Teljes az összecsapott Motorola csúcsmobil tudáslistája

A Razr 50 Ultra sebességére nem lesz panasz, az üzemidő viszont még kérdéses.

Idén is lesz Motorola kagylótelefon, méghozzá várhatóan kettő, és újfent Európa húzhatja a rövidebbet, pontosabban fizetheti a többet: a Razr+ 2024 az Egyesült Államokban 1000 dollárért, ugyanez a készülék Razr 50 Ultra néven, Európában pedig 1200 euróért kerülhet piacra 12/256 GB-os konfigurációban.

A telefon összecsukva
A Razr 40 Ultra összecsukva [+]

Elég menő volt egyébként a Razr 40 Ultra 3,6"-s külső és 6,9"-es belső OLED paneljével, és a bevált recepten a Motorola nem készül változtatni, de azért reméljük, hogy a zsanér tűrőképességén erősít. A legfőbb hardveres újítás a Snapdragon 8s Gen 3 lehet, amely az abszolút csúcssebesség helyett a remek fogyasztási balanszra mehet rá, és ezt mindenképp megköszönheti a Razr 50 Ultra, ugyanis 4000 mAh-val várt telepe továbbra sem hangzik túl nagynak.

Ez az első fotó a Razr 50 Ultráról
Ez az első fotó a Razr 50 Ultráról (forrás: 91mobiles) [+]

A hátlapra ezúttal nem normál és ultraszéles, hanem 50 megapixeles normál 2x-es zoomkamera kerülhet, az előlapora pedig 32 megapixeles egység. Az összecsukható készülék IPx8 vízálló védelemmel, AI fotó és videó opciókkal, eSIM támogatással és kék, zöld, illetve pint változatban mutatkozhat be, Hello UI felülettel Android 14 alapokon.

Előzmények

Hirdetés