Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fendre

    tag

    válasz oba #38963 üzenetére

    Ezt kicsit kiegészíteném a másik oldalról ;)
    Aki sokat költ a játékra annak sincs garantálva a siker, sőt nagyobb frusztrációt okoz, ha elköltöttél több 10k-t és továbbra is alig tudsz 50% win-rate fölé menni rankeden. Nyilván jó érzés mikor gyakorlatilag bármit össze tudsz rakni, mert több tucat legendaryd van, viszont mikor jön egy face/hybrid hunter, aggro zoo, secret paladin, mech mage, akkor bizony kellemetlen, hogy tele van a kezed remek lapokkal, de nem tudsz lerakni semmit, mert körönként max egyet tudsz kijátszani.
    Szerintem a legnagyobb probléma manapság, hogy a mostani metában úgy érdemes számolni, hogy T10-re eldől a meccs sorsa. Ezért igazából kár 9+ manás lényeket berakni bármilyen pakliba, mert vagy win-more lesz, vagy halott lapként nézegetheted, miközben verik le a hp-dat.

    Ha most kezdenék, akkor kevés zsetonból egy zoo-t, vagy hybrid huntert raknék össze. Zoo-t azért preferálnám, mert van laphúzása, nem unalmas és nagyon sokoldalú tud lenni. Mech mage szerintem hamar ki fog pörögni és visszaesik a gyenge paklik közé, ahol korábban is volt. Secret paladinhoz már több dust kell, főleg ha nem az agyatlan aggro verziót szeretnéd, amivel vagy felhúzod Dr6-ot, vagy buktad a meccset. 1-2 hete volt linkelve egy teljesen jó verzió, ami szinte lapra pontosan megegyezik az enyémmel, egy fontos különbséggel: beleraktam még 2 coghammer-t az aggrók miatt. Így ha jól húzok, akkor szinte csak handlock és patron tud megfogni + priest ha nagyon jól húz és tud is játszani :)

Új hozzászólás Aktív témák