Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
Akik szerintem vették most az energiát és átírták az eddigi véleményüket most negatívra, azok nagy része ezt meg is teszi visszafelé is szerintem simán. Az induláskor is dőltek a negatív értékelések és elég szépen egyensúlyozva lettek később és ment át végül very positiveba az értékelés.
Sajnos be kell látni, hogy hiába jó amúgy a játék, a stúdió sok mindenhez nagyon nem volt felnőve, váratlan siker volt a játék számukra is, heteken át nem tudtak mit kezdeni a szerverekkel sem, sok buggal sem a mai napig. A kibővített csapat új tagjai ugye nem két nap alatt tanulnak bele a dolgokba, úgyhogy azoknak is idő kell folyamatosan, amíg teljes értékű alkalmazottakká válnak. A kommunikációban is voltak/vannak hiányosságok, amin az sem segít, hogy community manager vagy valaki admin, úgy reagál egy kommentre discordon, hogy "te még it vagy, azt hittem már refundoltál". Meg hát gondolom a SONY is a tökükre lép rendesen az egyezségeik miatt.
Én alapvetően sajnálom az AH-t, mert tök jó dolgot hoztak létre, de mintha agyonnyomná őket a siker és kijön a tapasztalatlanságuk sok helyen. Nagyon nem terveztek ők azzal, hogy százezer feletti játékosszámot kell kiszolgálniuk a hét minden napján. Bár ez most akkora blama, hogy nem hiszem, hogy a SONY ne visszakozna majd valamilyen módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Update 01.12. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest