Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Milyen okostelefont vegyek?
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Aktív témák
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Próbáltam keresni hasonló témát de sajnos nem találtam ( ha esetleg van kérlek linkeljétek és zárom egyből). Problémám lényege az, hogy van nekem egy huawei e3531-es típusú modemem ami upc függő és upc mobilinternet keretprogrammal rendelkezett. Én ezt szerettem volna frissíteni és amit találtam neten letöltöttem és frissítettem. Most jelenleg MTM online program van rajta (pedig én azt hittem, hogy a gyári huawei mobile partner nevezetű kliens program frissebb verzióját fogja feltenni) mivel nem vagyok előfizetője egy dél afrikai mobilszolgáltatónak
ezért szeretném a segítségetek kérni, hogy hogyan tudnék rátenni olyan mobile partner programot (illetve linket szeretnék kérni ami biztosan jó ) ami upc szolgáltatóval használható (ha esetleg upc régi megoldása lenne az is jó nekem ). Nem a függetlenítés a célom ! Köszönöm előre is a segítséget.
Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arc Raiders
- hcl: Amúgy mi a terv?
- TCL LCD és LED TV-k
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ezért szeretném a segítségetek kérni, hogy hogyan tudnék rátenni olyan mobile partner programot (illetve linket szeretnék kérni ami biztosan jó ) ami upc szolgáltatóval használható (ha esetleg upc régi megoldása lenne az is jó nekem ). Nem a függetlenítés a célom ! Köszönöm előre is a segítséget.