
senior tag
Én már vagy 5-6 gépet(T410) vittem szervizbe fan hibával, a jelenség ugyan ez mint nálad,állítólag ha belefújsz akkor elindul valami széria hiba szerintem.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
bnorci71
addikt
Segítsetek mert kivágom sa gépet a w7-el együtt
eddig tudtam a gyorsgombbal fényerőt állítani most nem a vezérlőpultból a személyreszabásnál siscs csuszka a Power managmentbe se találok semmit sőt ott sikerült olyat csinálnom, hogy ha nincs nyitva egy ablak teljes képernyőn akkor az asztalt még fényesebre állítja brrr
az agyam kiég
a hangerő megyThinkpad e531
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Sensei
aktív tag
Szorul már a cooler ilyenkor. És igen szériahiba, mert a Lenovo coolerek low end minőségűek. A saját gépemben (T420si) garanciaidőn belül kétszer volt már fan csere. Komolyan mondom, hogy a konzumer gépek nagy részében jobb minőségűek a ventik.
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
HSM
félisten
Jól meg kell fújni, és megjavul, ha amúgy jó. Nem szeretik az állást elvileg.
-
félisten
-
Tikakukac
titán
Aki esetleg, netalántán, mégiscsak buzulgatna rajtam kívül x200-al, álljon itt az öröknek: az x200-ak LED-es szalagkábele kopp ugyanaz mint az x201-ekben megtalálható, ugyanúgy 40 pines, tökéletes. Kijelzők is csereszabatosak ha minden igaz. Hajrá.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
bnorci71
addikt
válasz btudos #62077 üzenetére
nem tudtam, hogy csak a felsőkategória rendes gépUser hiba
Powewr managerbe elállítottam a min fényerőt, beállította, de változtatni csak újraindítással lehet, újraindítottam a gépet visszaállítottam most már OK minden
mondjuk ez elég hülye megoldás amikor 'Alkal'maz meg OK gomb is van....ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz FoxiestFox #62079 üzenetére
nem a Low-endhez ragaszkodom hanem az árakkal van a bajom
Ha a Thinkpad E531 LE akkor az Ideapad mi?
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
félisten
-
Gondwana
addikt
válasz Tikakukac #62080 üzenetére
Màrpedig mindenigaz, mert amikor megmurdélt az X201-em affs-e alatt az inverter, asszonypajtàs X200-àbòl vettem ki cserealkatrészt, de idővel a csalàdi béke érdekében megkapta az X201 eredeti LED LG kijelzőjét szalagkàbelestől.
(Apropò, hùsvét utàn lesz egy eladò AFFS moddolt működő wacom ceruzàs X201-em)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
félisten
-
Peet91
aktív tag
válasz Tikakukac #62080 üzenetére
Tanúsíthatom, ott voltam.
Más: x61-be tettem SSD-t (kingston v300) és hiába van minden driver rendben (különösen a SATA AHCI driver) azt írja a HDSentinel, hogy támogatott a TRIM, de inaktív. win7 64-bit.
Any solutions?
[ Szerkesztve ]
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
Peet91
aktív tag
válasz CharlieDrop #62088 üzenetére
Fun fact: Hozzáadtam a registry bejegyzést, lekérdeztem, és 0-t kaptam eredményül, de a HDSentinel továbbra is azt írja, hogy inaktív. Nyomtam egy restartot is, de nem változott a helyzet. :/
-
Francia91
veterán
válasz Peet91 #62089 üzenetére
Szerintem próbáld meg feltenni a HP féle IRST drivert, azzal meg szokott oldódni a probléma
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
rgeorge
addikt
válasz Peet91 #62089 üzenetére
A Sentinel elég megbízhatóan jelzi vissza a trim-et. A parancssori ellenőrzés csak a parancs operácisó rendszer általi küldésének tényét mutatja, a Sentinel azt is jelzi, hogy ez a parancs eljut-e a meghajtóig. Ha nem, de a rendszer küldi, akkor ott a driver hibás. A sentinel oldala is segít a megfelelő driver kiválasztásában.
-
animatrix11
őstag
válasz Francia91 #62058 üzenetére
Mint kiderült valamiért elmozdult a hűtő része, mert szétszedett állapotban ha menet közben lenyomtam a hűtőt mindjárt lement 50 fokra, megigazítottam most kb 60-65 fokon indul, de nem tudom meddig melegszik fel több órás használt után, majd kiderül
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
félisten
válasz animatrix11 #62092 üzenetére
Ez még mindig soknak tűnik.. milyen pasztát használsz?
-
Peet91
aktív tag
válasz rgeorge #62091 üzenetére
Valaki meg tudja mondani a pontos driver verziót? Csak mert nézem a weboldalt, és itt eléggé gyűjtő jelleggel, Intel ICH8/ICH9/ICH10/Z68/C216 Driver van a x61-ben pedig egészen pontosan ICH8M-E/M SATA AHCI Controller van. A kérdés maga az, jelenleg a 8.9.2.1002-es verzió van fent, és nem jelez újabbat, ettől még megeszi a HDSentinel oldalán ajánlott pl. 9.6.5.1001-et, vagy a későbbi 10-es verziókat?
-
rgeorge
addikt
válasz Peet91 #62094 üzenetére
A Windows 7 saját drivere nem jó? Vagy az, vagy az intelből a legalább 9.6-os kell. Én a Windows sajáttal kezdeném.
[ Szerkesztve ]
-
Sensei
aktív tag
Lazán kapcsolódik: [link]
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
Peet91
aktív tag
válasz rgeorge #62095 üzenetére
De igen, most kipróbáltam hogy kitörlöm az eszközt, driverestől, aztán beállította a szabványos ahci kontrollert, azzal megy a trim, viszont ez ilyen háború előtti 2006-os driver, szóval megpróbálok valami frissebbet, aztán max visszaállítom erre, ha sehogy sem lesz jó.
Köszi a segítséget!
-
félisten
-
Peet91
aktív tag
válasz FoxiestFox #62099 üzenetére
Hogyne tudnék. Egyszer egy okos ember azt mondta, hogy ne akarjuk megjavítani azt ami nincs elromolva. Mindettől függetlenül egy próbát megért, és egyébként az a tapasztalat, hogy a HDSentinel honlapján levő drivereket nem szereti egy x61 (4-ből egyet sem). Szóval most visszament a win default ahci driver. És ez marad is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest