Grafén meghajtó, térhangzás és UV-tisztítás az LG új fülhallgatójában

Bejelentették, hogy hamarosan érkezik az LG Tone Free T90S.

Újabb kiegészítőt dob piacra az LG, és a Tone Free T90S specifikációi alapján sokoldalú vezeték nélküli fülhallgató lesz. A fehér és fekete színben érkező termék júniusban kerül forgalomba, de egyelőre árat nem közölt az LG a Meridian Audióval közösen fejlesztett kiegészítőhöz.

LG Tone Free T90S feketében, tokkalLG Tone Free T90S feketében, tokkal LG Tone Free T90S feketében, tokkal (forrás: LG) [+]

A Tone Free T90S támogatja az AAC, SBC és aptX Adaptive audiokodekeket Bluetooth 5.4-en át, illetve a Snapdragon Sound technológiát. Emellett a hordozó tok rendelkezik 3,5 mm-es bemenettel, és képes Bluetooth átjátszóként üzemelni a fülhallgatóhoz, mely Dolby Atmos minősítést és Dolby Head Tracking fejkövető térhangzást is felvonultat. Ez az első olyan TWS eszköz, mely bármilyen forrásból és bármilyen tartalom esetén képes térhangzás előállítására, ehhez a Tone Free alkalmazáson keresztül kell beállítani a telefonon pár dolgot.


(forrás: LG) [+]

A használt meghajtó 9,8 Φ-os dinamikus grafén hangszóró, amely alacsony vibráció mellett ígér pontos hangreprodukciót. A fülhallgató 5,7 grammos, formáját több száz példa alapján alakították úgy, hogy illjen a legtöbb fülbe. A hallójáratba illeszkedő eszköz mérete 21,6 x 21,9 x 24,2 milliméter, a füllel érintkező párnák pedig orvosi minőségű hipoallergén szilikonból készülnek, ezeket pedig a hordozó tok UV-fénnyel tisztítja. A tok 65 x 29,9 x 32,6 milliméter és 43 grammot nyom.

(forrás: LG) [+]

Összesen négy mikrofonnal van felszerelve a Tone Free T90S, képes aktív zajszűrésre, hangáteresztő módra és hívás közbeni zajszűrésre is. Az LG az üzemidőt kikapcsolt ANC-vel adta meg, 9 órányi folyamatos zenelejátszás és a tokkal együtt 36 óra teljes üzemidő az ígéret, a töltés 2,5 órányit vesz igénybe. A Tone Free T90s kialakítása IPX4-es, tehát fröccsenésálló. Adott a multipont kapcsolat lehetősége, akár televíziókkal is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés