- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #66700 üzenetére
gondolom izmosabb mint te
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
mocsanisi
senior tag
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
1 kérdés. Nekem a napokban azt mondták hogy neszedjem szét ennyire az edzésemet. Én úgy csinálom hogy:
1. Mell edzés 2. Bicepsz 3.váll, tricepsz 4. Hát 5. Láb. Tehát 5 napra bontottam szét. Nekem azt mondták hogy ez így nem jó mert nem fejlődök semmit. Szóval most ez így akkor nem jó? -
őstag
válasz Cseri0058 #66708 üzenetére
Tedd azt ami neked jó Nekem is hasonló a séma egyébként, ráadásul a sorrend is hasonló. Az egyedi növekedési statisztikám alapján még 1évig biztosan jó a rendszer, utána a szinten tartásra is elegendő lehet.
Ajánlatos magadat is megméregetni néhány ponton, és pár hónap múlva láthatod, minek kell még odahajítani és mi az ami megfelelően fejlődik/túlfejlődik és az adatokból akár előrejelzési modell is készülhet.
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Cseri0058
őstag
válasz mocsanisi #66709 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem a a bizepszes edzés is eltart egy ideig. Szóval nem szoktam ott kímélni magam. Ezért is kapott egy edzést. Illetve általában 2 naponta járok, tehát nem egyhuzamban.
(#66710) SchumiBácsiAkkor megnyugodtam hogy azért nem csinálom rosszul. Méregetni nem szoktam...csak 3 havonta 1 kép de ezt a méregetést lehet h elkezdem
(#66711) Zola007
2. Pont -
nuke7
veterán
válasz BÁ Nutrition #66706 üzenetére
Válasz volt a hsz-re. Melyik része nem érthető
(#66707) hunoxo: "kik"
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
válasz BÁ Nutrition #66717 üzenetére
Nem, Ő nekem kifejezetten szimpatikus volt,
bár nem ismerem személyesen, de pár videóját láttam.Ez inkább egy általános megfigyelés.
https://youtube.com/user/nuke7
-
Zola007
veterán
válasz Cseri0058 #66713 üzenetére
mi a ráknak külön edzés bicepszre?
ha jól csinálod, lassan, szabályosan, akkor 5-8 szériával szétkapod.
bemelegítés
2x csigán
3x strict curl
3x kalapácsMÁS:
ma találkoztam egy ekto sráccal, mondjuk ő orvosilag minősített gebe. 30 elmúlt, de pár éve még 50 kiló volt, akkor orvoshoz is járkált, de végül 3 év alatt sikerült magát 60 kilóra feltornászni úgy, hogy - waitforit - hamburgert úgy eszi, hogy megkeni alul-fölül nutellával Nem számolja a kaját, csak eszik 2 pofára, így jött össze pár év alatt 10 kilóMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #66721 üzenetére
Beszóltál?
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #66721 üzenetére
nem, de utoljára egyik általános iskolás évfolyamtársam volt ilyen.
Mondjuk most már kicsit megemberesedett ő is, de kölyökkorunkban full alap fizikum volt, közben meg 4-5 szendviccsel járt délelőtt suliba. A nagyija nem kezdett neki rántottának 12-15 tojás alatt, palacsintából szintén 60-80 készült a két unokára
Egyszer ettem náluk - én akkor már kövér kisgyerek voltam - de a nagyi hüledezett, "Zolika, hogy hogy csak 8 palacsintát eszel, nem ízlik?"
Nem a fenét, finom volt, de annyi fért belém, Zsolti meg betolt mellettem vagy 30-atMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
shteer
titán
Majprotko 20% COUNTDOWN a mai napon
szerintem jónak tűnik..
-
tipuka
addikt
válasz shteer #66727 üzenetére
Bocsánat az amatőr kérdésért, csak 1 hete fedeztem fel a topikat, ha nem kevesebb ideje, néztem itt whey proteint meg miegymást, de fogalmam sincs mihez mérni. Scite Neutron/BiotechUSA-at ismerem csak. Eddig ezt nyammogtam. Most úgy minden elfogyott nálam. Fehérje, vitamin, kutyafüle. Egyedül már csak pár szem maradt az Arthro Guarból. Az a baj tuti nem érné el az 50 fontot a rendelésem, mert anyagilag nem engedhetem meg magamnak.
-
tipuka
addikt
válasz BÁ Nutrition #66731 üzenetére
Bocsánat az lemaradt. Amit linkeltem Whey Proteint, ahhoz képest minimum olyan jó/ jobb van itt a mypro-n? Ha igen melyik? Sajnos egyedül 50 font értékben ne mtudok rendelni.
-
tipuka
addikt
válasz BÁ Nutrition #66733 üzenetére
ezt inkább megírom privátban. .
-
Zola007
veterán
válasz Dicker #66735 üzenetére
ciccccaaa
egyébiránt hány éves vagy?
a berakott fotódról én úgy 30-31-nek tippeltelek anno[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Tesóm kapott valahonnan nemrég valami gyerek vitamint
Mivel nemrég lejárt, gondoltam betolom, ne kelljen már kidobni.Esprico lágy kapszula 5 éves kortól, ilyen:
Ez egy bevonatos halolajos kapszula, de szinte semmi sincs benne , 5 éves gyereknek a napi adag 4 kapszulaNamármost a lényeg az, hogy elrágva a halolajnak és bevonatnak fura íze van, de ha 2-3-at elcsócsálsz belőle, akkor gyakorlatilag nem igazán vagy éhes. Legalábbis én. Nincs rossz íze, de elviszi az étvágyat.
Egyetlen hátránya, hogy ahogy nézem elég drága.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
akos727
senior tag
Üdv! 3 éve kondizom rendszeresen, heti 4 alkalommal legalább. Egy hónapja beütött egy betegség, aminek következtében lefogytam kb 5 kilót (90->85). Lassan elkezdhetek újra edzeni, de csak óvatosan, semmiképpen sem nagy súlyokkal (májam-lépem bánná). MIlyen gyakorlatokat ajánlotok saját súllyal, esetleg húzodszkodás, stb. tehát nem gépeken? Szerintem legtöbbet mellből ill. vállból vesztettem. Szállkás alkat vagyok, felesleg 0 van rajtam, kb 88-89 kilóig viszonylag könnyen fejlődök. Természetesen nem egy hét alatt szeretném visszaszerezni az elvesztett kilókat, de reménykedem, hogy egy viszonylag jó kaja, jó edzés kombóval hamar meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
MyProteinen rendelés leadva 174 GBP értékben. (Ketten rendeltünk)
17500-ra jött ki az 5kg fehérje. Még egyszer köszönöm Tamoo-nak, hogy ajánlotta ezt az oldalt! -
FIREBLADE78
addikt
Creatin dobozban található mérőkanál az hány grammos,ha fullon megpakolom? 5g-os adagok kellenének nekem,mérleg nem műxik
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
mocsanisi
senior tag
válasz FIREBLADE78 #66745 üzenetére
rá van írva a dobozra... amúgy meg egy teáskanál kb. 5g
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
shteer
titán
-
_NCT
őstag
Látom atomfizikusok járnak a topikba Megyek is edzeni Remélem sokan lesznek, elvégre péntek van, kell a diszkóizom.
Szerinted direkt 20g-os kanalat adnak ha egy adag 5g? Nebasszámáfel......
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest