Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz GabN73 #24762 üzenetére

    1 gond: ez sajnos nem nagyon lesz jobb, most kezdőként elég nagy a hátrány, van aki már több, mint egy éve játszik, azt azért nehéz behozni, ha nincs végtelen időd. ha F2P akarod nyomni, akkor jó nyomon vagy, kell egy zoo, az olcsó és lehet vele nyerni, amiből lesz aranyad, amiből most már érdemes az elején classic paklikat venni, hogy az alap lapok meglegyenek, később az aréna jobban megéri már, de ahhoz sokat kell tanulni és eléggé máshogy működik, mint a constructed. a naxxot érdemes végig nyitogatni, sok hasznos lap van benne, zoo-nak és későbbre is.

    2 gond: ez a pakliból adódik, az aggro gyorsan kifossa a kezét, ezért a warlock az általános rush class, mert hero powerből lesz lapja, kvázi normális. a control paklik élvezetesebbek, több gondolkodást igényelnek, de nagyon drágák egy kezdőnek, egy control warrior simán lehet 17K dust körül.

    ami nagyon fontos, hogy amíg nem tudsz kompletten összerakni egy paklit, amit játszanál, ne kezdj el betörni érte lapokat, sőt általában ne törj be semmit (kivéve, ha már 3 van belőle), ha elkerülhető. van pár epic és legendary, amik mondjuk tényleg használhatatlanok, azok mehetnek a levesbe, de minden craftolt lap, amit később kinyitsz, duplán fáj, ezért azt szokták mondani az okosok, hogy csak epicet és legendet craftolunk, mert annak kisebb az esélye, hogy kinyitod, rare-t és commont belátható időn belül úgyis fogsz nyitni.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák