-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Woodslave #47795 üzenetére
Tudtam hogy rossz lesz az óra, de sztem mégis van annyira jó mint a nap
A mell/tricepsz edzésem jelenpillanatban megfelelőnek tűnik, mert 2-3nap után is lázasak.Bicepszre úgy jön ki a 4óra hogy az edzésen a kísérletezgetés miatt, relatív kevés a bevált gyakorlat és az is kevesebb súllyal megy ezért edzés után van néhány órás valami azt cső, másnap meg semmi.
A lábnak meg az lehet a baja hogy egy ideje valószínűleg az alatt a határ alatt edzem ami tartós izomlázat okozna. Lehet hogy ott vissza kellene állni a csúcsterhelésre, de akkor meg nevetségesen alacsony és vélhetően szabálytalan ismétlésszám jönne ki... de dolgozok a probléma megoldásán
A vádlit nem is említem, azzal nem tudom mi lesz de erre számítottam is hogy nem lesz egyszerű móka leterhelni, de azért a vádligépen meglepő módon már +1cm jött rá valahogy jelentős izomláz nélkül
Az intenzitással kapcsolatban írtam régebben is hogy volt időszak amikor dinamikusabban és gyorsabban edzettem, de mostanság "picit" csökkentettem a súlyokon és a végrehajtás sebességén is emiatt a gyakorlatok ideje megnő. Lehet hihetetlen, de a mellem és a tricepszem így jobban belázasodik, a bicepsszel csak a kísérletezgetés után lehet ilyesmi, lábnál meg vagy gyorsítani kell, vagy növelni a súlyt, vagy az ismétlésszámot, esetleg ráállni vetkőző sorozatra.
Válledzést sajnos kihagytam, egyelőre ott sincs számottevő izomláz
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Zomb€€
őstag
Nekem régebben volt izomlázam, de mostanában semmi.
Viszont esküszöm olyan folyamatok mennek végbe a testemben, mintha gogszolnék.
105 kiló vagyok, szépen megy le a zsír, és kerekedek közben. Emelett tele vagyok energiával, minden edzésen csúcsokat döntök, elvagyok 5-6 óra alvással, állóképesség is jön, stb.Gyanús. Lehet, hogy a náthára kapott Teszt Oszteron az oka?
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Koczó93
őstag
válasz SchumiBácsi #47791 üzenetére
Lábazás után 3 napig a wc-re alig birok leülni valamit nagyon rosszul csinálsz
-
GeryFlash
veterán
válasz SchumiBácsi #47791 üzenetére
Hallod, tényleg ne írj már ilyen baromságokat
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
rwin5
őstag
válasz korcsillio #47807 üzenetére
fore*
Ratyi haj azért megmaradt -
őstag
válasz Koczó93 #47805 üzenetére
Tudom, de azt se akarom mint pont tavaly ilyenkor hogy azt hittem szétmegy a térdem. Kattogott ha kellett ha nem sima járásnál is és fájt is néha. Most legalább csak akkor kattog amikor egy huzamosabb ülés után (PC, jármű) elkezdek járni az első 1-2 lépésnél, de legalább fájdalommentes.
Szóval lényegében meg kell találni azt a pontot amikortól újra fejlődik igazán de még nem szakad szét.
Azt is érdemes tudni hogy mindkét térdem túlélő: balos kapott egyet baltával nagyon-nagyon régen, jobbos pedig a pár évvel ezelőtti 70kilós súlyom nagyobb részét kapta meg párpillanatra amikor rosszul sikerült leszállni a traktorról. Ne kérdezzétek hogy bírta ki, mert jómagam se tudom de minden esetre aranyos: megy-szüret közepén pihenőidőben na mondom nyújtózzunk egyet alapon leszállunk és a térdkalács sikeresen eltalálta a traktor fellépőjét mert fosul léptem le. Ekkor még nem is tudtam mi van, majd indulás után feltűnt hogy van egy több centis rés a térdemnél a nadrágban... nadrág le, és bravó: 3centi hosszú, fél centi széles és mély seb. Fertőtlenítés félóra múlva először otthoni patika által, másodszor ebédidőben orvos által. Nagy csoda hogy nem tört szét a kalács, az izgalmas lett volna, így viszont észrevétlen volt a meló szempontjából az eset és túlórázni sem kellett emiatt
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Zomb€€
őstag
válasz Woodslave #47810 üzenetére
Az kimaradt, hogy melóban is nagyon komolyan fókuszált vagyok. Tényleg nem tudok mire tippelni, ami változott mostanában:
- visszatérve a szigorú diétára a szokásos 50dkg csirkét 70-re emeltem
- rengeteg vizet iszok (5-6liter/nap)
- új vitamint szedek (alpha men) amiben van biloba(meg methyl )Most leírva ezeket eléggé hülyén hangzik, hogy bármelyik is (vagy együtt) ilyen hatást váltana ki, de valami akkor is van
A másik, hogy ha erre tolnék egy halot vagy sd-t akkor mifakk lenne itt. 300-as felhúzás, 200-as guggolás?
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
válasz Rabbitf_24 #47817 üzenetére
ON Performaxx megy, mindenféle antioxidánssal meg szupermátrixal teletöltve.... Biztos jó, csak én vagyok sz@rul összerakva.....
Mondjuk múltkor megúsztam a hányásos fosásos vírust, elvileg most is megy az influenza vírus....
-
Woodslave
félisten
válasz Rabbitf_24 #47819 üzenetére
8000ne az már kemény.. én 5k-t vettem be, de most visszavettem inkább heti 15k-ra
a D-vitamin se játék azért, elég eltérő dolgokat olvasni róla
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Soucaller
tag
Először is Hello, kedves fórum társak.
Lenne egy két kérdésem, "gyúrással kapcsolatban"
Régebben jártam terembe ide oda edzeni de sajnos mindig meg kellett szakítanom, idő-stressz-pénz miatt, most fél év után újra el kezdeném, és picit meg fakultak az emlékeim e téren.
Paramétereim, 194 cm 95-100 kg, le szeretnék dobni egy 20 ast kb. nem jól érzem magamat a bőrömbe.
Lenne pár kérdésem.
Amikor jártam edzések után mindíg bedobtam egy fehérje turmixot, otthon meg egy vitamin bombát, Scitec Multi Pro Plust-t, kérdés az lenne hogy az elején még hanyagoljam e ezeket a tényezőket vagy ne?
Fogyni is szeretnék de mellé erősödni is, hogy kéne edzenem hogy kielégítsem mindkét feltételt?
Az utolsó meg, ti mit ajánlotok nektek mi vált be, edzés téren és táplálék kiegészítő téren + étrend?
Bocs a sok kérdésért
Üdv. -
Woodslave
félisten
válasz Rabbitf_24 #47821 üzenetére
ja úgy lenne az igazi
milyen márkát használsz?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
_NCT
őstag
válasz Rabbitf_24 #47819 üzenetére
Nálam semmi jele nincs annak hogy bármiben is hasznos lenne a multi. Lehet szünetet kéne tartani...
-
rwin5
őstag
Nem tudom lemenjek-e ma edzeni egy hátazást, csak féltem a derekamat De olyan szép idő van, hogy muszáj kimozdulni, és hova máshova ha nem edzeni
#2: Jön a jó idő és az egyik garázsunkban van egy nagyon kicsi kondis létesítmény, de kézi súlyzóból elég gyér a felhozatal. Hol érdemes venni francia rudat, vagy kézi súlyzót?
-
Soucaller
tag
Köszönöm szépen a válaszokat, lehet picit félrevezető volt az írásom, le kell dobnom pár kilót mert kezd sör hasam lenni Igen ahogy mondtátok át kéne alakítani a zsírt izommá, de van amúgy is felesleg rajtam.
Mégy egyszer köszi a válaszokat sokat segítettek.
Üdv -
Silverr
aktív tag
Én pl. nem szedek vitaminokat. Miért? Felesleges pénzkidobásnak tartom Ez is túl van misztifikálva mint minden ebben a sportban. Tanulmányok meg lóf.z, leszarom. Amúgy sem vagyok eleresztve anyagilag és csak olyanra költök ami ér is valamit. Max fehérje és néha napján kreatin. Fehérje is csak a kényelmesség szempontjából megy. Beteg nem voltam négy éve amióta edzek. Aztán majd meglátjuk hosszútávon, de szerintem én is el fogok éldegélni addig mint az átlag. Aki pedig nyomatja a vitaminokat az sem fog 120 évig élni és nem is lesz izmosabb mint én ez is biztos (persze ha koxol akkor igen )
-
kolosanyi
veterán
Kézisúlyzó, meg 30 mm-es tárcsák a Tescoban nagyon jó áron vannak. Rudakat hozzá az inSportline kínálatából tudsz válogatni például.
(#47831) Soucaller
A zsírt nem fogod izommá alakítani, a zsírt leadni lehet és izmot pedig felszedni. Keress egy testkompozíciós étrendet, heti 2-3 súlyzós, 2 kardio edzés kell és úgy 1 év után várd a kezdeti sikereket. A pár hetes-hónapos csoda módszereknek ne dőlj be. -
rwin5
őstag
Jajj de jó Remélem pár embernek azért ismerős ez az Úriember [link fb]
-
Zomb€€
őstag
-
rwin5
őstag
válasz stickrs #47842 üzenetére
ahova én járok edzeni oda most csupa ez a korosztály/kinézet jár.. el kell valahol kezdeni de általában meg is állnak ennél a fejlettségi szintnél, de rendesen edzeni tőlük meg nem lehet mert csoportosan vannak egy gépen és 1 óráig befoglalják..
ezt a pulcsi rövidnadrág kombót sose értettem
[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
-
rwin5
őstag
válasz stickrs #47844 üzenetére
remélem is.. mondjuk a tavasz közeledtével szoktam a garázsban is edzeni néha meg jön egy kis kardió idő szóval én sem leszek annyit lent mint eddig. Nálunk egyébként nagyon sokan vannak lent mostanság 40-50 fő biztos lent van de lehet keveset mondtam, és a termünk se túl nagy.
Na indulok edzeni remélem nem lesz sok ember lent, majd beszámolok róla később
Jó edzést mindenkinek mára&szép hétvégét. -
Ijk
nagyúr
Megint megálltam 102-103 kilón, sehogy nem lesz ez áprilisig 105. Pedig annyit zabálok már mint egy versenyló, hosszútávon nem is tudom ezt így tartani.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest