Hirdetés

  • Az LG elengedi a feltekerhető tévéket

    ph Nem tudták lenyomni a gyártási költségeket, kevés fogyott belőle, drága maradt.

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Peti78 #111334 üzenetére

    Van benne 7g cukor. A maradék 2.5g gondolom stabilizátor meg ízesítés.
    Mondjuk érdekes, hogy szerintük 0 gramm fehérje van benne, A BCAA meg a glutamin mi, ha nem az? :)

    Én is belefutottam egy érdekes tömegnövelőbe. Ha már szóba kerültek a fura készítmények, leírom a tapasztalataimat. AZ MP-s Hurricane Extreme-ről van szó. Zolával anno számolgattuk, és mivel 50%-os akció volt épp, ezért a "megérheti" határán mozgott. Gondoltam egyszer kipróbálok egy összetett formulájú, prémium tömegnövelőt.
    Chocholate Smooth ízesítést rendeltem. Számomra túl édes, és az íze sem valami nagy szám. Kiérezni mögüle a kémiát. Sosem voltam finnyás, de ezért az árért már elvárnám a kompromisszum nélküli fogyaszthatóságot. Oldódás so-so. Hideg tejben csomós volt itt, de szoba hőmérsékletű csapvízzel szépen keveredett. A béta-alanine szurkálós hatását nem éreztem abszolút. Pedig elvileg nekem 1 g elég is lenne az adagonkénti 2 helyett. Btw minek egy tipikusan edzés előtti szer (fáradtságküszöb kitolása) egy edzés utániba?
    Ami fura számomra az arány. 100 grammnyi adagból 51g fehérje, és csak 28 gramm CH. Fura, hogy tömegnövelőként hirdetik. Az 50 g fehérjét nemigen tudom hova tenni. Túl soknak érzem egyszerre. A cukrot meg túl kevésnek. Esetleg diéta alatt fasza edés utáni lehet belőle, de hogy tömegnövelő?!
    Végül lefeleztem egy adagot. Így lett benne 25g protein. Továbbá kapott 15-15g zablisztet és dextrózt, meg 4-4 g kreatint és glutamint.

    Így, hogy magam kevergetem ki az arányokat tök fasza, de ennyi erővel egy szimpla fehérjével is megcsinálhatnám ezt. Összességében nem rossz így, de megerősített az eredeti tervemben, és nem veszek többé ilyet. :)

    (#111323) Shingen
    Nekem mindegy, csak akkor felsőtestre jöjjön az a víz! :)
    Egyébként nem. :P

    (#111316) sutyesz96
    :R Majd, ha meglesz a súlyöv, posztolok képet. :)

    (#111317) aelod
    A 6.-on.
    A jány egyébként gyalog jár fel. Én szerintem maradok a fürdőnél. :)

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák