- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek nekem tetszik a telefon. Ha ennyit szánnék egy telefonra, biztosan számításba venném. Pláne az iPhone-ok drágulása után. (Exynosos Samsung nem kell.)
Jó a fő-, és előlapi kamera is, nekem tetszik a színkezelése, részletes a kép.[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
Szánalmas, hogy nem tudják megugrani ki tudja hány éve, hogy ne melegedjen túl a telefon, amit ők fejlesztenek.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
consono
nagyúr
Tetszik, kellene. De azt hiszem az iPhone 12 Mini még pár évig kiszolgál...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
DrDoktor
senior tag
A telefon szép.A kamera és az árazás lehangoló. Szerintem egy fel ennyibe kerülő realme vagy Nothing 1 egál sőt jobb fényképeket lő.
[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
Szinten, nagyon tetszik, nagyon jo csomag lett ez szerintem. Az aran nem erdemes fennakadni, egyreszt mert most jar hozza a szokasos fules, amit 50-60k korul egy nap alatt el lehet passzolni, masreszt meg a sony-nal szokasos dolog az, hogy par honap mulva sokkal olcsobban meg lehet venni normalis, nem szurkeimportos helyrol is.
Pl most £650-ert, tehat ~300k koruli aron lehet megvenni az 5 III 256GB verziojat ebay-rol ujonnan, garival, igy 2p kereses utan.Szoval aki kicsit turelmes, az teljesen ertelmes aron tud venni egy nagyon sokoldalu, nagyon jo keszuleket szerintem.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
janeszgol
félisten
A Nothing 1 valóban jobb lehet kamerában (elég jó az a telefon ebben), bár ez ugye nem egyértelmű, mivel a Sony részletesebb beállításokat kínál, plusz nincs tele a Nothingon.
Ja és nincs rajta jack, a hangminőség szintén a Sony oldalán van. Nos és a teljesítmény. Az SD778G az az SD845 és SD855 között van.Őszinte leszek inkább ezt venném meg hitelbe, mint a Nothingot egyben kifizetve.
-
bali
tag
2 év főverzió frissítés ? Ez így nagyon harmatos, futottak kategória...A Samsung 3 vagy 4 év főverzió frissítést ígér és meg is adja még egy A53-as készüléknél is, ami 189000 ezer forint. Ez elég lenne 2014-ben, de nem 22-ben. A Sonynak mindig sikerül valamivel elszúrnia és ez a széria kb 10 éve tart..
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
-
DrDoktor
senior tag
Érted te is Nyilván a telét nem hasonlítottam a neml étező teléhez..
Amúgy a nothing sima szenzor zoomban is jobb ..Szerintem
"SD778G az az SD845 és SD855 "
Mindenapokra ?Átlag felhasználónak ? Nincs különbség vagy észrevehetetlen!
Benchmark huszároknak? Egyértelműen van.De számít a véleményük?"Őszinte leszek inkább ezt venném meg hitelbe, mint a Nothingot egyben kifizetve."
Ehhez mindenképpen őszintén gratulálni tudok a mosolygó bajuszom alatt .
Én ennél ravaszabb lennék.
Én azért kipróbálnám mindkét készüléket mert nagy néha a berögződött gondolatok miatti koppanás.[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
janeszgol
félisten
Hogy egy kis negatívumot mondjak én is (nálam a 2 főverzió ok, nem a főverzió száma számít, hanem hogy milyen gyorsan adják ki - lásd Samsung öt körös hülyesége az S22-vel, mire kijön év vége lesz) azokat. De ami nekem szemet szúrt:
"A Sony szerint az adaptív töltéssel az akkumulátor az első használattól számított három évig megőrzi eredeti kapacitásának 80%-át..."
Ezt bármelyik telefon tudja, ha jó minőségű akku van benne és nem selejt. -
roli543
őstag
Külsőre még mindig állati dögös
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
bali
tag
válasz janeszgol #10 üzenetére
Igenis számít a főverzió, mert általában új funkciókat hoz és én nem esek kétségbe, ha 1 vagy 2 hónappal később kapom meg. Inkább később, mint hamar kiküldjék és tiszta bug legyen, mint a Oneplus-ok-nál.Nekem a Note 20 Ultra a harmadikat kapja idén, és én meg vagyok elégedve. A két főverzió egy nagy nulla 400 ezerért.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
-
dajkapeter
senior tag
Hát, nagyon vártam. De úgy látom ebből igen-igen pixel 7 lesz az alza-tól, vagy ennyi pénzért 7 pro. Ez nagyon meredek ár lett, még ha ennyire erősss is a forint.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
FireKeeper
nagyúr
válasz janeszgol #10 üzenetére
nyilván, ésszerű töltési szokások mellett. de szerintem ők a worst case eseteket (minden este töltőn hagyod a telót töltési korlát nélkül) is beleszámítják, náluk meg a battery-care állapotot veszik alapul.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Silenzio
addikt
A Budagyöngyés Venice-es videónál miért villognak a lámpák? Nem opció az 1/50-es záridő?
"Mivel profi képkészítési lehetőségeket ad a Sony is szoftvereivel, opció a nyers mentés, így kipróbáltam a MotionCam nevű szoftvert is, ez rögzíteni és fotózni hiba nélkül tudott az Xperia 5 IV-gyel, de a videó kirenderelése háromból háromszor omlott össze."Ez meg csodás.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Hallosz
senior tag
SMS "A Google-féle Messages az alapértelmezett SMS-program, s az RCS alapú üzenetküldés ment is, SMS/MMS"
Pont ez volt a probléma, csak az RCS üzeneteke mente jöttek. Nem szabad beállítani.
Magam is jártam így a saját Telekom kártyámmal -
Hallosz
senior tag
válasz viragdani01 #18 üzenetére
Az alapértelmezett Google féle SMS app a "bűnös" Samunál nem a három csíkos, hanem a három pöttyös app volt a jó megoldás erre a problémára. A Sony-nál nincs választási lehetőség? Próba szerencse
-
Curtain
senior tag
A 8 gen 1 nem samsung node-on készült? A 8+ gen 1 a tsmc ha jól tudom.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
A Google-féle van előre telepítve csak Sony-n (és a gyári alkalmazásokat próbáljuk előnyben részesíteni tesztnél, azért is írtam bele az anyagba, hiába, hogy a Playből lehet leszedni mást is).
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Toltotollkin
junior tag
Ez éri meg jobban vagy az új Pixel?
Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak. Oscar Wilde
-
joey04
titán
Sajnos ez sem versenyképes ajánlat ..
-
Tewe013
őstag
válasz Toltotollkin #24 üzenetére
Ez egyáltalán nem éri meg ennyi pénzért.
-
SkyLine3000
addikt
Akkora a spórolás, meg a környezettudatosság, hogy legközelebb már a telefon sem lesz a dobozban, hanem csak egy kis leírás, hogy milyen lenne, ha benn lenne...
-
válasz Toltotollkin #24 üzenetére
Erre a kérdésre nem lehet szakmailag értékelhető módon válaszolni ennyi információból. A kérdés, hogy mennyi minden fontos neked azok közül, amiben ez többet ad, és mennyire. Ha nem tudod erre a kérdésre a választ, akkor az a válasz, hogy az, amelyik olcsóbb.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Doki42
őstag
Nem rossz, de marad az i13 még jó darabig.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
válasz Toltotollkin #35 üzenetére
Őszintén szólva én pixelből új szériát sose vennék, mindegyikkel mindig van valami kín. Ez a telefon a tesztben viszont rohadtul túl van árazva most, ha nem pont EZ a szolgáltatáskínálat kell neked (kis méret, csúcs hw, nagy akku, jó kamera, jack dugó, dual sim, microsd, értesítési led). Viszont az van, hogy túlárazás ide vagy oda, ha droid kell, nem tudom, mit tudnék ajánlani.
Exynosos Samsungot nem. Merül, mint egy kő, de legalább alig van térerő.
Kínai fost én nem vagyok hajlandó ajánlani. Már csak elvi kérdések miatt sem, de amúgy sem.
Maradt a pixel, amiből sose szabad első szériást venni, meg...
Hát, ja, a sonyk. Iszonyat áron.
Hülye htc igazán megtehette volna, hogy nem öli le önmagát a baromságaival...A mobiltelefon piac meg van menve picit, az a nagy helyzet.
Muszáj a droid? Ha kicsi teló kell és nem ragaszkodsz hozzá, simán lehet, hogy valami iTelefon a válasz számodra.[ Szerkesztve ]
-
Toltotollkin
junior tag
Apple telefont nem szeretnék nagyon nem tetszik a cég. Kínait sem akarok nem akarom hogy lehalgassanak. Már LG nincs ami kár mert azokat szerettem. Samsungot ha muszály akkor ja de olyat se akarok igazából. Maradt a Sony meg a Google.
De lehet jobb lenne várni hátha lejjebb mennek az árak mert ezek most nagyon drágák.
Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak. Oscar Wilde
-
leslien
nagyúr
válasz Toltotollkin #35 üzenetére
ha tetszik ,akkor vedd meg ... egyik sem olcsóbb a másiknak.. erre legalább van itthon garancia.. nálam is maradna ,de sajnos 4k60fps nél nincs stabilizátor...de miért Sony???
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
válasz Toltotollkin #38 üzenetére
Akkor vedd meg ezt, vagy ha más nem, 5 II, illetve 5 III is nagyon jó telefonok (talán vezeték nélküli töltés nincs nekik), és azok már nagyon korrekt áron beszerezhetők pl eBay-ről, bontatlanul, garival.
-
sfefe
addikt
válasz Toltotollkin #38 üzenetére
Hehe.. ez jó duma... Nem akarom, hogy lehallgassanak ezért kínait nem... Google mit csinál... Jó vicc...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Ha mar mindenkeppen le vagyok hallgatva, En is inkabb a guglinak, almanak, tetszoleges nyugati cegnek engednem meg, hogy lehallgasson, mint akarmelyik random diktaturanak, akinek konkretan az az erdeke, hogy ahol elek, az minel lejjebb csusszon.
-
FireKeeper
nagyúr
nekem is ezért lett végül sony, csak a csóróságból kifolyólag 10 IV. de amúgy az 5 széria tűnik a legjobbnak ár/érték szempontjából, már ha a sonynál lehet egyáltalán olyasmiről beszélni.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
válasz FireKeeper #45 üzenetére
Igen, gyakorlatilag az van, hogy amig a Samu nem valt vegre a hulye Exynos-rol, addig tudatos (es tajekozott ES erkolcsileg vagy mashogy finnyas - mint pl Te meg En) vasarlonak kicsit olyan, mintha a sony egyedul lenne a piacon, nem nagyon van konkurenciaja, ugyhogy ugy araz, ahogy akar. A tomeget meg ez, meg azok az extra ertekek, amiket ad ugyse erdekelte soha, szoval a tomegnek marad az iPhone-Samsung-kinai haromszog.
-
-
Oh! Hupika, akkor ezt rosszul tudtam. Tajvani ceg johet. Akkor kalapba van az ASUS is. Eddig a tevedesem miatt abszolut nem kovettem oket, szoval fingom nincs, milyen telefonokat csinalnak, mennyire jok/rosszak milyen teren, de innentol figyelni/kovetni fogom oket is, koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest