- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz Woodslave #110375 üzenetére
hengeres borító izom? brachioradialis?
tapintásra fáj?
ha felfelé néz a hüvelykujjad és ellenállással szemben megfeszíted 90 fokban hajlított könyökkel akkor fáj?
ugyanez lefelé fordított vagy felfelé fordított tenyérrel?
nyújtott könyökkel, lefelé fordított tenyérrel?
ezek elvielg valamelyest kizárásos alapon megmondják, hogy melyik izom lehet a problémás.[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
-
Dani82
senior tag
3 hónap ketogén diéta után ma elértem a -10kg-t tök jó
-
addikt
válasz Zola007 #110396 üzenetére
Ne primadonnáskodj már, Zola. Azután a töméntelen faszság után, ami ebben a fórumban megy nap, mint nap, majd pont ettől a hozzászólástól fogod befejezni az olvasását
Sajnálom, hogy magyaráznom kell, de nem, nem arra gondoltam, hogy minden nap 2 napi edzést kell lenyomni, hogy jó legyen valaki. Hanem arra, hogy ha legközelebb majd valamikor jövő héten tudok edzeni, akkor nem kihagyom azt az edzést, ami arra az időszakra esne, amikor nem tudok jönni. Hanem lenyomom az utolsó edzésemmel együtt 1 nap 2 napi volument csinálva. Úgyis pihenek utána pár napot. És igen, úgy gondolom, hogy ebben az esetben többet ér, a több munka, mintha inkább kihagyná az ember.
(#110398) Ijk
Nem értem, hogy miért pont te vennéd magadra a dolgot. De egyébként a több munka -> jobb eredmény szerintem az élet legtöbb területén inkább igaz, mint nem. De tényleg nem akarok filozófiai faszverésekbe belemenni. Persze van hatékonyság meg egy csomó más faktor is, de azért mégis...[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #110413 üzenetére
A baj az egész érvelésetekkel ott van, hogy a legerősebb érv benne a "szerintem".
De egyébként a töménytelen faszságra is ráuntam már, annyi, hogy ez a faszságocska ugrotta meg végül a limitet.
Pont tőled, 15 év edzésmúlttal nem vártam volna ezt a kijelentést.
Sanyi meg épp vagy egy hete rinyált, hogy le van pusztulva, mert 2 nap alatt 3 edzést tolt.
Még Dicker is figyelmeztette.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dani82
senior tag
válasz szuszinho #110412 üzenetére
10kg lett volna a cel, de szerintem meg csak 15-16% bf kozeleben jarok, igy meg egy 5-t megprobalok lefaragni.
Ma 3 honap utan elosszor ettem cht tudatosan, azonnal elaludtam tole reggeli utan. Most megprobalok elmenni edzeni, kivancsi leszek van e letjoosultsaga a visszatoltos ketogen dietanak, de en eddig semmi hatranyat nem tapasztaltam a ch elhagyasanak. Kiceve hogy bulizni azota nem tudok a 2. Pohar vodkaszoda utan iszonyat almossag illetve borzalmas masnap ha sokat iszom. -
addikt
válasz Zola007 #110414 üzenetére
És mivel mondtam faszságot? Abban, hogy túlértékeltnek tartom a túledzés elleni aggodalmat? Hogy mindenki attól retteg, hogy leesik az izom, ha aerobozik, ha fut, ha túledzi magát meg ezeregy indok miatt és ezért nem tudnak fejlődni, mert inkább elszabotálják az edzéseket? Az iylen fasz hiedelmek miatt van egy nagy heg most a vállamon, mert én is betoltam a szurit "nehogy leessen az izom diétában" miközben még egy rendes diétát sem csináltam végig előtte. Mert leesik az izom.
És még egyszer: Nem mondtam, hogy nincs túledzés, csak azt, hogy nem annyira könnyű azt elérni, mnit sokan hiszik. Ha visszaolvasol, akkor meg látod, hogy nem csak Dicker, de én is mondtam Sanyinak, hogy sok lesz az úgy hosszabb távon. De azt mondom, hogy rövidebb ideig még egy olyan edzés is lehet hasznos, ami hosszabb távon túledzéshez vezetne.
-
Ijk
nagyúr
válasz HussarF #110416 üzenetére
Miért, amúgy ki aggódott túledzés miatt?
Aerobbal meg biztos hogy nincs túledzés, onnan már csak egy lépés lenne hogy ha kikelsz az ágyból túledzed magad.
Kaja-alvás-intenzív edzésmennyiség, ha valamelyik felborul akkor túledzés. Meg ugye nem csak edzéssel lehet túledzeni, hanem ha sok a munkahelyi stressz, rosszul alszol, nem tud a szervezeted megfelelő mennyiségű nyugalmi időt felvenni az is oda vezet.
Egyébként meg az eredmények úgyis mindenkinek alátámasztják az igazát./人◕ ‿‿ ◕人\
-
celf
őstag
válasz Dani82 #110415 üzenetére
félre ne értsd, nagyon tisztellek a kitartásodért, de ez kb. hasonló, mint amiről itt megy a vita épp, hogy a túl sok munka, (a te esetedben egy keményen túltolt diéta) nem biztos, hogy mindíg a jobb, okosabb megoldás . 3+ hónapos ketogén diétának lehet, hogy lesznek egészségügyi hátulütői. nem? sok nagytudású ember mondja, h kúraszerűen rendben van, de hosszútávon?
de én nem értek hozzá, csak felmerült bennem, hogyha már bele tudok pofázni valamibe, akkor miért ne -
madle
őstag
válasz HussarF #110416 üzenetére
Én napi tizen kilométereket gyaloglok kint a meleg sivatagban, cipekedek, és mindent ami egy kertészetben megy, engem ezek után is csak az idő korlátoz abban, hogy lejutok-e edzeni vagy sem. Viszont soha nem éreztem magam túledzve.. még akkor sem, amikor heti 5-6-7x jártam bunyózni évekig és versenyeztem. Mondjuk kinek mi jelenti a túledzettséget...én ezt az egészet nem is bonyolítom túl, hogy ilyen diéta, olyan diéta, vérvétel, ilyen mérés olyan mérés.... mi a francnak? Túl van ez az egész már fokozva szerintem. Nem akarok senkit megbántani de személy szerint egyetértek HussarF véleményével ezzel kapcsolatban.
Ja, más: Ittam egy ilyen Raw Fusion vegetáriánus proteint, mert kaptam ajándékba rendelés mellé egy adagot.. Ne vegyetek!...... Gusztustalan keserű szar.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz bigmasterg #110365 üzenetére
pénzt, szerinted kapnak prémiumot, vagy mi a sz*rról beszélsz?
-
Dani82
senior tag
Sokan gondoljak igy, de rengeteget olvastam errol.lenyegeben a ketogen dieta a 2.-3. Honap utan kezdodik, amikor a szervezet teljesen atall a zsirbol szerzett energiara. Elkeszulnek azok az enzimek kello szamban, amelyek mind az agyat mind a testet el tudjak latni a zsirbol. Nem hiszek benne h hosszutavon egeszsegtelen, sot hajlok ra, hogy a ch abszolut nem elengedhetdtlen az egeszseges eletmodhoz, sot. ( pl a rakos sejtek sokkal nehezebben szaporodnak ha nincs ch)
Ennek ellenere nalam ez csak dieta, amit 4-5 honapig folytatok, mert meggyozoen izmos testepitot nem
Nagyon lattam aki ketozna. Szeptembertol ujra csirkerizs, addig meg mostmar 3 hetente ch visszatoltest fogok alkalmazni.Szerk: ez a jelenlegi formatum[link]
Lassan elfogadom h nekem a hasizom a genetikai kuka. Van aki a vadlijaval, mellevel szenved, nekem ez jutott.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz bigmasterg #110365 üzenetére
Telen en is eltörtem a csuklomat, gipsz levetel utan röntgen, amit nem tudtott velemenyezni az orvos mer a röntgen gep uj digitalis, a monitora meg regi volt (es kb nem latott semmit a monitoron). Ra is irta a leletre, h a röntgen ertekelhetetlen. Kerdem ennyi? Mondja igen, ha mozgatni tudom akkor biztos jo. Fasza ennyi erövel otthon is levehettem volna. Lenyeg azert kiirt 10 alkalom gyogytornat viszont ezekutan megköszöntem aztan eldobtam a papirt azzal a lendülettel es nem kertem a korhazi szolgaltatasokbol es elmentem maszekba gyogytornaszhoz. Heti 5 napot mentem kicsivel több mint egy honapon keresztül, es teljesen rendbe lett rakva a kezem. (Azert az is hozza tartozik, hogy gyogytornan kivül folyamatosan massziroztam a kezemet ami szinten hozzajarult a gyors es 100%-os gyogyulashoz.)
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Túlerőltetted.
Előfordul. Pihentesd. Az alkaron elég sok sok kis izom található. Lehet akár a brachioradialis is.Én egyszer csonthártyagyulladást kaptam a jobb karomban = sok edzés+szkanderezés. Egy tollat nem tudtam megfogni kb úgy fájt...
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
gaborn1
tag
Áh de kellemes a pincébe edzeni, 20 fok van lenn. Edzés után még 1 órát ültem ott és neteztem, majdnem elaludtam, mert bezzeg a tetőtéri szobámba este is van vagy 30 fok, majd megdöglök, kva annyát.
-
gaborn1
tag
-
kk831228
addikt
válasz Dani82 #110431 üzenetére
Nekem is meg kellene próbálni valami diéta félét vagy hanyagolni a sok húst és kicsit vegábban kajálni...Ezzel a szar kajálással 75 vagyok ,szoktam futkározni is de nem akar lenntebb menni a súlyom... Jó lehetne egy kicsit keményebben nyomni az edzést is, de a kaja többet számítana... Ha egy 70 körülre lemennék jobb lenne...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
S e t h
nagyúr
Nekem ugyanez, de alkarba sugárzik, be tudnék időnként hugyozni a fájdalomtól. Próbálom az edzést változtatni, de szinte alig van gyakorlat ami ne csesztetné. Pedig adtam neki egy hét pihit egy hónappal ezelőtt, úgy néz ki kevés volt neki. Egyszer majd csak oké lesz.Vagy lerohad.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz S e t h #110436 üzenetére
Ja alkar alap sugárzó fájdalom csak néha mintha már bicepszben is érezném. Nekem is rengeteg gyakiban probléma. Huzódzkodas lehúzás ezé párhuzamos fogassal lehetetlen kalapácsfogás nagyon fáj. Mindegy más is múlt már el
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
[link] lehet érdekesnek találod
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
S e t h
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #110437 üzenetére
Na ehhez kellene kitartás, nem az edzéshez.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Woodslave #110439 üzenetére
Nem szoktam gyógyszereket zabálni, de múltkor be kellett vennem egy fájdalomcsillapítót mert brutálisan meghúztam a hátamat, na amit utána éreztem az nem volt semmi.
Nem vagyok ezekhez a xarokhoz szokva és döbbenet volt mennyire nem éreztem a karomban, hátamban a fájdalmat, olyan volt mint újkorában. Kezdtem megérteni sokak függőségét a gyógyszerekhez.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Woodslave
félisten
-
celf
őstag
válasz S e t h #110445 üzenetére
mit szedtél be, valami morfium származékot?
ja igen, azt akartam még írni, hogy NSAID-os krémet, kéne még próbálni, ibuprofenest. Pl. van egy: Deep Releif nevű az kellemes szerintem.
woodslave: Masszázst ha magadnak csinálod nem az igazi, mert nem tud az ember ellazulni igazán, mivel magának csinálja. ergo nagyobb neurológiai aktivitást igényel. evvan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Politika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok