Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Srácok, ma olyan történt ami már régen nem. Annyi meccset játszottam a napi questeken kívül, amivel elértem a kifarmolható max goldmennyiséget. Ebből mind casual-on volt és a vicc, hogy az összes ellenfelem 1-2 kivétellel ugyan azokat a szokásos meta paklikat nyomatta, mint mindenki más (magamat is beleértve). Engem nem érdekel a golden hero farmolás, de rankeden zavar, ahogy fogynak a csillagok. Illetve itt könnyebben adom fel a meccset 1 okádék pirate xy kaszt kezdés ellen.

    A shamanomat akartam felhúzni lvl 40-re, mert zavart, hogy ez az egy volt csak 3-assal kezdődő szinten... :D
    A végére rendesen rosszul voltam a játéktól. Nekem is voltak gusztustalan kezdéseim és az ellenfeleimnek is.
    A 60+ játék végére kb. úgy nézett ki a dolog, hogy minden második deck pirate volt. Vagy Warrior vagy Rogue a 3. leggyakoribb a shaman volt.
    Ezeket követték a reno lock paklik, majd a random control variánsok. Értsd: priest, warrior vagy dragon priest.
    Jade pakliból asszem 1 rogue jött, akire t5 -ben rá is vertem a lethalt.

    Összességében nem panaszkodok, mert legalább gyűjtöttem fontos tapasztalatokat. Viszont annyi biztos, hogy a jövőben a gyors küldi teljesítésen kívül nem fogok aggro paklikat játszani. Rettenetesen unalmas és bugyuta az egész. Shaman részről arról szól az egész, hogy milyen ütemben rakod le a Trogg / 1 manás kalózokat / totem golemet. Illetve, hogy a fegyókkal hogy tradelsz. Kb. aggo matchup-ban t2-re el is dől, hogy ki fog nyerni. Ha a másiknál nincs fegyver amivel leszedi az 1-es droppjaid, szinte biztosan nyertél. Legalábbis ezek az én tapasztalataim.

    Délelőtt sokkal lassabb Aviana + Kun paklival sokkal jobban szórakoztam, mint ezzel a szeméttel este. Nem is értem, hogy sokan, hogy bírjátok kigrind-olni a legendet..

    Ez is kb. olyan, mint CS:GO-zni DM-en csupa orosz ellen 1 laggos géppel. Se taktika nincs benne, se fun a chat-en. :) Kb. semmi értelme. Valszeg sosem fogom elérni a legendet, ameddig ilyen paklikkal van tele a meta. Annyi időm pedig nincs, hogy Renoval másszak el odáig.

    Szerk.: Nem is értem, hogy a lapelemzőkben a buccaneer, hogy lett ennyire alulértékelt. Már akkor majdnem leestem a székről akkora tápnak tűnt... :D

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák