Nem megy az S25 Ultra 3x-os zoomkamerája sehova

Ice Universe záfolja a minap felröppent híreket, marad a négy kamera.

Sperandio4Tech egy állítólagos forrástól úgy hallotta, hogy tripla hátlapi kamerás Galaxy S25 Ultra prototípust tesztel a Samsung, egy új és még több fényt befogó, 200 megapixeles főkamerával tudná le ugyanis a teljes zoomátmenetet 1x-es és 5x-ös állás között, míg a periszkópos egység 5x-ös és 7x-es nagyításra is képes lenne.


A Galaxy S24 Ultra [+]

Lassan a testtel! – így Ice Universe, aki szerint a Samsung nem kockáztatja meg a 3x-os zoomkamera elhagyását, ehelyett terítéken van a minőségi előrelépés. Amúgy a Samsung idén is variált a kisebbik teleobjektívvel, csak nem kommunikálta.

Az S24 Ultra 3x-os kamerájának teljes látószöge (Google Kamera) és vágott változata (Samsung gyári szoftver)Az S24 Ultra 3x-os kamerájának teljes látószöge (Google Kamera) és vágott változata (Samsung gyári szoftver) Az S24 Ultra 3x-os kamerájának teljes látószöge (Google Kamera) és vágott változata (Samsung gyári szoftver) [+]

A nyersképek és Google Kamera fotók alapján ugyanis nem 10, hanem 12 megapixeles a szenzor, és nem 69, hanem 61 mm gyújtótávolságú optika mögött dolgozik. A rendszer a gyári alkalmazásban szimplán csak belevág és nagyít a képbe, így nem olyan tűéles a felvétel, mint a natív 5x-ös periszkópos egységgel. Van tehát lehetőség a fejlődésre, az ideális persze egy 50 megapixeles szenzor lenne nagyobb méretben, és ezt az ultraszéles kamera is megkaphatná.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés