Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz ThySoul #72150 üzenetére

    Én két avantgárdabb DK paklival tolom, jellemzők:
    "A" pakli: Lilian Voss, Headcrack
    "B" pakli: Envenom, Leeching Poison

    Remélem elmond sok mindent :P Kharazanom nincs és szerintem már nem is lesz, ezért a Giantos miracle kiesik, továbbá se Xaril, se Shaku, se Sherazin, de utóbbit szinte mindig megtalálja a Journey Beyond.

    "A" pakliban azért egy tisztességesebb miracle akarna lenni, csak a két Giant, Swashburglar és Shaku helyett van... Lilian Voss.

    Úristen, én ezt a lapot imádom amúgy. Első KFT legendary nyitásom volt, húztam is a szemöldököm, hogy miért. Aztán beraktam egy próba deckbe és rengetegszer kihúzott a szarból. Két variációban ment meg általában: turn 4-5-re kezemben 2-3 coin meg preparation és nincs Edwin, de az ellen boardja épül, vagy amikor meccs végére Auctioneerrel felhúzott deck mellett kezemben van 4 laphúzás és 6 lap előnyben vagyok, akkoe mindig ad valami értelmeset.

    Legmeredekebb meccs pedig az volt, amikor turn 5 ezt a kezet cseréltettem le vele priest ellen: 3* coin, 1 preparation, 1 headcrack, 1 backstab, 1 knives, 1 razorpetal. Utána szétloptuk egymás pakliját, ahogy nem szégyelltük és háromszor váltottam deathknightot :D (mindkettőt lopott Kabal Courier adta, egy Anduin DK és egy Jaina DK, vagyis fordítva)

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák