- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
őstag
Jah és skinnyfat forma megvan, irány a Mr.O
Amúgy diétában (kb 100-150g ch és 180-200g fehérje, zsír 30-40g/nap) le kéne ugrani az izomnak vagy sem? Múltkor már elkezdett hízni a karom, erre elkezdtem keményebben aerobozni, mondjuk úgy heti 4-5 alkalmat. És szépen elkezdett lecsorogni rólam amit felszedtem (kar -2cm, mell -3cm), persze akurva belly fat megmaradt.... Derék meg has között bő 10-15cm különbség van.
Diéta már megy 3 hónapja, és már undorodom a túró,csirke,tojás,rizs kombótól, 1 héten meg 1 csalónap megy, és sokat nem változtam, bár van aki azt mondta fogytam....DE fasztudja, egy bő ing mindenre jó.
Teljes kiörlésű az apám f@sza is otthon, egy jó ízűt nem tudok enni semmiből, mert a teljes kiörlésű cucc más ízt ad neki. Tészta is durum, kávéba se teszek se cukrot, se tejet, teába sem, üdítőket sem ittam mióta, csak vizet.
Eltarhat a diéta fél évig is, vagy valamit szarul csinálok? Tényleg ilyen baszott nehéz megszabadulni a zsírtól? Volt Endo ismerősöm, ő 3-4 hónap alatt lepucolta magát, lifetime naturál. Amikor egy endo basztat hogy nagyobb beled van mint neki, na az mindent megér.... Építi az önbizalmam.
Bár ha jobban belegondolok a mostani Mr.O-n sem divat már a kockahas.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest