- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Ott a szegycsont fele kidudorodó dolog mi lenne, vagy az a hasizma volna, vagy valami sérv? [link]
-
Zola007
veterán
-
-
Woodslave
félisten
válasz thiclyoon #110556 üzenetére
az összetevőket össze tudod hasonlítani ezt senki nem fogja neked fejből idevágni, de jóval kevesebb van benne
Én greenset ittam reggelente, valahogy be tudtam magyarázni magamnak milyen faxa meg egészséges reggelente egy hideg darabos zöldségleves ízű valami, pláne egy kis citrommal... De aztán amikor elgondolkozol tényleg mennyibe kerül akkor már nem biztos hogy olyan jó.
amúgy a szokásosat el lehet mondani: nem lettem izmosabb, egészségesebb, erősebb stb. Legalábbis nem olyan a különbség hogy rohanjak venni. Pedig azt gondolom hogy egy ilyennek is megvan a létjogosultsága az étrendben.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
thiclyoon
aktív tag
válasz Zola007 #110557 üzenetére
Valóban, nem az olcsóbbik fajták, de a Multi pro-nál nem drágábbak. Mega 62 Ft/nap, Multi pro 186. (Reds: 149 Ft/nap , Greens: 142 Ft/nap) Viszont az árától most tekintsünk el. Vagy ha tudsz mondani olyan vitamint, ami olcsóbb, mint ezek, de nem kapszulás/tablettás, az még érdekelne.
Amúgy először ezt találtam meg, ennél azért olcsóbb a Reds / Greens:
Vita Greens & Fruits (316 Ft/nap)(#110558) Woodslave: köszi a választ, valószínűleg kipróbálom, veszteni nem vesztek vele semmi.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #110553 üzenetére
Németek túlerőltették h mihamarabb pró legyen és ez megbosszulta magát. Pedig nagyon jó volt amatőrként. Molnár Peti jobban csinálta egyértelműen. Sok magyar példa mondjuk nem volt előttük, most már van vmennyi legalább
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #110560 üzenetére
Hát nagyon sokat vesztett Dani az esztétikum terén azzal, hogy pro lett sajnos. Ez van. Peti meg hát Peti
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan konditermeket ajánlani, ahol az első alkalom ingyenes? (Budapest)
Sajnos tegnap járt le a bérletem és fizetésig nem tudok venni és nem szeretnék szünetet tartani, 1 alkalomért meg nem akarok 1500-2000-ket fizetni.
Gugli a barátom, de azok a helyek eléggé lepusztultak.
Köszönöm előre is, és bocsánat az ingyen élésért -
aelod
veterán
válasz DeathBat666 #110562 üzenetére
Mintha a Kiss Life-ban láttam volna valami hasonló reklámot. Azt csekkoltad?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
Shingen
addikt
válasz aelod #110548 üzenetére
Azon akadok ki amikor ki van írva, hogy az edzőterem területén edzőcipő használata kötelező és jönnek a zoknihuszárok és ágyasaik...
Ezen én is.
(#110553) aelod Persze a sok növi növesztette a belső szerveit is.
#110555) Zola007 De csak is tangapapucs és rózsaszínbe.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
FrankMonzano
őstag
Errol mi a velemeny?
Mutatok egy egyszerű módszert: Választasz egy olyan súlyt, amellyel 3x8 ismétlést viszonylag könnyen bele tudsz nyomni. Ezután edzésről edzésre növeled a súlyt, és amikor már nem tudod teljesíteni az előírt ismétlésszámot, akkor váltasz 4x6-ra és folytatod tovább a súly növelését. Ha ebben is megakadsz akkor 6x4 ismétléssel még feljebb mész, és ha itt is eléred a határaidat akkor megnézed, mennyi az 5 ismétléses maximumod, majd egy hét pihenés után újrakezded a fenti 'ciklust' 3x8 ismétlésekkel, már nagyobb súllyal. Egyszerű, de nagyszerű!
-
KisDoc
csendes tag
Ma ingyenes a szállítás értékhatártól függetlenül a myprotein.hu-n.
Rendelek 1 kg kreatint. Van értelme a drágább Creapure-t megvenni a "sima" kreatin monohidrát helyett?[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz FrankMonzano #110571 üzenetére
Lehet benne logika, próbáld ki aztán számolja be, neked hogy jött be ez a módszer.
風林火山
-
madle
őstag
válasz Zola007 #110543 üzenetére
Fasza ez a Reebok Nano. Nagyon tetszik, gondolom a kemény talpa miatt frankó is benne emelni. Kemény, hogy a Crossfitt biznisz hogy felpattintotta a Reebokot.
Én most rendeltem egy Underarmour Raid 8 incses shortot meg pár rashguardot. Barom drágák ezek a műanyag szarok, de komolyan sokkal komfortosabb ezekben edzeni. 8 éven keresztül edzettem egy oldszkúl adidas futóshortban, ami ilyen ős edzős gatyám lett, de szerettem is, meg minden ilyen- olyan pólókban, viszont amióta használtuk grapplingen a rashguardokat azóta abban kondizok és fényévekkel jobb benne edzeni, úgyhogy beruháztam most egy garniturára, hogy ne legyen bajom egy ideig.
Mondjuk itt a teremben az a probléma, hogy vagy rozsdás leszel, vagy kiszakítod, vagy összekened fáradt motorolajjal (mert ugye a gépek kenését azzal oldja meg a tulaj ) -
Woodslave
félisten
Vótam. láb 116kg 4x6. Kemény volt pedig az első sorozatban még faxa gyereknek gondoltam magam . Merev lábas felhúzás split squat szuperszett. Néha komolyan elgondolkoztam a szívinfarktus tünetein...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
válasz FIREBLADE78 #110577 üzenetére
Nálunk nem.
-
GoTReX
őstag
Nem éles strandforma, nem is vagyok én azon a szinten ,viszont: Megnöveltem szépen a CH-t a tanácsotokra, jobban figyelek az alvásidőre, krea. , nagyon figyelek a folyadékbevitelre. Úgy érzem most kimozdultam a saját holtpontomról. (most ne basszatok le a fények miatt,máshol készült,nem hátulról jön. )
XBOX ID: GoTReX #4839
-
kolosanyi
veterán
válasz FIREBLADE78 #110579 üzenetére
Én cafeteriára vettem bérletet és Kaposváron nincsenek távolságok.
őstag
válasz FIREBLADE78 #110585 üzenetére
Várj ,akkó' már XS-s nem? Máskor majd vállamra tűzöm a blokkot ,hogy nem az. Édesfaszom ,de szeretlek titeket
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
válasz FIREBLADE78 #110587 üzenetére
Én alapjában véve egy vékony srác vagyok ,vékony izületekkel. Nálam nadrág szokott gondot okozni ,mert csípőben sok ami amúgy jó, vagy ingeknél vállban jó,de hasnál lobog. Amúgy Ha már ezt hoztad fel ,mindent fel kell próbálni mert mások a méretezések.
-
B1T3
addikt
válasz Dani82 #110549 üzenetére
Én egy TDK WR680-at vettem, 12k körül egész jó. Nálam muszáj volt bluetooth-os, mert értelmes mp3 lejátszóm nincs, telefonon tárolom a zenéket, az pedig elég nagy, így kényelmesen nem fér el pl. a zsebemben, csak valahol a közelben.
Zajszűrés lehetne jobb, de számomra bőven a megfelelő kategória, a hangzás már jobb, szóval ár-érték arányban egész jó az ilyen alkalmi használatra. De nem annyira reprezentatív a véleményem, mert olyan sok bt fülest nem próbáltam; ahol lehet, vezetékest használok a normális minőség miatt. -
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, adta.
-
FrankMonzano
őstag
válasz FrankMonzano #110581 üzenetére
Zsolti
-
kolosanyi
veterán
Kocogás volt, atta így a lemenő napnál a hűvösben. Reggel kimaradt, mert hajnalban már az autópályán voltunk. Holnap pedig kezdődik a 3 hetes intenzitás blokk a végén felmérővel. Valamiért úgy emlékeztem, hogy 6 hét volumen blokk, 4 hét intenzitás, de 4/3 a felosztás. Mondjuk nem bánom, mert már a pöts kivolt a végére.
-
madle
őstag
válasz GoTReX #110588 üzenetére
Nyugi én is vékony vagyok, vékony izületekkel... Póló méretem L egyébként átlagban, karban vállban benne vagyok rendesen.... Viszont vannak olyan pólóim amiken meglepődöm sokszor. Pl a G-Star felsők mind S-esek, barom méretezése van.
Amugy csak poénkodtam, ne vedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest