Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Sajnos igaza volt a CEO-nak, mikor arra buzdított, hogy most ne vegyük meg a játékot. Jelen állapotában pont arra jó, hogy kegyetlenül felba**zon!
Tegnap nagyon jól nyomtuk egy arccal, kipucoltuk a térképet. Aztán a kimenekítési pont felé haladva disconnect. Természetesen ilyenkor minden progress elvész, ugrott 25 percnyi játék.
Ma reggel indulás előtt tettem még egy próbát. Nagyon éltem basszus!!! Számomra elérhető legmagasabb nehézség 3 random arccal. Köd volt, alig lehetett látni, piszkosul hangulatos volt!!! Szintén kipucoltuk a térképet, minden bónuszfeladat meglett. Rohanunk az extraction felé, disconnect. Megint kuka 30 perc játék. Na itt lett elegem és léptem ki a fa**ra. Sajnos beetetett cimborám szerdán azzal, hogy egész délutántól késő estig minden probléma nélkül nyomta és többen is játszanak vele napok óta szépen Steam-en. Sajna nem volt igaz. Mármint lehet ők jót játszanak, én inkább csak jól felhúztam magam. Amúgy a játék nagyon nagy mókának tűnik, de én jelenleg senkinek nem tudom jó szívvel ajánlani. Hacsak nincs arra fölös ideje, hogy esetlegesen több órányi játéka vesszen teljesen kárba. És még olyan lehetőség sincs, mint annó a Darktide esetében, hogy a játék megpróbál gyorsan visszatenni a küldetésbe.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- A Pokémon fejlesztője nyáron hozza a Beast of Reincarnationt
- SSD kibeszélő
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hálózati / IP kamera
- Drón topik
- Linux haladóknak
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tegnap nagyon jól nyomtuk egy arccal, kipucoltuk a térképet. Aztán a kimenekítési pont felé haladva disconnect. Természetesen ilyenkor minden progress elvész, ugrott 25 percnyi játék.
Ma reggel indulás előtt tettem még egy próbát. Nagyon éltem basszus!!! Számomra elérhető legmagasabb nehézség 3 random arccal. Köd volt, alig lehetett látni, piszkosul hangulatos volt!!! Szintén kipucoltuk a térképet, minden bónuszfeladat meglett. Rohanunk az extraction felé, disconnect. Megint kuka 30 perc játék. Na itt lett elegem és léptem ki a fa**ra. Sajnos beetetett cimborám szerdán azzal, hogy egész délutántól késő estig minden probléma nélkül nyomta és többen is játszanak vele napok óta szépen Steam-en. Sajna nem volt igaz. Mármint lehet ők jót játszanak, én inkább csak jól felhúztam magam. Amúgy a játék nagyon nagy mókának tűnik, de én jelenleg senkinek nem tudom jó szívvel ajánlani. Hacsak nincs arra fölös ideje, hogy esetlegesen több órányi játéka vesszen teljesen kárba. És még olyan lehetőség sincs, mint annó a Darktide esetében, hogy a játék megpróbál gyorsan visszatenni a küldetésbe.......