- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szuszinho
őstag
Sanyi, mi folyik ott Nálatok?
-
goodboy007
senior tag
Foglalkozás-egészségügyi vizsgálaton volt már, akinek beszóltak, hogy túl sok fehérjét szed?
Kollégámat konkrétan azért küldte el körzeti orvoshoz az üzemorvos, mert a proteinnel összefüggésben bizonyos értékei túl magasak voltak."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Zola007
veterán
válasz goodboy007 #112355 üzenetére
Egyszer megkérdezték belgyógyon, hogy milyen testépítő szereket szedek.
Mondtam a dokinak, hogy Isten ments, én ilyesmivel nem élek, mert a fehérjének rossz íze van whiskeyvelMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
válasz FIREBLADE78 #112352 üzenetére
Azon megázok és nem fér bele a bevásárlás tartalma, plusz az edzőcucc, meg a tartalék egyenruha riasztás esetére.
Tiszta kaja, ch inga 350-250 g szénhidrát között, 3000 kcal, mikromendzsment. Mondta, hogy fontos lesz a fehérje bevitel mellett az aminosavak bevitele, BCAA és glutamin. Utóbbin van a hangsúly. Elméletileg regenerálódás meg proteinszintézis blablabla. Meglátjuk.
(#112353) szuszinho
Jaja, ez volt délelőtt. -
Champipi
aktív tag
Mik azoka a természetes cuccok, amikkel izmot lehet növelni és ha pénz nemszámít?
Ekdiszteron.
Foszfatidilsav.
Kreatin.
HMB.Van még valami?
Havernak van havi 50 000 Ft-ja ilyesmire de sztereóidózni nem akar. Mókából írtam így
Na mik vannak még?
-
Otisz
őstag
válasz Champipi #112359 üzenetére
Jó kaja, edzés, vitamin csomag (ne ilyen 1 szemes, hanem pakkot, esetleg válogassa össze magának) és az elmaradhatatlan pihenés.
Plusz kiegészítőnek a fehérje és a későbbiekben, amikor érzi hogy valami kellene, akkor kreatin, hogy ezt ne az elején lőjje el.(OO[IIII][IIII]OO)
-
bigmasterg
addikt
Véletlenül futó cipőben jöttem el edzeni, a rendes lapos talpú helyett. Hát így k@@va szar felhúzni, nem ajánlom senkinek
-
harcikoca
senior tag
Üdv, kb 3 hónapja el kezdett fájni a jobb könyököm, pont azon a ponton amit mikor beversz zsibbad, néhány gyakorlatnál fáj, és akkor ha ráfeszítek. ARTHROXON PLUS, és WOD Crusher NEM Forte kombóra gondoltam hátha lesz valami, valakinek tapasztalata velük? Érdemes megvenni mind2-t, vagy csak parasztvakítás?
AMD+Ati powee'R
-
kolosanyi
veterán
válasz bigmasterg #112367 üzenetére
Ilyenkor csináld mezítláb.
-
Shingen
addikt
válasz harcikoca #112369 üzenetére
Nem parasztvakítás, de nem is csodaszer mint ahogy eladó állítja.
Szedtem ARTHROXON amikor izületi bajaim voltak, kicsit javított de nem oldotta meg.
Szóval ez is olyan mint minden más táp kieg. a te szervezetednek melyik jön be ami használ.
Sajna kísérletezni kell...........風林火山
-
kolosanyi
veterán
-
Shingen
addikt
Ebben a BB Tv részben a Bunny Naturál zsoltinak hívja ezt a fazont.
Ismeri vki, mi a rendes neve?
Elég korrekt csávónak tűnik, kellő szerénységgel rendelkezik nincs elszállva és normális dolgokat mond.風林火山
-
FIREBLADE78
addikt
Ha már krea. Tudom volt téma. De nincs kedvem keresgélni. Sztem nyomok egy kúrát. Por nem kell,szar az íze . Tablettás marad. Abból milyet? Közeljövőben nem tervezek mp rendelést. Melyik a jó?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Otisz
őstag
Srácok!
Erről a szerkezetről mi a véleményetek?
Smith erőkeretet szerettem volna, de 200k-hoz közeli vagy még magasabb árakat találok csak használtan is.
Az alap dolgokra ellenben a linkelt termék is tökéletesen megfelelne, van hozzá pad is, rúd, meg néhány tárcsa (súlyok, rudak, húzódzkodó-tolodzkodó nekem is van).A problémám a távolság.
Szerintük szétszedve nem fér be a sedanomba (szerintem sem). jelenleg meg nincs ismerős, aki tudna segíteni (Piliscsaba - Székesfehérvár).Az is megfordult a fejemben, hogy magam csinálok egy Smith féle erőkeretet. A gond csak annyi, hogy fából tudnám elkészíteni, vagy amolyan (nem kinevetni) salgó rendszerű polcféleségekből
Még ezt találtam a legolcsóbban, de ebben anyag is alig van
Ehelyett szerintem jobb lenne a az elsőnek linkelt kombi gép, már csak a plusz dolgok miatt is.Bármilyen észrevételt szívesen fogadok
[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Shadowbull
addikt
-
aelod
veterán
válasz FIREBLADE78 #112380 üzenetére
Tablettás szerintem nem éri meg. De te tudod. Jobban kijössz egy fél kilós vagy kilós kiszereléssel sima monohidrátból.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Otisz
őstag
válasz bigmasterg #112388 üzenetére
Van a közelben, nem is egy, de mivel otthon vannak súlyaim, rúdjaim, húzódzkodó-tolódzkodó keretem, ráadásul a munkarendem meg összevisszaság, ezért jobban megérné, ha otthon edzhetnék.
Most úgy néz ki, összerakom magamnak ezt a szerkezetet. Nem ördögtől való dolog.
Itt van szemben az OBI, nagyjából 30ezerből ki tudom hozni.
MeglátjukKöszi a reagálást!
(OO[IIII][IIII]OO)
-
ooooobi
senior tag
válasz Otisz #112389 üzenetére
A termek 90 százaláka általában 6-22ig nyitva van. A maradék 10 meg éjfélig. Ebbe nagyjából bármilyen munkarendet be lehet illeszteni. Persze ha szeretsz barkácsolni az más kérdés, de hamar túl lehet lépni azt a határt amihez egy otthoni barkácsmegoldás kevés. Ilyen afrika styleban csak akkor nyomnám, ha lenne egy tanyám, vagy valami vízparti telkem és ott se bírnám ki guggolás nélkül
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
kolosanyi
veterán
válasz ooooobi #112390 üzenetére
Azért vidéken nem olyan egyértelmű, hogy 22-ig nyitva van egy terem. Nálunk néhány éve kezdték ezt el, addig maximum 20:00-ig voltak nyitva. Megértem ha valaki otthon oldaná meg, csak akkor készülni kell, hogy vagy nagyon sufni körülmények között kell edzeni, vagy zsebbe kell nyúlni.
-
-
Ijk
nagyúr
válasz Otisz #112382 üzenetére
Ez mint játékszer. Komoly smith keret többszáz ezer Ft, vagy csináltatsz valami ismerőssel aki ért is hozzá.
Egy erőkeret és szabad súlyok jobbak otthoni edzéshez. De ha nem erőemelő edzéseket csinálsz akkor erőkeret sem kell, legfeljebb egy guggolókeret.
Meg persze rendes pad, kézisúlyzók.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
-
Csak1valaki
csendes tag
Sziasztok. Jópár hetes "otthoni" fekvőtámaszozás után, elmennék terembe.
Netes információk alapján a következő (alap) gyakorlatokat csinálnám, mint kezdő
-fekvenyomás-mell
-mellről nyomás-váll
-mellhez húzás-hát
-guggolás
-vádliA felhúzást nem tudom mennyire lenne jó csinálni, néha szokott fájni a derekam.
Mit gondoltok ezekről a gyakorlatokról? Ismétlés számban és szériában egyelőre 10 körül és 1-2 sorozat menni. Ezeket ismételném szerda-péntek-vasárnap.
-
addikt
A kockahas titka. Ja, nem
-
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
goodboy007
senior tag
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Zola007
veterán
válasz goodboy007 #112398 üzenetére
Ez most egy plasztikai sebész reklámfilmje lenne, csak elrontották a címet?
mert a piros nacis csajon kívül egyetlen sportolót nem láttam a videóbanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Borderlands 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest