- iPhone topik
- Macrodroid
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Sziasztok!
A téma nagyon nem high-end, de hátha tud valaki segíteni
Adott egy Philips 5.1 hangfalgyűjtemény és egy ezeréves JBL erősítő, aminél a maximum a Dolby Pro Logic, mindez PC-re kötve perpill sima sztereo csatlakozóval.
Ezt az erősítőt szeretném lecseréni valami olyasmire, ami tudja a Dolby Digital és DTS dekódolást is, lehetőleg optikai csatlakozón keresztül de ez nem létszükséglet.
Ahogy körülnéztem a max ~30ezres kategóriában csak komplett házimozirendszerek vannak, de hangfalakra nekem nincs szükségem, erősítőt magában viszont ennél csak jóval drágábban találtam.
Kapható valami olyan erősítő ami megfelel ezeknek a kritériumoknak? Beépített DVD, USB, karácsonyfa stb. egyáltalán nem kell, szimplán a hangfalakat kéne meghajtani.
Thnx előre is!
Aktív témák
- iPhone topik
- Macrodroid
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest