Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
Akik szerintem vették most az energiát és átírták az eddigi véleményüket most negatívra, azok nagy része ezt meg is teszi visszafelé is szerintem simán. Az induláskor is dőltek a negatív értékelések és elég szépen egyensúlyozva lettek később és ment át végül very positiveba az értékelés.
Sajnos be kell látni, hogy hiába jó amúgy a játék, a stúdió sok mindenhez nagyon nem volt felnőve, váratlan siker volt a játék számukra is, heteken át nem tudtak mit kezdeni a szerverekkel sem, sok buggal sem a mai napig. A kibővített csapat új tagjai ugye nem két nap alatt tanulnak bele a dolgokba, úgyhogy azoknak is idő kell folyamatosan, amíg teljes értékű alkalmazottakká válnak. A kommunikációban is voltak/vannak hiányosságok, amin az sem segít, hogy community manager vagy valaki admin, úgy reagál egy kommentre discordon, hogy "te még it vagy, azt hittem már refundoltál". Meg hát gondolom a SONY is a tökükre lép rendesen az egyezségeik miatt.
Én alapvetően sajnálom az AH-t, mert tök jó dolgot hoztak létre, de mintha agyonnyomná őket a siker és kijön a tapasztalatlanságuk sok helyen. Nagyon nem terveztek ők azzal, hogy százezer feletti játékosszámot kell kiszolgálniuk a hét minden napján. Bár ez most akkora blama, hogy nem hiszem, hogy a SONY ne visszakozna majd valamilyen módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tesla topik
- sziku69: Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest