- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz gaborn1 #113199 üzenetére
Jaja, árban teljesen rendben van. Durva MP-s akcióban mondjuk ki lehet jönni valamennyivel olcsóbban, de azt ki kell várni, meg kénytelen vagy 25k-ért rendelni az ingyenes szállítás miatt.
Anno builderen ráadásul olyan akcióban volt, hogy járt mellé izotóniás italpor is, amit ugyan nem tartottam sokra, de azóta eléggé megszerettem. Mondjuk nem hiszem, hogy külön pénzt adnék ilyenre.(#113200) Alpachino
Szerintem a csokis-sütisre gondolt.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Zola007
veterán
-
qantum
senior tag
Edzés közben, utána mit isztok, sima vizet vagy valami erősebbet és kb. mennyit?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
-
kolosanyi
veterán
-
qantum
senior tag
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
-
Angel2014
addikt
válasz bigmasterg #113212 üzenetére
Hátra még padon szoktam evezni nonstopp egykezessel de ma kihagytam és fel is szoktam húzni is ...hogy érted az intenzitást kevés az ismétlésszám? vagy a 20-30 mp pihenő?
Én azon az elven vagyok egy izomcsoport egy héten de azt minden szögből megmozgatom ...a tegnapi sanyira is kitértem rá...
1 a vértudulás sokat számít ezért nem értettem sanyit is mi értelme van annak ha nyakból nyom , oda tudul a vér és elmegy evezni és oda is el kezd todulni és így ingázik a testben...akkor szerintem nem lesz jó a fejlődés..
azonos csoportokat edzenek ahol a vértodolás is azonos pl mell hát , vagy mell bicepsz de azt sem szettben edzeném...
2 a hátizomnak legalább 5- 6 része van, alsó, középső ,szélső , lapockaforgató, gerinc melett , deréktól felágazó ami a gerinc melett van stb...azért edzek így ezeket mind megmozgassam...pl ha csak eveznék vagy csigán húznék le hol maradna a többi....?
Sanyi evezett csigán tegnap... a lapocka forgatóját megmozgatta? szerintem nem mert az evezés a hát középső részére jó....
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #113216 üzenetére
hátizomnak legalább 5- 6 része van, alsó, középső ,szélső , lapockaforgató, gerinc melett , deréktól felágazó ami a gerinc melett van stb
Tanultam anatómiát de ez a rész kimaradt
(#113215) qantum
Hát, belenyúlok a dobozba amiben van és egy csipet Szakszerű kimérése az aszkorbinsavnak nálam xD. A só meg érzésre. Bár multkor túltoltam és nem volt olyan jó..
Abban az egy komplexben szinte biztos, hogy alig van C-vitamin. Én szednék mellé.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Angel2014
addikt
-
Alpachino
veterán
-
Dani82
senior tag
Szerintetek van értelme megcsinálni egy rendes személyi edző tanfolyamot 150-200e Ft-ért?
Tudom, hogy ma mar mindenki IFBB pro aki 1x volt a kátlerben és becsekkolt fészen, de mivel engem ez tenyelg erdekel, szeretem, ejjel nappal errol olvasok, nezek videokat stb, szivesen csinalnam asszem. Nem fomeloban persze, csak igy alkalomszeruen, par embernek kezdetben. Viszont 33 evesen fasz tudja mennyire van ebben lehetoseg. Lehet ezt meg jol, hitelesen csinalni? En miondenhol azt latom, meg a nagy sztaredzoknel is a Cutler Goldban ( tisztelet a kivetelnek), hogy nyomkodjak a telefont, ucsorognek, unjak az egeszet, kiadjak, hogy meg 8at ebbol, kozben elmaszkalnak, szarnak ra... stb
-
kk831228
addikt
válasz Dani82 #113227 üzenetére
Szerintem van, főleg ha tényleg normálisan csinálnád... Persze ha nem az utolsó 200ft-odat szánod rá.. Annyi pénzt beszednek fa.. ságokból hogy el se hiszem... Pl. csoportos "foglalkozásoknál". Ha szereted csinálni, szerintem mindenkinek az az álma hogy az legyen a munkája ami a hobbija /élete...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
rwin5
őstag
Szerintem kutyát nem érdekli a papír, az max akkor kell ha szerződéses edző vagy (legalábbis mikor okj-t csináltam 6 éve akkor nagyon sok küzdősportos jött, mert azt mondták papír nélkül nem oktathatnak, meg akkoriban magyarázták, hogy különbség van a sportoktató meg sportedző közt)
Ha privátban nyomod meg van valami vendégköröd aki felfigyelt Rád szerintem fölös, bár nem tudom Pestön az elit mennyire haragszik az edzősködéshez, itt nálunk egy fingnyi terembe kikezdték a hivatásos edzők azokat akik papír nélkül segítettek olcsóbban az alanyokon, mondván, hogy elveszik tőlük a munkát. (nálunk kb mindenki borzasztó antiszoc, nem is értem mit keresnek ezen a pályán)
szerintem az egész okj is egy nagy biznisz amit sok szegény érettségizett fiatal benyal, pedig kb csak egy papír amiért fizetsz 100-200ezret aztán kb 10 emberből 1 ha hasznát fogja venni kb.
-
Dani82
senior tag
válasz rwin5 #113229 üzenetére
Én szivesebben csinalnam hivatalos papirral, tudassal es tanulni is szivesen tanulok, ezert keresek jo kepzest, mert en pl. nem akarok nagy sullyal guggoltatni valakit, akinek gerincferdulese van, vagy ilyesmi. Ezeket szeretnem megtanulni, hogy tenyleg felkeszult es jo legyek, ne csak egy a sok szarbol
-
rwin5
őstag
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #113218 üzenetére
lu xiao hülye volt, hogy nem kért rá még 1 kilót, tud ő többet is
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz rwin5 #113229 üzenetére
engem is elkezdtek b.szogatni mert edzek egy lányt, de mivel ingyen csinálom és jobban mint aki b.szogatott, így hamar abbamaradt a dolog
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
válasz Dani82 #113230 üzenetére
A Thor képzései nagyon jók. Nem kifejezetten testépítő képzés, inkább funkcionális, viszont van benne minden. Mobilitás, funkcionális mozgásszűrés, súlyzós alapgyakorlatok stb. OKJ-s az is már. Jövő tavasszal fognak új csoportot indítani, én el fogom végezni.
(#113232) Zola007
Hát ez ilyen.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Van.
Tanulni mindig lehet és kell is. Az edzők 90% valóban csak a pénzt hajtja, a maradék 10% ért is a dolgához. Nálunk a teremben olyanokat csináltatnak az emberekkel, hogy nekem fáj nézni. Ha valamit szeretnél, sosem késő elkezdeni megvalósítani azt. Én ha tehetném ezt a sulit már 5-8 évvel ezelőtt megcsináltam volna, csak nem volt rá sajnos fedezet.(#113229) rwin5
szerződéses edző vagyNem sok ilyen van. Kb egy sem. Mindenki ev-ként csinálja, nem alkalmazottként. Max egy két nagyobb terem engedheti meg magának, hogy foglalkoztat mondjuk terem edzőt. Hidd el, hogy azért számít a nagyobb helyeken (Gilda, Cutler, Mecca, Chili), hogy van e képesítésed vagy csak kókler vagy.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
Woodslave
félisten
Voltam atta. Mondjuk amiket itt olvasok be se irom mit csinaltam mert lyle mcdonald-al együtt közröhej tárgya leszünk
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
Lábvót, kis súly, szinte nulla pihenő, sok ismétlés. Mindjárt hányok.
Hack guggolás 4*20, 30 sec pihenők
Combfeszítő-combhajlító szuperszett
Bolgár guggolás nonstop (10 jobb, 10 bal *4)
Álló combhajlító nonstop 4 sorozat lábanként
Egylábas ülő lábtoló nonstop 4 sorozat lábanként
Vádligép piramisban fel 5 ismétlésig és onnan vissza ejtveÍgy leírva nem tűnik soknak, de tényleg kegyetlen gyilkos. Sokkal durvább, mint egy nagy súlyos erőemelő edzés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest