Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    félisten

    válasz FeniX- #175597 üzenetére

    szerintem gondolj arra hogy nem csak azért csinálod hogy az átlagnál kicsit jobban nézzél ki hanem mert a súlyzós edzés egyszerűen kötelező hogy normális életminőséget tarts fenn. Személy szerint megértem a helyzeted nagyjából mert hasonló utat jártam be kivéve hogy nem ismerek senki "nagy" embert :D

    14 évesen mentem le először a kolesz konditermébe, most 45 leszek és legutóbbi "szakasz" szerint 13 éve edzek megszakítás (azaz mondjuk nullázó kihagyás) nélkül. De ha egy dolgot tudnék mondani akkor az lenne akkori önmagamnak hogy soha ne nősülj meg izé ne hagyd abba soha :DDD

    De én még mindig imádom magát az érzést amit a teremben érzek. A bedurranást, meg ahogy a tükörben úgy nézek ki ahogy máskor soha. :D Már ezért megéri még akkor is ha amúgy xart se értem el.

    De egyébként a tudomány szerint elég minimál edzés is elég a szintentartáshoz. Azt nem tudom ilyen gumiköteles dolgokból amúgy mennyit kellene én is csináltam kovid alatt egy ideig aztán szerencsére kis vidéki terembe be tudtunk lógni, aztán meg igazolt focista lettem.

    Kicsit sajnálom is hogy még mindig "hiszek" mert ha le tudnám szarni ki tudnék próbálni ilyen programokat aztán lehet még jobb is lenne. Ennek a végső stádiuma kéthetente 3 edzés. Ha másra nem amúgy de szintentartásra tökéletes lehet amíg megint be nem kattan az ember.

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák