Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarka
tag
Hát én nem tudom h mit gondoltok erről a játékról...de ez egy rakás...na az! Annyira gagyik az ellenfelek h hihetetlen...a Meat King nevű pályán mondtam azt h na akkor talán tovább ne...egy pálya(normál fokozaton, lopakodva, tehát nem gyilkológéppé átváltozva) kb. 10-25 perc...hihetetlen primitív:kb ennyi a taktika:''öltözz át, menj be és mérgezd meg vagy lődd le''. Minden őr ugyanúgy néz ki, AI semmi(minden őr ugyanazt mondogatja folyamatosan, ha elrohansz mellette akkor nem buksz le mert nem tud kilengeni az a ''hiding''-érzékelő, bezzeg ha nyugodtan elsétálsz mellette akkor egyből ''gyanússá'' válsz...pffff) Ez a játék nem méltó a nevére(az 1 meg a kettő nagyon jó volt), de ha most játékot tudnék ajánlani akkor az a Thief 3 lenne mert az meg nagyon ott van!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest