- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
Lecsúsztam a tegnapi 30%-os Myprotein akcióról. Most fagyi ízekre van 25% de elég szarok... Lehet ehhez hozzádobni még plusz kódot? Vagy csak az az egy használható? Jó lenne egy 30%-os valami...
-
FIREBLADE78
addikt
Megint feljött egy kg. Nyár végére lehet elérem a kitűzött célt.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Champipi
aktív tag
Mastodon-t próbálta már valaki?
Megvettem egy dobozzal.
De hiába olvasgatom, hogy mire jó ez, nagyon-nagyon ködös a téma.
-
rwin5
őstag
válasz Champipi #110105 üzenetére
" foszvatidsav és az mTOR viszonya az izomépítés aspektusában meglepően ígéretes. Az erre irányuló kutatások egyértelműen bizonyították, hogy a foszvatidsav az mTOR útvonalán keresztül látható és érezhető módon képes növelni az izomtömeget és az erőszintet, legfőképpen akkor, ha az izomépítéshez szükséges étrendi feltételek adottak, és a sportoló súlyzós edzést, vagy valamilyen ellenállásos edzést végez. Ezen belül is kritikus fontossággal bír súlyzós edzést végző emberek esetében az "anabolikus ablak" kihasználásával együttjáró fehérjefogyasztás, hiszen a leucin is ekkor képes a legerősebb hatást gyakorolni az mTOR-ra.
"igazából arra jó, hogy borzasztó áron kifizesd és talán 1 gramm izom hamarabb felmegy rád, de ha rákoncentrálsz a tudományosságára lehet meglesz az 2 is
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #110078 üzenetére
nem tudom miből jutottál erre a következtetésre.
(#110081) itouchfan: nem az igazi, mert maga a 7RM se biztos, hogy 7RM, mivel lehet, hogy már a 6-7. se számítana rendes ismétlésnek. Épp ezért nehéz rámondani.
Az 1RM az egyértelmű. Leguggolsz. Ha felállsz vele megfelelő formával, akkor 1RM, ha nem megy, akkor meg nem 1RM. Csak veszélyes, még profiknak isMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz madle #110103 üzenetére
lesz nemsokára megint, ne aggódj. Lutri-kupon (? %) biztosan, ha kapok 30 körülit, elküldöm
(#110105) Champipi: keresd "aelod" fórumtársat, autentikus forrás
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Shingen
addikt
Ma mell-bic volt atta.
Vacsora spenót főzelék, főtt tojás, pirított csirkem. ettem már jobb vacsorát is.
Az nem atta.風林火山
-
FIREBLADE78
addikt
Myprotkó kiknek küld kuponokat? El kell érni egy bizonyos rendelési mennyiséget? Hogyan működik ez?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Dani82
senior tag
válasz FIREBLADE78 #110116 üzenetére
mire gondolsz?
-
itouchfan
senior tag
Zola illetve mindenki más, aki ért ehhez:
ételallergiára/érzékenységre vonatkozó kérdésem lenne: elég gyakran van olyan problémám, hogy túlzásba viszem a napi ürítés számát (3-4), és olyan is szokott lenni, hogyha megeszem valami tejszínes, tejfölös dolgot (tonhalas-tejszínes tészta, csirke tejföllel, tejszínnel, vagy bármi más, nem rendes kaja) utána egyből jön a hasmars. ebből következtetve valószínűleg valami laktóz vagy tejfehérje érzékenységem lehetne, illetve a fehérje is általában megdolgoz, tejet már nagyon rég óta nem iszom, mivel a bolti tejet hulladéknak tartam, illetve az sem tett jót, sőt. egy dolog nem stimmel, mégpedig hogy lefekvés előtt szoktam 250 gramm túrót enni, általában valami jobbféle gyümölcsjoghurttal, és ennél semmiféle probléma nem jelentkezik. Nem tudom, hogy esetleg van-e valami olyan molekula, ami a túróban nincs, de a többi tejtermékben van, de feltételezem, hogy nincs. akkor még is mi lehet az oka? túl gyors táplálkozás (próbálok figyelni a lassú evésre)?előre is köszönöm a válaszokat!
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
-
itouchfan
senior tag
-
gomsadib
tag
Üdv Nektek!
A myprotein.hu-ról rendelve lesz még plusz konverzió, vagy a megadott forint árat fizetem csak? Köszi előre is a segítséget.
Dani82
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
válasz FIREBLADE78 #110123 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy mystery akciónál mindenki más kuponokat kapott randomban 35%-ig.
Saját kupont nem kap senki, illetve az ambassadorok, és Team tagok, de azok nyilvánosak és 10-20%-osak.
Gomsadib: Ha a magyar oldalrol rendelsz forintbanm, annyit fizetsz, amennyit a végén látsz.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz Alpachino #110074 üzenetére
"Még jó, hogy megadta neked a sors, hogy a szüleid kidiplomáztattak és nem kell segélyért sorba állnod....mert egyébként te sem így vélekednél "
Na, ha már kezd lecsillapodni a téma, akkor ezzel kapcsolatban megjegyezném, hogy akármilyen diplomád van nagyon keményen meg kell ma már dolgozni azért hogy egyáltalán munkád lehessen, és akkor még évekig szarér hugyér kell dolgoznod aztán ha megküzdöttél az elismerésedért akkor utána folyamatosan képezni kell magad különben 10 év alatt lemaradsz, és nem lesz munkád.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Woodslave #110083 üzenetére
Egy darabig elalmosit a kaja, utana viszont atfordul, es nem tudok aludni.
Hosszu felszivodasu szenhidrat hatasat meg kivancsiab varom
De most tesztelem magam, edzes utan mar csak feherjeturmix , kesobb meg hus + salata.
Probalok eletmodot valtani, eddig teljesen jol is halad
@itouchfan: Laktózérzékeny vagy. Ki jobban, ki kevesbe. Mill and joy-t probald ki az ilyen kaják elott
Nem tuti, de en is kuzdok vele neha, csak nem olyan erosen. Ismeros pl jobban kinlodik. Amit irtsm viszont megoldotta a gondokat
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
itouchfan
senior tag
válasz szuszinho #110132 üzenetére
A smileyt azért érezd. mondom, köszi.
Duliee neked is.
Még Zola véleményére vagyok kíváncsi, de egyébként valószínűleg lesz egy vizsgálat a közeljövőben, ahol kiderül a nagy igazság.
[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
userxy
őstag
válasz Alpachino #110074 üzenetére
Az emberek a kis hazánkban eléggé csak a szélsőségekben tudnak gondolkodni.
Meg érdekes gondolatmenettel vannak emberek megáldva.
Én már lassan ott tartok, hogy semmilyen hétköznapi hírről nem szeretek beszélgetni, mert meglepődök az emberek hozzászólásain.
Kollégáknak feldobtam , hogy na kinézte az osztrák magyar meccset. Erre nem az, hogy jajj de jó végre vmi foci szerűt produkált a csapat. Hanem egyből keverik bele a politikát stadiont és, hogy bezzeg erre van pénz.
És akkor én vagyok hülyének nézve, hogy azt merem mondani, hogy szerencsétlen 20 focistának mi a fasz köze van a stadion építéshez meg a magyar kormány döntéseihez.....
Miért kell ezt a csöpnyi sikert is összemosni olyannal amihez semmi köze nincs.
Na mindegy (csak azért osztottam meg ezt mert a migráns kérdés is pont ilyen a cigány kérdés is és még sok más is.)
Egyszerűen nem tudsz úgy érvelni mellette, hogy valaki ne cáfoljon meg egy hülyeséggel amit ő szívből hisz.
És alapvető komplexebb látás mód nagyon nem megy az embereknek. -
kk831228
addikt
válasz userxy #110137 üzenetére
Ez pont nem olyan kérdés sajnos... Akik ez ellen érvelnek, tapasztalatból érvelenek... Nem hülye kitalált dolgokat hoznak föl... Már ne is haragudj hogy ha 100 embernek afférja volt ilyen egyénekkel, egy meg próbálja megmagyarázni akinek köze sincs hozzá, nem él benne stb. akkor valószínű hogy nem amellett az egy ember mellett fogok érvelni akinek fogalama sincs hogy mi megy az olyan környékeken...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #110123 üzenetére
Garnier, mer' megérdemlem.
Most jövök szülinapi buliról, most már tudom, hogy nem b.stak át a boltban, és a whiskeybe tényleg belerakják a c2h5oh-t[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #110128 üzenetére
Miért nem?
Én is kaptam már fórumtárstól így kuponkódot.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #110144 üzenetére
Ezt csak te képzelted bele, én nem ìrtam ilyet.
A 12 karakteres egyéni kódra értettem, amivel random generált kedvezményt kapsz.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
szuszinho
őstag
válasz headhunter #110134 üzenetére
Az első link nem jó.
A második linken: "Laktózérzékenyek pedig már találhatnak a boltok polcain laktózmentes tejszínt is."
Közben:
"A laktózmentes – a nevével ellentétben – NEM laktóz mentes. Ugyanúgy benne van a laktóz is és minden más negatív összetevő.
Csupán hozzáadnak egy laktáz nevű enzimet, ami „előemészti” a tejben a tejcukrot. Ezért van édesebb íze a laktózmentes termékeknek, hiszen az ízlelőbimbóink édesebbnek érzik a már lebontott cukormolekulákat. A lebontás által viszont könnyebben is szívódik fel. Ez az, még több cukor!"
Egyébként Asszony már fél éve nem fogyaszt semmilyen tejes (és glutén) cuccot, és nagyon pozitív hatással van rá.
Ahogy elfogy a tejsavó, és is leállok róla, mert kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lego(bontatlan)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest