Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Peti78 #111346 üzenetére

    "A tömegnövelők témaköre megint csak hasonló. Megveszik a cukrot, hát gratulálok."

    Ha van egy kis időd, akkor számold ki a linkelt Hurricane Extreme összetevők szintjén mennyibe kerülne. Mondom, anno Zolaval mindketten ránéztünk nagy vonalakban, és nem jössz ki jobban, ha magadnak kevered ki. Hozzáadott BCAA, glutamin peptid, kreatin, beta alanin, AAKG, 51% protein aminek egy része kazein, a dextróz sincs ingyen, ez ráadásul malto keverék. Az L-Histidine és a Glycine fingom sincs mire jó, de az is van benne. :)
    Ez természetesen az 50%-os akcióra értendő. Teljes áron nem tudom ki vesz meg ilyet. Mondjuk teljes áron szvsz minden MP cucc szar. Az a standard, hogy az ember megvár egy minimum 25%-os akciót.

    Az MHN-féle Whey Gainer 35 is jó pl árban, és akciósan a bigyótekes Hyper Mass 5000 is megérte, de ezek nem ilyen összetett formulák.
    Nem kell rögtön leírni ezeket, csak mert páran a rossz hírüket keltik. Ha telebaszod a proteined cukorral, ugyanott vagy, mint ezekkel.

    (#111344) Woodslave
    +1
    Eddig mindenen dobott ízben a tej.
    Érdekes, mert pl a kapucsínó meg a 3az1ben cumük szintén jobban bejöttek tejjel, mostanában viszont valamiért vízzel iszom őket. Gondolom kell a változatosság. :)
    A tejnek egyetlen hátrányaként -tömegelés alatt- én csak a felszívódás lassítását tudnám felhozni. De szvsz kb semmin nem változtat az sem.

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák