- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #112050 üzenetére
Mert te rájöttél arra amire kevesen és én is szerintem elég későn. Nem a mozgatott súly nagysága az ami meghozza a kellő fejlődést. (Illetve nem mindig az).
És van, hogy a fejlődés már attól elindul ha másképp gondolkodunk.Szerdán speciel 10kilóval oldalemeltem. Szétjön a vállam. Ég még most is.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #112051 üzenetére
egyébként ez a legnehezebb része az edzésnek (mondjuk nem feltétlenül egyezik minden vélemény hogy így is kell, de mindegy)
Azaz átvinni egy súly nélküli izommozdulatot úgy hogy súly van a kezedben.. És azt mondom hogy ennyi edzés után se mondanám 100%-ig hogy meg tudom csinálni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
kolosanyi
veterán
válasz aelod #112051 üzenetére
Én a nagy súlyos edzésben hiszek, nekem az működik. Hétfőn elég szarul ment az edzés, nem tudtam nagy súlyokkal edzeni, olyan mintha nem is csináltam volna semmit. Pedig átálltam a kis súlyos, végig koncentrált, "szabályos" végrehajtásra, de lóf@x. Jól mondja Szuli, válassz egy olyan súlyt, aminél végig rettenetesen kell koncentrálni, hogy ne maradjon rajtad, épp el tudj végezni 6-8 ismétlést, aztán ennyi. Nekem ez izolációs gyakorlatoknál is jobban működik, mint a pumpálás.
-
Shadowbull
addikt
válasz God Vazzeg #112021 üzenetére
nem jon erre az ember 1-2 evig, kozben meg mindenki izmos lesz...
respect.
(en ugyanennyi kilo vagyok 193 centire)
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #112055 üzenetére
Így van. Kívülről csak azt látja az átlag ember vagy átlag gyúrós, hogy mozgatod a súlyt. Azt nem látni kívülről, hogy ehhez mekkora koncentrációt végzel legbelül.
Elég régóta követem Kai Greene-t, nézem a videóit stb. és ő pózokban gondolkodva végzi a gyakorlatokat. Teljesen más "élményt" ad egy csigás széles lehúzás ha elképzelsz egy hátsó dupla bicepsz pózt miközben csinálod.
-
kolosanyi
veterán
válasz qantum #112059 üzenetére
Ez a dolog szépsége.
Egyébként azt látom, hogy igazából nincs jobb mód, mindegyik jó. Kinek ez működik, kinek az. Aelod például erős meg jó formában van és látod, hogy ő jobban szereti kis súllyal. Még ezt a Kaatsu módszert próbálnám ki szívesen, csak egyedül nem merek belevágni. Látok benne fantáziát.
-
Ijk
nagyúr
válasz kolosanyi #112058 üzenetére
Osztán oldalemelésnél mi számít nagysúlyosnak meg mi kis súlyosnak?
Ha mondjuk 70 centi a karod akkor oldalemelésnél kap az oldalsó deltád 10x10x0,7=70Nm nyomatékot. Vállból nyomásnál meg 70 centi helyett 20-ra van a súly, rögtön 3,5x akkora súlyról beszélünk ugyanahhoz a terheléshez, ráadásul jobban elviszi az első és hátsó delta is./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
-
God Vazzeg
veterán
válasz Shadowbull #112060 üzenetére
Magasságodból kérek 10cm-t, köszi
-
kolosanyi
veterán
válasz God Vazzeg #112069 üzenetére
Én adok 20-at is szívesen. Meg 20 kilót is bárkinek aki igényt tart rá.
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #112067 üzenetére
Semmihez
Attól függ az izolációs gyakorlatokban nyújtott aznapi teljesítmény, hogy milyen gyakorlat(ok) és terhelést előzte meg, milyen a sportoló anatómiája, szimmetriája, izmonkénti állóképessége stb.
Nem is számolnak a programok intenzitást 8-10 rep fölött (~75% alatt), az izolációs meg ugye kb. onnan indul.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #112078 üzenetére
Levrone nem is indulhatna. Nem tudom, hogy oldják meg pontok hiányában. De az is lehet, hogy csak marketing és vendégpózoló lesz. Ramy hatalmas ez tény de szinte biztos, hogy az első háromban sem lesz. Kai ugye kihagyja idén is. Wolf nyakát műtötték. Dexter megint Phil ellen? Winklaar is gecinagy amúgy. Érdekes lesz. Fekete ló Shown és Cedric.
-
Shingen
addikt
válasz kolosanyi #112058 üzenetére
Jövő héttől én is átállok a nagy súlyos edzésre.
Reg park féle 5x5 osztást követve.
Egyik srác írt egy edzéstervet ilyen felosztásba csupa alap gyakorlatok semmi izolációs gyakorlat nincs benne.
Most ezt nyomom egy darabig meglátom mit is mutat majd.(#112077) HussarF Kokxhuszár.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Alpachino
veterán
válasz qantum #112053 üzenetére
Pl. az én étrendem az alábbi élelmiszereket tartalmazza egy napra lebontva : 100g zabpehely, 3 tojás, 150g zsírszegény túró, 500g csirkemell filé, 200g rizs, 400g zöldbab ( most sárgahüvelyű ) 50g tejsavó protein, és egy kevés gyümölcs.
Ez nálam már tömegnövelős, jelenlegi diétám mellett ezt egy kissé átreformáltam....
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
mayday00
őstag
Hó végéig tart az akció myprotein boltban a Petneházy utcában.
Impact Whey Protein
1kg izesítetlen 3.605Ft izesített 4.585 Ft
2,5kg izesítetlen 8.015Ft izesített 9.205 Ft
5kg izesítetlen 13.895Ft izesített 16.065 FtIlletve vannak más termékek is akciósan.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #112087 üzenetére
Nincs mit rajta bírni.
Örülj inkább te is és tedd össze a két kezed, hogy ezt eheti/ed.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz Alpachino #112086 üzenetére
És Ennyi a qrva nagy titok
Mai napom full off elmaradt a reggeli kardió edzés is nulla volt. Kaja szintén off. Tegnap nem ettem sokat reggel 76,5kg.. B+ mondom.. Ma ettem pizzát másfél szeletet fél hambit (kézműves qrva nagy marhahússal) meg még pár dolgot. Most ráálltam a mérlegre 80 kg
Kóstoltam protein puddingot lehet hogy egy komoly diétában megváltás de elég ízetlen valami..."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Perijon
tag
Szevasztok!
Tippeket szeretnék kérni, Ti mit esztek vacsorára? Én már nagyon unom a brokkoli/karfiol + csirke/pulyka kombókat.
-
Shingen
addikt
Olvastam ma ezeknek a power builderesek könyvét ezek is össze tudnak hordani érdekes dolgokat.
Az ember az edzés első éveiben ha nem tud havi szinten 2 kg hízni, meg éves szintem 10-12 kg izmot magára pakolni szarul csinálja az egészet.Lehet sanyi a 2m magasságával talán meg tudja valósítani, de wood vagy aleod, meg jómagam ezt hogyan.
Meg az atlétikus diétájuk, hogy estétől ne egyél majdnem másnak délig semmit, még kávéba tejszínt se tegyél mert az már megmozgatja az inzulin szintet, aztán meg csak fehérjét zsírt ehetsz, és a nap végén vidd be az összes ch-t.
Úgy hogy napi pl. 3500 kcal-on vagy.Meg a testépítő kajás rossz, mert a 3 óránként evés megterheli a gyomrot és kicsinálja a belső szerveket nem tud regenerálódni a szervezet, mert az emberi test évmilliók alatt a koplalásra lett beállva, ilyenek....
Lehet ebbe a 3 óránkéntibe van vmi, de többi érdekes......[ Szerkesztve ]
風林火山
-
gaborn1
tag
válasz Shingen #112096 üzenetére
Én este 8tól másnap délig nem is eszek semmit (16-8as időszakos böjt miatt) és este 5-6 után eszem a ch 70%át, de megszokásból táplálkozom így. Nem is tudtam, hogy tökéletes étrendem van.
Egyébként én egy kajálásra el tudok tüntetni akár 4-5 ezer kalóriát is, sose értettem azokat, akinek napi 3000 körül gondot okoz. Persze mások vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Shingen #112096 üzenetére
Szeretem a PWB-s edzéseket, mert g*cire kemények, rövid távú, intenzív blokkokban elég komoly erőnövekedést lehet elérni velük. Viszont hosszú távon engem kikönnyítés nélkül kicsinált, szóval megint csak az van, hogy ésszel kell csinálni. A kajálást meg ne az erőemelőktől akard eltanulni, mert szemmel láthatóan nem értenek hozzá.
Tényleg csak a normális étrend, "tiszta" kajálással vezet eredményre. Kár, hogy azt pár hétnél tovább nem tudom tartani és fele annyi idő alatt visszajön minden, mint amennyi leadni volt.
Viszont 3500 kcal nekem nagyon sima ügy. 3000-nél már kopog a szemem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest