- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Ez milyen kategória?
[link] -
bandus
veterán
ha ilyen pacolos hentest tud valaki a xi. keruletben az ne tartsa magaban ha erzsi utalvannyal lehet fizetni, az megjobb, mert az van dogivel
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Eagl3
veterán
[link] ennyi...
-
headhunter
addikt
-
freaghill
őstag
válasz headhunter #48063 üzenetére
Olvasni is kéne nem csak írni
-
shteer
titán
-
őstag
-
rwin5
őstag
Hány gramm kreatinból is áll egy kúra? Nincs kedvem utánaolvasni és a rutinosok biztos rávágják egyből 500 grammosat vettem, kb a felénél járok de már nagyon jön fel a tömeg, de hasi tasi is kezd egyre szemmel láthatóbb lenni*, szóval nem bánnám ha csak 500ból állna egy. Április környékén meg el akarok kezdeni valami komolyabb diétát, meg edzéstervet is ahhoz mérten állítom be kis tavaszi mozgással kisegítve kerékpározás&futás - ezekre gondoltam
Vagy ezt inkább időszakra nyomják? Mert legtöbb helyen azt hallottam, hogy 3 hóig tolják aztán szüneteltetik.
[ Szerkesztve ]
-
Petike6
tag
Sziasztok!
Mivel itt a tavasz,megjött a kedvem a futáshoz. Olimp BCAA xplode BCAA XPRESS-t ajánlgatták,ez majd segít abban,hogy ne daráljam le az izmokat olyan mértékben. Tényleg van értelme ezt szedni? Nem nagyon értek ezekhez a kiegekhez. Heti 3 nap kondi mellé menne még 2 nap futás. (45 perc,laza kocogás). Annyit már tudok,hogy csak ízesítettet lehet ép ésszel bevinni a szervezetbe Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
tehetek róla, hogy a six packet téglaméretűre nyomta fel a kreatin Kösz a válaszokat egyébként az 500G-jól jött meg a többi is, lehet visszaveszem majd a kalóriabevitelt mert tényleg kezdek disznósodni
-
xcds
őstag
Most látom, hogy Myprotein kreatinból is van a sima meg a creapure.
-
God Vazzeg
veterán
válasz Rabbitf_24 #48084 üzenetére
-
S.J.
tag
Üdv!
5 kilós kiszerelésben árérték arányban milyen fehérjét ajánj 10 gyúrósból 9?
EnProteinem ízetlet olvastam többször. 18e/5kg
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Törött kézfejjel mit tudok csinálni? Futni oké csak olyan büdös lesz a gipsz hogy nem igaz
-
kolosanyi
veterán
-
Arcképgyáros
Erről a csávóról nem láttátok a videót? Délelőtt fent volt elvileg csak nem tudtam megnézni, esetleg valaki?
Most meg nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest