- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Shadowbull #112450 üzenetére
emésztés hiánya
aránytalan felszívódási görbe diétában
inzulin-csúcs diétában
máj, vese diétában eleve terhelt
zabbal együtt pedig még a gázképződést is meglöki. Hogy tetézzük a dolgot, ezt követi még 8 tojásfehérje, egy szó mint száz, én nem szívesen tartózkodnék kolosanyival egy légtérben a délután folyamán.
____________________________én inkább azt tapasztalom, hogy 30 fölött megint elkezdődik a hülyep.csaságra való igény a részükről
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Alpachino
veterán
válasz FIREBLADE78 #112458 üzenetére
De hogy rontja el... A monohidrátnak semmi íze...én is így iszom edzés előtt/közben, vagy is 10g almás BCAA+5g kreatin
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz FIREBLADE78 #112460 üzenetére
Pl. Ez is tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kolosanyi, te is ilyen egyenruhára gyúrsz?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Alpachino
veterán
válasz FollowTheORI #112462 üzenetére
bazzz..ez nagyon durva.... slim fitt-be...akarom mondani skinny fitt-be nyomulnak az olasz rendőrök ?
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Én tűzoltó vagyok, nem homár. Hol lőtted ezt? Szegények jól kicsesztek velük.
-
Woodslave
félisten
válasz Shingen #112457 üzenetére
Múltkor raktam.
Amúgy qrva nagy feelingje van annak hogy egy fürdőgatyában edz az ember . Asszem egy olyan helyen el tudnám képzelni ahol mondjuk folyton nyár van. Csak annyi bevétel kéne hogy napi alap kaja kijöjjön meg benzin a jeepbe.."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Shingen
addikt
Mi ez vmi Pride felvonulás?
(#112464) kolosanyi Honnan tudod, lehet tetszik is nekik a meleg nacis egyenruha, feszül mindenhol.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
nagyúr
-
Angel2014
addikt
Korábban szó volt a kocsikról remélem ti nem vagytok ekkora szeretők....Szereti az autóját...de nagyon
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Shingen
addikt
-
Zola007
veterán
Hátedzés volt délben. Atta.
Este meg egy átmozgató láb. Az is atta.
Hátat már érzem, a lábra még várok holnapig
Rendszert azért nem fogok belőle csinálni, de jól esett.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Alpachino #112475 üzenetére
mindkettő után 30g-ot
mert nem vagyok hülye egyszerre 50-et inni fölöslegesen mint a pazarló lúzerekMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Alpachino
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Alpachino #112477 üzenetére
kilónként 2600 Ft-ot nem mondanék olyan soknak egy 82%-os fehérjéért
Így ha jobb minőséget vesz az ember a 74%-osnál, akkor elég kevesebb isa biztonság kedvéért magamba öntöttem még egy fél grillcsirkét is
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Alpachino #112479 üzenetére
igen, pontosan annyi
mégpedig azért, mert éppen ennyi az 1/5 része a 70kg zsírmentes testtömegemre 1.85 g/zsmttkg fehérjével számolt napi ~130g állati fehérjebevitelemneka grillcsirke turmixolva tök jó. Mindenképpen jobb mint a tegnapi mustáros hús+tészta. De nem pazarlunk, csak megettem, ha már összekevertem a majonéz és a mustár flakonját
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Szégyellem,de bebasztam. Úgy,hogy mindenki beve... éhes vagyok
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Peti78
őstag
válasz FIREBLADE78 #112482 üzenetére
Látom, atta!
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Zola007
veterán
annyira nem, ha még írni tudtál
-
-Mike-
addikt
Részegen beírni egy fórumra hajnalban, na ezt nevezem totális magánynak.
-
Zola007
veterán
facebookos "gyúróskaja árkommandó" topikkal mi történt?
egyébként mekkora húzás volt ez a sertéshús ÁFA-csökkentés.
az elején leugrott 1100-ról 850 Ft-ra a sertés comb kilója, aztá 2 hónap alatt szépen visszacsúszott ugyanúgy 1100-1200-raKérdeztem a hentest, hogy mi a helyzet, azt mondja, hogy a termelők emeltek árt, az ÁFA maradt 5% és a kisker árrésük is ugyanannyi mint korábban.
Tipikus magyar c!gánykodásnak lehettünk megint tanúi. Keletkezik egy árrés valahol, azzal valamelyik kapzsi banda azonnal ráteszi a kezét. Ezért tart itt ez az ország, ahol...
-
troller
senior tag
válasz Zola007 #112487 üzenetére
Ez várható volt nálunk.
Nem jó, hogy ilyen magas az ÁFA itthon, de ha hirtelen levinnék 5%-ra, akkor is az lenne, hogy a kereskedő köszönné szépen a plusz árrést, a vevő meg fizethetne ugyanannyit, mint előtte.
A feri is szembe sült ezzel anno, mikor 25-ről 20%-ra csökkentették az ÁFA-t.
Sokkal értelmesebb (lenne) a munkát terhelő adókat/járulékokat csökkenteni, azt úgyis kikerüli a kamu minimálbér+zsebbe kombimnációval aki csak teheti. (Gyakorlatilag a multikon meg az állami alkalmazottakon kívül mindenki)[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
kolosanyi
veterán
-
Zola007
veterán
válasz rwin5 #112490 üzenetére
de, komolyan gondoltam.
Nem lehet mindenki olyan magasan képzett disznó-ügyben, mint teha 300-ért adja a termelő, akkor meg hülye.
Annyiért veszik? Át kell állni másra. Időben.
Azzal foglalkozzon az ember, amit megéri csinálni, nem azzal ami miatt csak sírni lehet állandóanUnokatestvérem sertéstenyésztő volt anno. Nem lehetett megélni belőle, elkezdtek fóliázni. Abból is nehéz volt, most alumínium nagynyomású tartályokat hegeszt Ausztriában. Végül is rokonszakma....
Értelmes ember megoldást keres, nem kifogást.[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz Zola007 #112476 üzenetére
mert nem vagyok hülye egyszerre 50-et inni fölöslegesen mint a pazarló lúzerek
#112487) Zola007
Tipikus magyar c!gánykodásnak lehettünk megint tanúi. Keletkezik egy árrés valahol, azzal valamelyik kapzsi banda azonnal ráteszi a kezét. Ezért tart itt ez az ország, ahol...
Igen...........[ Szerkesztve ]
風林火山
-
-
Zola007
veterán
válasz rwin5 #112493 üzenetére
Akkor mi a kérdés?
Aki ezek után is erőlteti a sertéstartást kisüzemi szinten, az megérdemli.1 napod pedig csak van.
Vissza meg nem muszáj jönni (nem battatásból írom, én se jönnék)[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Zola007 #112491 üzenetére
"Nem lehet mindenki olyan magasan képzett disznó-ügyben, mint te.."
Egyébként teljesen igazad van, itt a boltok a ludasok a dologban..ők a legnagyobb haszonélvezői az egész áfa csökkentésnek.
[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
válasz BuffaloHood #112474 üzenetére
Ami eddig bevált úgy, hogy tartható és ezáltal közelítesz a céljaidhoz, azon minek változtatni?
Egyébként egymillió-féleképpen fel lehet dobni a csirke rizst, kezdve ott, hogy kipróbálsz mondjuk kicsit egzotikusabb fűszereket -szerecsendió, curry- vagy zabpehelylisztbe + tojásba + akármilyen magba -mogyoró, dió- forgatva vagy bepácolva -mustáros, joghurtos pác-.
Vagy ott van a töltött/göngyölt, tepsiben sült és a felkockázva, durumtésztával, valamilyen szósszal megcsinált verzió. Húst a salátába belekeverve is feldobhatod.
Arról nem is beszélve, hogy a rizst is egy az egyben lehet helyettesíteni a kuszkusz/bulgur/quinoa hármas bármelyikével -bármelyik bioboltban megkapod őket- vagy krumplival -no meg az sem mindegy, hogy a "Spar B rízs"-ről vagy jázmin rízsről beszélünk, utóbbi mérföldekkel finomabb-.Egyébként karajt is nyugodtan használhatsz -hentes vagy ALDI, legalábbis utóbbiban is mindig van jó minőségű, minimális zsírréteggel-, szinte ugyanúgy kell elkészíteni, mint a csirkét, mégis másabb íz.
Ott van a marha és a lazac is, mint opció -bár tény, hogy ezek árban húzósabbak, hetente, kéthetente beiktatva is már fel tudja dobni a konyhát és a kasszát sem fogja lenullázni-.
Reggeli zabpehely+turmix kombót meg nagyon jól fel lehet dobni sovány túróval, fahéjjal, meg valami finom proteinnel. Vagy ki is válthatod, ha tojást+zabpelyhet+fahéjat/proteint összekeversz és megsütöd, esetleg szórsz rá reszelt almát. Kb. mintha süteménnyel indulna a nap, mégsem szemetet eszel -nekem pl. ez azért fontos, mert édesszájú vagyok, az ilyen édesebb kaják meg teljesen elűzik az esetleges, "bűnözésre" késztetést-.
Egyébként pl. itt is találsz rengeteg diétás receptet, de körbenézhetsz paleolitos oldalakon is.
Bár nem tudom honnan indultál és mi a cél, én már kezdetekkor eldöntöttem, hogy amíg sok a felesleg, a lassú testkomozíció-változtatás elvét fogom követni a klasszikus diéta+tömegnövelés váltogatása helyett. Azóta 20 kilót fogytam, de így is úgy érzem, mintha lógna a bőröm néhol, pedig ez az üteme a súlyvesztésnek inkább lassú, mint átlagos/sok.
Ezen elv mentén haladva, én havi egy-két ilyen kaját is megengedek magamnak, illetve sajtot és soványabb tejfölt, tejet is használok, amíg ezek sem állítják meg a fogyás ütemét.
Két éve, mikor elkezdtem diétázni én is kb. azt csináltam 2 hónapig, mint te, de előbb-utóbb rá kell jönni, hogy a diéta nem arról szól, hogy csirke+rizs.[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
goodboy007
senior tag
válasz goodboy007 #112496 üzenetére
Hogy ne csak a pofám járjon: jelenlegi állapot
Ahol két kép van, ott a bal 2014 májusi, a jobb 2015 augusztusi.
Súlyra:
2014 - 128
2015 - 119
2016 - 107
A fejet nézzétek el, fél 6-ig buliztam és 4 órát aludtam csak .[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Gainka
őstag
válasz goodboy007 #112497 üzenetére
Fejet vágd le legközelebb és nincs para
Am igy tovább...[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Na, holnap indul a ch ingáztatós étrend, bevásároltam mindent hozzá. Ilyet még nem csináltam, kíváncsi leszek az eredményre. Még az is lehet, hogy meglesz a Cristiano forma idén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest