- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kolosanyi
veterán
Hall sikerrel járt, felhúzta (ez az erőemelés három gyakorlatsora közül az egyik) a féltonnás súlyt, de a világcsúcsért kis híján az életével fizetett. Az agyában ugyanis a kísérlet közben több ér is elpattant, ezért a súly letétele után azonnal elájult, és vérezni kezdett az orra. A szervezők és edzői azonnal a segítségére siettek.
„Majdnem belehaltam, óriási nyomás nehezedett a testemre. Elájultam, és vérzett az orrom. Nem egészséges, amit csináltam, de sikerrel jártam. Biztos vagyok benne, hogy hosszú időre beírtam magamat a történelemkönyvekbe, ami jó érzéssel és büszkeséggel tölt el” – mondta a 191 centi magas, 181.5 kg testtömegű Hall a Yorkshire Postnak.
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #111453 üzenetére
ha nem tartja fenn annyi ideig, akkor szerintem megússza ájulás nélkül.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
Na voltam qrva jót edzettem. A tasaktól nem éreztem a bizsergést de bedurrantam mint atom. Mondjuk nullkalóriás edzés volt ilyenkor a durranás is durvább. Érdekes módon...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #111458 üzenetére
Mintha higannyal dógoznál… ez tudomány haver… művészet…
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Ideje elkezdeni gyűjteni jövőre 5db Sound belépőre.
1 nekem lesz belőle a többit meg majd "elajándékozom" ► [link]Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
scapegt
őstag
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem, korábban már írtam a topikba.
4 hónapja edzek, most már heti 5-6 alkalommal. Néhány hete intervall edzést csinálok szobabicajon, előtte stepperen edzettem 50 percet és azt is kiegészítettem intervall bicajjal, mikor mit csinálok, kombinálom.
Az a gond, hogy nem megy a fogyás még így sem, igaz, sokszor elrontom a kajálással a napot (nem eszek tésztát vagy kenyeret, csak pl. kicsit több őszibarackot, puffasztott rizst, stb. eszek a kelleténél).
Jó lenne, ha megindulna megint a fogyás, ezért azon gondolkozok, valamit kellene venni, csak nem tudom, mi lenne a jobb.
Pl.: egy Restyle shake, vagy Thermo Drine liquid (kapszulát nem szeretem).
Találtam még egy olyat, ami épp akciós, hogy Netamin Herbal Zsírégető, ami termogenikus és csak természetes összetevőket tartalmaz. Ismeri valaki? Ér valamit?
Mi lenne most célszerű számomra?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
válasz scapegt #111461 üzenetére
Ha tényleg mindent betartasz - és csakis akkor! - tudom javasolni neked az L-Karnitint. Edzés előtt fél órával egy kupaknyi kell belőle, kihúzza a fáradtságérzetet, nem leszel annyira izomlázas kemény edzés után se, illetve az anyagcserét is képes elég szépen megdobni. [link]
Nálam bevált amikor hasonló helyzetben voltam mint te.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
scapegt
őstag
válasz sutyesz96 #111462 üzenetére
Elnézést, nem írtam, hogy olyan nem jó, amit edzés előtt x idővel kell bevennem, mert soha nem tudom, mikor tudok edzeni. A gyereken múlik, mikor alszik el. Csak akkor van esélyem edzeni. Mivel 1.5 órát alszik általában, nem fér bele az időbe, hogy várjak a felszívódással.
Egyébként próbáltam 2 ampullával, de nem bírtam jobban tőle.
Ilyeneken kívül mi segíthetne?
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Idén az egyetlen kép amelyiken viszonylag izmosnak nézek ki 105 kilósan: [kép]
Nem a Száundon készült.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kolosanyi
veterán
Ideiglenesen visszatértem egy nagyon alap push-pull rendszerű edzésre amíg rendbe nem jön a derekam megint. Ma push vót, atta. Ez a Hoist mellgép trükkös egy jószág, azt vettem észre, hogy 140 a szériasúly rajta. Ezen felbuzdulva megnéztem mi a maxom, 180-ba sikerült 1-et nyomni. Jó lenne ha ilyen lenne a fekvenyomásom is.
Amúgy ez volt, ülve fej fölé nyomás, tolódzkodás, homlokra engedés, felső csigás letolás meg plank. Hátam nem fáj egyébként, szóval így tudok edzeni.
(#111461) scapegt
Az szerintem sokat használna ha nem rontanád el a napod kaja ügyben.
Nehéz betartani ha nem kákabelűnek született az ember, de evvan.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
na reggeli aerob kész. Atta. 25 perc 14%-on 6.1 km/h majd a maradék 450 kcal-ig 14.5% 6.2. Qrva jó gép 25 perc után resetel.. Nehogy már megerőltessem magát az ember.. Előtte kv és 15 mg yohimbine. Hát rázott kicsit a hideg meg 10 perc után izzadtam mint az állat.
Aztán has.
-
Zola007
veterán
Turkish Olympians and Their Daily Diet
3000 kcal (females) and 3500 kcal (males)[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
bigmasterg
addikt
Haverral myproteinről berendeltünk.
így 12900-ra jött ki 5kg fehérje.Ma akció van + mellé 25% hónapíze.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz bigmasterg #111474 üzenetére
soundnak vége miafaxnak már?
-
kolosanyi
veterán
Jót tett a váltás az edzésben, k*rvára izomlázam van a tegnapi nyomó edzés után. A Hoist gép meg fasza, úgy érzem tőle a mellem, mint semmi mástól. Nagyon jó megnyúlást produkál.
-
sutyesz96
őstag
Én 17240et látok ott, de még ha a 10%-os plusz akciót is belevesszük is csak 15500ra jön ki. Hogy lett ebből 12900?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
scapegt
őstag
Miskolcon nem rendel vk?
-
bigmasterg
addikt
-
Zola007
veterán
válasz aelod #111481 üzenetére
Rendben, ki akarta élvezni az ünnepélyes pillanatot, de gondolkodhatott volna előre egy kicsit.
Mondjuk őt sem az esze miatt szeretjük.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz scapegt #111485 üzenetére
ja én is ezért nem rendelek (többek között - pl. mert még van másfél kiló fehérjém és szinte csak edzés után eszem) és meguntam a nem kommersz ízeket most csokis ami nagyon bejön majd arra nevezek be. Az ilyen gyümölcsös max túróval este de ha van valami utóíz az elrontja. Pl. a nutriversumos pure whey ananászos valami brutálisan xar. Lehet edzés után le lehet tolni egy levegővel, de túróval enni borzadály. A citromos viszont nem rossz belőle.
MP-ből nem tudom még csak epres piskótatekercs ízűt ettem. Utóíz nem volt, oldódásra többet vártam tőle, kis csomók maradtak.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #111487 üzenetére
minek raksz a túróba wheyt?
Mi a cél pontosan, a túrót feljavítani vagy a tejsavót lerontani?
Miért nem eszed meg a túrót, aztán iszod rá a fehérjét ?
A gyomrod le se sz.rja a sorrendetMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz Zola007 #111488 üzenetére
a túrót javítani. Sokkal jobb megenni egy fehérjés ízes túrót. Vagy nem? Lefekvés előtt ettem szóval a tejsavó lerontását lexarom (hacsak nem mondod hogy addig a belemben rohad amíg a túrót meg nem emésztem) De most nem megy mert a túró rákot okoz [link]
ja vagy arra gondolsz, hogy egyem meg a xar túrót és igyam meg rá a xar fehérjét így kisebb a szenvedés faktor Ez igaz
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
[link] na emberek ennyire kell "kigyúrni" magad ha a cél a nedves bugyi minősítés a velveten. Mondjuk ha Kovács Józsi lenne nem tudom akkor is így alakult volna-e.
-
Zola007
veterán
válasz kk831228 #111498 üzenetére
máshová is bepasszol az a kártya, csak tudni kell hozzá a pin@-kódot
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest