Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benzol
aktív tag
Üdv!
Nekem is PVR-150-es kártyám van... azzal sincs semmi gond.. most..
de mikor először akartam feltenni majd szét vetett az ideg.. nem olvastam el rendesen a manualt, miszerint némelyik gép csak az ELSŐ PCI slotban hajlandó felismeri.
Nálam az volt a helyzet(ECS K7S5a) alaplapnál, hogy ha bennt volt az ÜBER 2ezer forintos 6 csatornás mercury hangkártyám akkor feltelepítés után az első ujraindításnál meghalt a rendszer (XP SP2) kékhallál majd ujraindúlt. De ha feltelepítettem hangkártya nélkül majd restart akkor ment a dolog utána egy kis szórakozással a hangkártya vissza kerülhetett és láss csodát, ment.
Miután minden rendben, nem csatlakoztatta a KOAX kábelt csak S-video-ról akartam felvenni próbaképpen ... hát az sem ment... mint kiderült csatlakoztatni kell első alkalommal a KOAX-ot... és utána bármit felismer. Miután a próba megvolt a kártya rendben, csináltam egy win reinstallt és ugyan olyan sorrendben próbáltam felinstallálni mindent mint ahogy először, DE NEM SIKERÜLT, csak ha az összes alaplapi integrált cucc be volt kapcsolva (LAN, AUDIO).
Érdekes volt.. mondjuk ez teljesen más jellegű hiba de hátha találsz benne hasznos dolgot.
A mostani gépemmel ASUS K8-N-es alappalm nem csinált ilyen gondot.
A másik gépnél pedig lényeges volt hogy a kártya kerüljön be először utána a többi cucc pl WINTV2000, mert ha esetleg előbb tettél fel valami progit az nem valószínű hogy működni fog.
üdv LAller -
fasyrt
őstag
Nekem a kistesó 150-es van, próbáld meg áttenni másik pci slotba, vagy vidd vissza gariba. Minden további baszakodás nélkül felismerte az enyémet.
-
Fawkes
őstag
UP!
-
Fawkes
őstag
fel
-
Fawkes
őstag
UP!
-
Fawkes
őstag
UP!
-
Fawkes
őstag
UP!
-
Fawkes
őstag
up!
-
Fawkes
őstag
Fel!
-
Fawkes
őstag
UP!
-
Fawkes
őstag
UP!
-
Fawkes
őstag
Ezzel a kártyával lenne némi gondom.
a probléma: Feltelepítettem a drivert de ezt az üzenetet kaptam:Idézet dscalerből:''Egy vagy több argumentum érvénytelen,failed to connect video capture card device to renderer''
Minden driverrel ezt csinálta eddig régebbi újjabbal szintúgy.Próbáltam manuálisan, windows autómata installerrel(ami előugrik ha új hw van) de semmi.Igen van hozzá használati útmutató meg minden.Csak éppen nem erre a kártyára van megírva...Pl bemutatja a kimeneteket de van olyan ami az enyémen nincs is->helyette vmi kompozit cucc...
Tegnap óta szenvedek vele de semmi.Ha manuálisan telepítek drivert akkor meg föl sem ismeri a kártyát, semmi olyan mintha nem is telepítettem volna...(win automata installerje elindul h új hw pl...)
A segítséget előre is köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest