Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Hát gyerekek, a mai napon eljött az idő, kellett 5 win Rouge-al, mivel 2db 60-as questem is volt rá. Maly féle verzióval próbálkoztam és jobban ment mint gondoltam. Viszonylag hamar meglett az 5 Win.

    2 meccsem pont úgy lett meg, hogy neki boardon lethalja volt, de goblinnal betopdeckeltem a win-t. :D
    A legdurvább az utolsó meccs volt, mivel egg druid volt az ellenfél.
    Első körben rögtön Finley-vel nyitott és paladin hero powert választott. Aztán egg, majd mark és dupla roots következett. Következő kör Soul of the Forest. A rohadt nagy mákom az volt, hogy volt egy 3/1-es dagger setup-om. Sikerült fokkal takarítani, igaz a köv körben így 15 + DMG-t kaptam be. Végülis le tudta verni 4-re a HP-mat, viszont volt Flurry és teljes boardcleart tudtam tolni ellene.

    4 körön keresztül keresztül nem húzott hasznos lapokat, csak második tojást, és raptort. De ezeket le tudtam kezelni és végül ismételtem goblinból utolsó kártyát húzva nyertem meg, történetesen 2 dmg kellett és behúztam a 2. SI-t. Eszméletlenül FUN a pakli, nekem nagyon tetszik, viszont egyértelműen nem való a mostani metába. Az összes Face deck kicsinálja, ha az elején nem húz 2 fokot és flurry-t.

    Midrange druid és secret pala ellen sem a legjobb, mert a secreteket csak nagyon ritkán van mivel körbe játszani. De ha 1x egy kör alatt 10-et húzok akkor nem érdekel, mert rohadtul FUN. :DDD

    Malygos meg inkább csak töltelék, mert nagyon nehéz kijátszani. Emperorral nem lehet megvárni sok combo lapot, mert vagy ki kell rakni tempó miatt, vagy nem kerülhet ki, mert különben meghalsz. Maly meg 9 manáért nem csinál semmit a körben amikor kiteszem (nem játszok sinisterrel).

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák